Kindle Fire, Μπορεί να βάλει φωτιά στην αγορά ένα μεγαλύτερο tablet της Amazon; [φήμες]

To Amazon Kindle Fire έκανε αίσθηση όταν παρουσιάστηκε, δείχνοντάς μας ότι η Amazon θέλει να μπει πιο δυναμικά στο παιχνίδι των tablets, σε συνδυασμό με τα ebook readers που έχει παρουσιάσει. Έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται φήμες που θέλουν την Amazon να επιδιώκει να κατασκευάσει και να ρίξει στην αγορά ακόμα ένα tablet, ένα μεγαλύτερο Fire με οθόνη 10.1 ιντσών.

Το “μικρό” Fire των 7 ιντσών η Amazon το πουλάει σε χαμηλή τιμή με κύριο γνώμονα την αύξηση της κατανάλωσης περιεχομένου και οι αναλυτές της αγοράς λένε ότι η παραγωγή ενός μοντέλου με μεγαλύτερη οθόνη θα της κοστίσει ίσως τόσο ακριβά που δεν θα αξίζει να μπει στον κόπο να εξελίξει ένα νέο μοντέλο.

Λέγεται πάντως, ότι νόημα για την Amazon που ουσιαστικά ενδιαφέρεται στο να πουλάει περιεχόμενο και όχι τόσο πολύ τις συσκευές αυτές καθεαυτές, θα έχει να κατασκευάσει ένα μεγαλύτερων διαστάσεων Kindle Fire, εάν σκοπεύει να μπει έντονα στο παιχνίδι της προσφοράς video περιεχομένου και όχι μόνο βιβλίων. Αλλιώς, κινδυνεύει απλώς να ξοδέψει πολλούς πόρους χωρίς λόγο, αφού το μικρό Fire τα πηγαίνει καλά για το σκοπό που έχει βγει. Και πάλι οι εκτιμήσεις για την αγορά λένε ότι είναι προτιμότερο να πάρει κάποια ανανέωση το υπάρχον Fire παρά να βγει ένα εντελώς νέο, ακριβότερο και μεγαλύτερο.

Εσείς ποια πιστεύετε ότι πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση της Amazon;

, Kindle Fire, Μπορεί να βάλει φωτιά στην αγορά ένα μεγαλύτερο tablet της Amazon; [φήμες]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zac

Το ιδιο με καλυτερα χαρακτηριστικά

Γιώργος Κ

Η επόμενη καλή της κίνηση θα ήταν να το φέρει στην Ελλάδα (νομίζω δεν έχει έρθει ε? )

Vasilis

ρε παιδιά…το έχει πάρει κανεις???ξέρει τίποτα??οι εκδόσεις android που του περνάνε είναι οκ?κάτι είχα δει ότι έχουν πρόβλημα με τον ήχο…..
είναι ένα φιλαράκι μου αμερική αυτές τις μέρες…και ψηνόμουν να το αγοράσω και να μου το φέρει…
πείτε καμια ιδέα..αξίζει?(δεν έχει και μπροστινή καμερα..κρίμα..)

argiris

καλο ειναι το αγορασα απο ιμπεει ειναι γρηγορο στο ιντερνετ δεν εχει θεμα στο να κολαει πολυ καλη αναλυση οθονης κ για τα λεφτα του δε το συζηταω…ακομα υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν ιπαντ??? ουτε κααααααααααααν οκ το ιφον αλλο πραμα αλλα ιπαντ?! 1000 φορες καλυτερα το φαιερ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.