Amazon: Ετοιμάζεται να φέρει την Alexa στα tablets

Τα Kindle Fire είναι η σειρά Android tablets της Amazon, η οποία τα πήγε αρκετά καλά, αλλά το πιο πρόσφατο gadget της εταιρείας που ομολογουμένως έχει προκαλέσει συζήτηση και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, είναι το Amazon Echo.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Amazon Echo είναι ένα ηχείο με ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό Alexa και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες λειτουργίες. Μάλιστα υπάρχουν φήμες ότι η Google θα ακολουθήσει τα βήματα της Amazon με το λεγόμενο “Google Chirp”.

Γιατί λοιπόν να μην επεκτείνει και η Amazon τη δική της ιδέα; Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η The Wall Street Journal, φαίνεται πως το επόμενο βήμα της Alexa θα είναι ένα Amazon tablet. Το tablet έχει την κωδική ονομασία “Knight”, έχει ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό, η οποία θα έρθει να πραγματοποιήσει διάφορες hands-free δραστηριότητες για τον χρήστη.

Αυτή τη στιγμή Android και iOS έχουν τις δικές τους προτάσεις με τις αντίστοιχες ψηφιακές βοηθούς Google Now και Siri, αυτό που θα έχει ενδιαφέρον να δούμε είναι πως θα επιχειρήσει η Amazon να διαφοροποιήσει το δικό της tablet.

amazon tablet alexa, Amazon: Ετοιμάζεται να φέρει την Alexa στα tablets

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.