Apple, τα 225 εκατ.πωλήσεις iPads και η σύγκριση με το Android

Η Apple πραγματοποίησε σήμερα το event για την παρουσίαση του iPad Air 2, iPad mini 3 και iMac με Retina οθόνη, αλλά πριν προχωρήσει στην ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στους αριθμούς όπως κάνει πριν από σχεδόν κάθε παρουσίαση. Έτσι λοιπόν μάθαμε ότι μέχρι σήμερα οι πωλήσεις των iPads έχουν φτάσει στα 225 εκατομμύρια.

Όσον αφορά στα apps, o Tim Cook ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμες 675.000 εφαρμογές ειδικά για το iPad ενώ πέρσι υπήρχαν 475.000 εφαρμογές. Επίσης, χωρίς να δώσει συγκεκριμένους αριθμούς ο Cook αναφέρθηκε και στην τεράστια επιτυχία των iPhone 6 και iPhone 6 Plus λέγοντας ότι έχουν πετύχει τις καλύτερες πωλήσεις ever όσον αφορά στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας.

apple 225 million ipads, Apple, τα 225 εκατ.πωλήσεις iPads και η σύγκριση με το Android

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στο iOS 8 και φυσικά στη σύγκριση με το Android (παρά τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετώπισε το iOS 8 με διάφορα bugs). O Craig Federighi ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει τους αριθμούς και τα διαγράμματα.

Το iOS 8 βρίσκεται στο 48% των iOS συσκευών 26 μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Το iOS 7 πέρσι βρισκόταν στο 64% των συσκευών, στην μείωση της αποδοχής έπαιξαν ρόλο τα διάφορα προβλήματα του iOS 8.

Παρ όλα αυτά όμως σε μια προσπάθεια να δείξει την θετική πλευρά, ο Federighi έκανε τη σύγκριση με το Android λέγοντας ότι το 94% των iOS συσκευών βρίσκονται στο iOS 7 και iOS 8 ενώ οι χρήστες Android που βρίσκονται σε KitKat και Jelly Bean είναι στο 79%.

apple 225 million ipads, Apple, τα 225 εκατ.πωλήσεις iPads και η σύγκριση με το Android

Τέλος, ανέφερε ότι το iOS 8 βρίσκεται στο 48% των συσκευών 26 μέρες μετά την κυκλοφορία του, ενώ το KitKat στο 25% των συσκευών 313 μέρες μετά την κυκλοφορία του.

apple 225 million ipads, Apple, τα 225 εκατ.πωλήσεις iPads και η σύγκριση με το Android

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris

Τις αντιστοιχες μερες περυσι, που ηταν η 7αρα; Μηπως ενα μεγαλο μερος δεν αναβαθμισε στην 8αρα; Το προβλημα με το Android ετσι οπως το παρουσιαζει η Apple, ειναι εντελως ατοπο, η Google δεν περιμενει το επομενο Software Update για να αναβαθμισει το YouTube, το Gmail, το Hangouts, το Calendar, το Maps κλπ. Ατοπη συγκριση. οσο για τα νεα iPad; (Σχεδον) μια απ’τα ιδια…

Paris

Κλασικά ότι συμφέρει την Apple μας παρουσιάζει, για να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι φυσικά ότι το android όντως έχει πιο μικρό ρυθμό υιοθέτησης, αλλά με προγράμματα όπως το GooglePlay Services εξασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό ο χρήστης ακόμα και αν τρέχει ακόμα και GB ο χρήστης.
Ο ρυθμός υιοθέτησης του 8 ποιος είναι σε σχέση με άλλες χρονιές;

Nio

Πραγματικα συγκρινουν εκει στην apple τα updates του android????
Γιατι δεν μετρανε ποσες συσκευες εχει το android και ποσες η apple????
Που αν ειχε η apple τοσες συσκευες θα χε χασει την μπαλα, εδω την χανει καθε χρονο.
Ενα σωστο update απευθειας δεν εχει κανει.. 3 συσκευες εχει ολες κιολες.

