Το ένα φετινό iPad Pro θα έχει μέγεθος οθόνης 11 ίντσες;

φετινό iPad Pro 2018 μέγεθος οθόνης 11 ίντσες, Το ένα φετινό iPad Pro θα έχει μέγεθος οθόνης 11 ίντσες;

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει και φέτος μια ανανεωμένη σειρά iPads. Φυσικά, τα βλέμματα είναι στραμμένα στα επερχόμενα νέα iPad Pro μοντέλα, των οποίων μάλιστα οι φήμες κάνουν λόγο για ανανεωμένο design με ενσωμάτωση εγκοπής-notch στο πάνω μέρος.

Σύμφωνα με μια νεότερη φήμη που προέρχεται από την Ταϊβαν, η Apple θα αυξήσει το μέγεθος της οθόνης σε ένα εκ των δυο νέων iPad Pro tablets. Συγκεκριμένα, ένα Pro tablet υποτίθεται πως θα ενσωματώνει panel 11 ιντσών, πιθανότατα λόγω του νέου σχεδιασμού που εκείνο θα έχει. Η φημολογούμενη συσκευή φαίνεται πως θα αντικαταστήσει την παρούσα έκδοση των 10.5 ιντσών και θα φέρει, όπως προαναφέρθηκε, μειωμένα πλαίσια με notch στην κορυφή. Βέβαια, αν ο σχεδιασμός των φετινών iPad Pro αλλάξει, θα έπρεπε να υπάρξει νέο μέγεθος οθόνης και για την έκδοση των 12.9 ιντσών, όμως η πηγή δεν αναφέρει κάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι η Apple δεν θα κυκλοφορήσει ένα νέο iPhone SE, τουλάχιστον όχι κατά την διάρκεια του πρώτου μισού της χρονιάς. Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγους μήνες ακόμα μέχρι να γίνουμε μάρτυρες των νέων iPad Pro. Οι συσκευές θα ανακοινωθούν πριν το WWDC 2018, για το οποίο μάλιστα η Apple ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων. Εν κατακλείδι, οι κορυφαίες προτάσεις του Cupertino στην κατηγορία των tablets για το 2018 θα επισημοποιηθούν πριν το καλοκαίρι και μια μάλλον θα έχει νέο μέγεθος οθόνης…!

φετινό iPad Pro 2018 μέγεθος οθόνης 11 ίντσες, Το ένα φετινό iPad Pro θα έχει μέγεθος οθόνης 11 ίντσες;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Ας πούμε ότι στο iPhone λόγω περιορισμένου μεγέθους δεν μπόρεσε να το υλοποιήσει και αναγκάστηκε να δημιουργήσει την εγκοπή.
Εδώ δηλαδή που έχουμε τόσο άπλετο χώρο στις οθόνες των iPad γιατί να πρέπει να δημιουργήσει πάλι εγκοπή; Για να αιτιολογήσει την εγκοπή του iPhone;
Ας ελπίσουμε ότι η φήμη θα παραμείνει φήμη και δεν θα γεμίσουμε εγκοπές παντού.
Και το χειρότερο στην υπόθεση είναι ότι το υιοθετούν και άλλοι κατασκευαστές αυτό το άσχημο πράγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.