Acer Chromebook Tab 10 ένα tablet με Chrome OS

Acer Chromebook Tab 10 tablet Chrome OS, Acer Chromebook Tab 10 ένα tablet με Chrome OS

Η Acer ανακοινώσε το Chromebook Tab 10 (D651N), το πρώτο εκπαιδευτικό tablet που υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα Chrome OS και έρχεται να χρησιμοποιηθεί στην τάξη με σκοπό να ενισχύσει τη διαδικασία της μάθησης.

Οι μαθητές έχουν πρόσβαση στα μαθήματα και τις εφαρμογές τους σε μία καθαρή και φωτεινή QXGA IPS touch οθόνη 9.7 ιντσών. Διαθέτοντας ανάλυση 2048×1536 pixel, η οθόνη προσφέρει στους μαθητές καθαρή προοπτική πάνω στα θέματα που μελετούν.

Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από τους νεότερους μαθητές που παρά τα μικρά τους χέρια έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με τη συσκευή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τους. Επιπλέον, το Acer Chromebook Tab 10 υποστηρίζει πλήρως το Google Play.

Το μικρό του μέγεθος εξασφαλίζει ότι το Acer Chromebook Tab 10 χωράει με ευκολία σε ένα σακίδιο ή θρανίο, ενώ χάρη στο μοναδικό cobalt blue χρώμα του εντοπίζεται εύκολα. Το Acer Chromebook Tab 10 ζυγίζει 550 γρ. και οι διαστάσεις του είναι 172.2×238.2×9.98 χλστ.

Το Acer Chromebook Tab 10 θα υποστηρίζει το Augmented Reality στο μέλλον προσφέροντας στους μαθητές νέες εμπειρίες μάθησης μέσω της Expeditions AR. Η Expeditions AR είναι μία AR technology της Google που χαρτογραφεί την τάξη και τοποθετεί διάφορα 3D αντικείμενα μέσα σε αυτή καθιστώντας πιο κατανοητή τη μελέτη μαθημάτων (π.χ. βιολογία, γεωγραφία,αστρονομία).

Το νέο Acer Chromebook Tab 10 (D651N) θα είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες τον Μάιο 2018.

Acer Chromebook Tab 10 tablet Chrome OS, Acer Chromebook Tab 10 ένα tablet με Chrome OS

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Gear Acer CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas

Acer Predator CG552X, X32, X38: Νέα 4K OLED και mini LED gaming monitors [CES 2020]

Την έκθεση CES 2020 επέλεξε η Acer για να παρουσιάσει τα νέα gaming monitors Predator. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το 55 ιντσών Acer Predator CG552X.