Wavemotion – Technology, Aesthetics, Design

, Wavemotion – Technology, Aesthetics, DesignΝέα δυναμική για την ΙΝΤ electronics. Μετά από δέκα χρόνια ανοδικής πορείας στην αγορά του mobile computing και έχοντας αναπτύξει τα τελευταία δύο χρόνια παράλληλη δραστηριότητα στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, του ήχου και της εικόνας, αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα, αυτόνομη επιχειρησιακή μονάδα τη WaveMotion, η οποία έχει ως στόχο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής.

, Wavemotion – Technology, Aesthetics, Design
Η WaveMotion αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά τις παρακάτω εταιρίες:

Canton
ηχοσυστήματα σπιτιού & αυτοκινήτου
Real Cable
καλώδια ήχου & εικόνας
Ionic
βάσεις για plasma ΤVs
SouthWing
Bluetooth ακουστικά
Option
ασύρματες data cards για φορητούς υπολογιστές
Dicota
τσάντες και περιφερειακά για φορητούς υπολογιστές
και έχει αναλάβει την υποδιανομή των προϊόντων harman/kardon & JBL Multimedia

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2023 JBL

Η JBL ανακοινώνει τη νέα της σειρά ηχείων Authentics [IFA 2023]

Η JBL παρουσίασε στην IFA 2023 μια νέα σειρά ηχείων, την JBL Authentics, στην οποία έχει ακολουθηθεί διαφορετική προσέγγιση στην αισθητική.

Gear JBL

Νέα TWS από τη JBL με ενεργή μείωση θορύβου και τιμή από 149 ευρώ

Η JBL ανακοίνωσε δύο νέες προσθήκες στη γκάμα προϊόντων της, με τις νέες προτάσεις να ακούνε στα ονόματα Reflect MINI TWS και Live FREE NC+.

Reviews Hands-on JBL

JBL Tune 120TWS ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε τα ασύρματα ακουστικά JBL Tune 120TWS για μουσική και τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς καλώδια και χωρίς ενοχλήσεις.

Gear JBL

JBL Flip 5: Νέο πλήρως αδιάβροχο ηχείo Bluetooth

Το JBL Flip 5 είναι το νεότερο μέλος της δημοφιλούς γκάμας ηχείων Bluetooth που ανεβάζει την φορητή εμπειρία ακρόασης στο επόμενο επίπεδο.