GPS RYE | Βραβεύονται από το περιοδικό Computer για Όλους

, GPS RYE | Βραβεύονται από το περιοδικό Computer για ΌλουςΤο βραβείο του καλύτερου και πληρέστερου ελληνικού χάρτη απένειμε η συντακτική ομάδα του περιοδικού Computer για Όλους στην Creative Image, εταιρεία χαρτογράφησης του οδικού δικτύου Ελλάδας, και συγκεκριμένα στη γεωγραφική της βάση NaviGreece_2008.03. Τον ελληνικό χάρτη διαθέτουν οι συσκευές πλοήγησης RYE, που πωλούνται αποκλειστικά από τα καταστήματα Κωτσόβολος και Electro World.

Οι συσκευές GPS RYE, που διαθέτει αποκλειστικά η εταιρεία Κωτσόβολος, ενσωματώνουν τους χάρτες της CREATIVE IMAGE που, σύμφωνα με τη Σύνταξη του περιοδικού, αποτελούν την καλύτερη και πληρέστερη λύση για συστήματα πλοήγησης στην Ελλάδα. Έτσι, οι συσκευές GPS RYE εξασφαλίζουν στους χρήστες τους μεγάλη αξιοπιστία.

Η κάλυψη των συσκευών RYE, που διαθέτουν το χάρτη NaviGreece_2008.03, περιλαμβάνει:
302.000 χλμ. πλοηγήσιμου οδικού δικτύου
635 Δήμους και Κοινότητες
280 πόλεις με πλήρη κυκλοφοριακά δεδομένα
Αναλυτική πλοήγηση σε 13.400 πόλεις, χωριά και οικισμούς
Πάνω από 100.000 σημεία ενδιαφέροντος
Πλήρη κάλυψη (>97%) για 27 νομούς της Ελλάδας και για όλα τα Ελληνικά νησιά
Πάνω από 68% της συνολικής οδικής κάλυψης της Ελλάδας
Γεωγραφική κάλυψη του 97,5% του πληθυσμού της Ελλάδας
Off road διαδρομές σε 17 νομούς

Επιπλέον, η γεωγραφική βάση NaviGreece_2008.03 αναβαθμίζεται από την Creative Image τέσσερις φορές το χρόνο, ενώ η αναβάθμιση από τους χρήστες των GPS RYE γίνεται δωρεάν.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Kotsovolos

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ στον Κωτσόβολο για παραπλανητικές εκπτώσεις

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ επιβλήθηκε στην Κωτσόβολος (Dixons) για παραπλανητικές εκπτώσεις, πρόσφατα είχει επιβληθεί στην ίδια εταιρεία πρόστιμο 720.000 ευρώ.

Business Kotsovolos

Η ΔΕΗ εξαγοράζει την Κωτσόβολος έναντι 200 εκατ. ευρώ

Η ΔΕΗ εξαγόρασε την Κωτσόβολος. Νωρίτερα σήμερα ο βρετανικός όμιλος Currys ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας, με το τίμημα να ανέρχεται σε 200 εκατ. ευρώ.

Smartphones Kotsovolos OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G: Το φέρνει Ελλάδα ο Κωτσόβολος [αποκλειστικό]

Ακόμα ένα ενδιαφέρον flagship μοντέλο smartphone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα μέσα στο Μάρτιο από τον Κωτσόβολο. Το OnePlus 11 5G.

Gear Black Friday 2022 Kotsovolos

«ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ» από τον Κωτσόβολο!

Τα ταρώ, η μαγική σφαίρα αλλά και τα άστρα, δείχνουν το Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο σαν την πιο “μάγκικη” επιλογή για έξυπνες tech αγορές με τρελές ευκαιρίες για όλους.