Έρχεται all-screen premium iPad X το 2018 με Face ID;

all-screen ipad 2018, Έρχεται all-screen premium iPad X το 2018 με Face ID;

Οι πληροφορίες θέλουν την Apple να εργάζεται στην δημιουργία ενός εντελώς ανανεωμένου high-end iPad, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2018 με all-screen design, όπως το iPhone X και τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου Face ID.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, στο νέο iPad μάλλον δεν είναι πιθανό να δούμε οθόνη OLED όπως στο iPhone X, αλλά θα παραμείνουμε στην παραδοσιακή LCD.

Το Bloomberg, που έχει αποδειχθεί σχεδόν ολόσωστο σε ότι αφορά στην Apple, αναφέρει ότι η ανακοίνωση θα γίνει αργά μέσα στο 2018. Το iPad Pro 10.5 ιντσών ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2017, αλλά το νέο iPad θα έρθει αφού έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την ανακοίνωση.

Η Apple φημολογείται ότι δοκιμάζει διάφορα μοντέλα, με τουλάχιστον ένα από αυτά να έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος οθόνης με το 10.5 ιντσών iPad Pro. Επίσης, στο νέο μοντέλο αναμένουμε βελτιωμένο Apple Pencil stylus και καλύτερο software για να κρατάς σημειώσεις και να ζωγραφίζεις.

Η Apple κάποτε έβγαζε αρκετά χρήματα από τα iPad, όμως τα έσοδα έχουν πέσει μαζί με τις συνολικές πωλήσεις tablets τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, η Apple πιστεύει στον συγκεκριμένο τομέα και συνεχίζει να επενδύει. Το τελευταίο τρίμηνο τα έσοδα από τα iPads ανήλθαν σε 4.8 δισ. δολάρια για την ίδια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Το iPad ειναι μια πολυ καλη πηγη εσοδων – μη ξεχναμε οτι στην αγορα των ταμπλετ ειναι αυτο που κατεχει τη 1η θεση σε πωλησεις. Αλλα με τοσες λυσεις “φτηνες” σε iPad ( βλ. iPad 2017 , ipad pro 9,7 , hell fuck even iPad Pro 10,5 ) ενα iPad X ( πιο πλ σε συνδιασμο με τη τιμη της σειρας “X” ) , θα τα βρει δυσκολα κατ εμε. Οπως και να χει δεν ειναι standalone συσκευη αλλα αποτελει bridging device μεταξυ κινητου και laptop, pc … οποτε εαν δεν εχει να παρουσιασει κατι περισσοτερο pc-like ή laptop-like δυσκολα ενα highend iPad ( ειδικα εαν ειναι και highend στη τιμη ) θα βρει τον τελικο αποδεκτη του. Ποσο μαλλον οταν το ταμπλετ μετα απο εναν καλο PC ειναι το αμεσως επομενο πιο αργα updated ( μιλωντας παντα για την ετησια αναβθαμιση σαν συσκευη ) computing device. Ξαναλεω υπαρχουν ηδη αξιοπρεπεστστες συσκευες απο την ιδια εταιρεια. Ηδη η τιμη του φετινου pro , που τιναξε ρεκορ κοστολογησης σ αυτον τον τομεα , ενοχλησε αρκετους . Αν βγει iPad X ( ας τ πουμε και ετσι ) θα αγγιζει κοστος macbook air/pro… και τι θ κανει δλδ μετα; θα ανεβασει τις… Συνέχεια »

Efkairiakos

Δεν πιστευω αν το βγαλουν και εχει κανενα 400αρι πανω απο το προ να πιασει…(.Γενικα ξενερωσα με την τιμολογιακη τους πολιτικη στο νεο αγιοφωνο…)

Γιώργος Λ

Αγαπητό techblog είναι δυνατόν να κάνετε ένα ξεχωριστό section για τα leaks και rumors κάποιες φορές νομίζω ότι ότι μας κάνετε σποιλερ :3

Κώστας Βλαχάκης

Γιώργος Λ, Καλή ιδέα θα το σκεφτούμε 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.