Alcatel 3T 8: Android Oreo (Go Edition) tablet στα €119 [IFA 2018]

Alcatel 3T 8, Alcatel 3T 8: Android Oreo (Go Edition) tablet στα €119 [IFA 2018]

H Alcatel επεκτείνει την γκάμα των συσκευών της με Android Oreo (Go Edition) λειτουργικό ανακοινώνοντας στα πλαίσια της διεθνής έκθεσης του Βερολίνου, IFA 2018, το νέο της tablet Alcatel 3T 8.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέα ταμπλέτας αλλά έκανε γνωστή την τιμή της. Το Alcatel 3T 8 θα λανσαριστεί στην αγορά μέσα στον επόμενο μήνα στην τιμή των 138 δολαρίων, δηλαδή περίπου 119 ευρώ.

Κατόπιν τούτου, πρόκειται για ένα από τα πιο οικονομικά μοντέλα της αγοράς με λειτουργικό Android 8 Oreo. Για το νέο μοντέλο της Alcatel γνωρίζουμε επίσης ότι θα προσφέρει 4G LTE συνδεσιμότητα και ότι είναι εξοπλισμένο με μπαταρία χωρητικότητας 4080 mAh, η οποία σύμφωνα με τον κατασκευαστή προσφέρει διάρκεια μίας ημέρας.

Τέλος, το Alcatel 3T 8 έχει αρκετά ελαφριά κατασκευή με βάρος 279 γραμμαρίων και πάχος 8.2 χιλιοστών, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος φτάνει τα 12.7GB. Θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε δύο χρωματικές επιλογές Metallic Black και Suede Blue.

Το Alcatel 3T 8 έρχεται με ένα σύνολο από δημοφιλείς εφαρμογές της Google προσαρμοσμένες στην έκδοση Android Oreo (Go edition), όπως το Google Go, το Google Maps Go και το Gmail Go. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει επιμέρους εφαρμογές για την αντίστοιχη πλατφόρμα, όπως το YouTube Go ή εφαρμογές τρίτων που είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις συσκευές με Go edition, όπως το Facebook Lite, το Skype Lite και άλλες.

Alcatel 3T 8, Alcatel 3T 8: Android Oreo (Go Edition) tablet στα €119 [IFA 2018]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android 12 Android Go featured

Android Go: Άγγιξε τα 200 εκ. χρήστες

Το Android Go, η ελαφριά έκδοση του πλήρως εξοπλισμένου λειτουργικού συστήματος, έφτασε επίσημα πάνω από 200 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Software Android Go Google Google Camera

Google Camera Go: Φέρνει υποστήριξη Night Mode, αργότερα το HDR

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί άμεσα η διάθεση του Night Mode στις συσκευές Nokia 1.3, Wiko Y61 και Wiko Y81.

Software Android Android 11 Android Go

Android 11 Go Edition: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως αυτή τη στιγμή πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες έχουν στην κατοχή τους συσκευή με Android Go λειτουργικό.