Παναγιώτης B

Το android βρίσκεται σε 1000+ συσκευές (και λίγες λέω)
και η apple έχει 10-12 μοντέλα που δίνει το ios8 (και αυτό δεν το θέλουν ούτε οι ίδιοι οι χρήστες της).
Απ’ τα παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι το 25% σε kit kat είναι επιτυχία !!!Simple maths…
(Να σαι καλά cyannogen)

Ας σύγκρινε nexus με iphone να βλέπαμε εκεί τα ποσοστά !!!
Πάλι ρεζίλι έγινε ο τίμ ο κούκ…

Than

Μάλλον εσείς οι Androidάδες λέτε οτι να ναι και οχι ο Cook, σας δείχνει τον πίνακα και εσείς λέτε αλλα, δε χρειάζεται να υπεκφευγετε, τους βλέπουμε τους αριθμούς!!!

giorg

than όταν υπάρχουν συσκευές adroid με 80Ε δεν κάνεις τέτοιες συγκρίσεις ..

i-FANBOY

Οταν τα ελεγα απο ωρα μια οτι η apple θα καταφερει να την κανει τη διαφορα τελικα ολοι με κραζανε φανταζομαι τωρα οτι οι androidαδες εχουν κλειστει στα υπνοδοματια τους και κλαινε ααχχαχααχχα ετσι μαγκα cook δειξε τη σημαινει ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ APPLE… α και μην ξεχάσω οσο για το κομματι smartphone με 80ε εχετε πεσει σε μεγαλη παγιδα παιδες… 80ε 1ον δεν θα εχει τιποτα πανω και 2ον ποσα 80ρια δινετε το χρονο??? εμεις οσοι τα εχουμε τα 700+ τα δινουμε και ξενοιαζουμε για ποοοολα χρονια (iphone αλλαζεις μονο οταν το εχεις βαρεθει γιατι απλα ειναι ποιοτικα, android αλλαζεις γιατι θα εχει κολλησει το συμπαν απο harware failures πραμα το οποιο σημαινει οτι ουτε με format φτιαχνει και σε α ν α γ κ α ζ ε ι να το αλλαξεις) οσοι παλι δεν εχετε να τα σκασετε τα 700+ βαλτε δωσεις καντε οικονομιες κουμπαραδες τροποι υπαρχουν να αποκτησετε iphone (και μετα θα με θυμηθητε κι εγω ετσι τα εβριζα μεχρι που πηρα το 5c και δεν θελω να ξαναδω μπροστα μου κινητο αλλης μαρκας)

tasos

@i-FANBOY Ποια διαφορά έκανε η Apple, από μόνη της κάνει τα κινητά της να λαγκάρουν (4S), όταν το λειτουργικό βαρύνει και θές άλλο, νεώτερο μοντέλο, δές το Moto E/G που δουλεύουν μια χαρά….Μη μας λές να κάνουμε οικονομίες κτλ και δώσεις, και όχι δε θα σε θυμηθούμε (όχι εγώ τουλάχιστον) όταν το κινητό moy (Nokia Lumia 920 των 250€) έχει πάρει ήδη 4 updates και πάει και για το 5ο τώρα (Windows 10) και ΌΧΙ η Apple, όσο υπάρχει Microsoft και Google δε χαρακτηρίζεται ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΌΣ ΚΟΛΟΣΣΌΣ….

Theo

@i-FANBOY αλλαξε πλευρο μην πιαστεις !! Με τον καθε ασχετο εδω μεσα.

Theos

Οσο τσακώνονται παίρνω όλες μου τις αναβαθμίσεις στο Lumia μου, έχω την καλύτερη κάμερα, ασύρματη φόρτιση, δωρεάν online maps, πλέον όλες τις δημοφιλείς apps,την Cortana, έχω πάρει άπειρα updates, και ξέρω ότι θα πάρω και Windows 10 με ενοποίηση με ταμπλετ/πισι/Xbox και καθήστε οι μισοί με το αντροιντ τα malware το lag και τα restarts και οι άλλοι μισοί με τα μετριοτατα κινητακια iPhone που κάνουν 700 και αξίζουν 300 το πολύ 🙂
#SwitchToLumia Stay Unique.

tsou re

Ο άλλος ποιο πάνω λέει αν έβγαζε η apple 1000 smartphones θα είχε χάσει την μπάλα…Βρε καλό μου παιδί τα 1000 Android τα βγάζει μια εταιρεία;Πότε ακριβώς θα καταλάβετε ότι η σύγκριση μεταξύ apple με άλλες εταιρίες-λογισμικά ποτε δεν θα βγενει σωστή η αντικειμενική διότι είναι διαφορετικά πράγματα η apple ρίχνει εδω και χρονια λεφτά στο app store από τότε που στο android sybian windows η μονες αξιόλογες εφαρμογές ήταν για να στέλνεις κανένα email επίσης η apple είναι μια εταιρεία που θέλει να απευθυνθεί σε ένα συγκεκριμένο κοινό σε όλο τον κόσμο και δεν την νιαζει να ποιασει από αυτόν που θέλει κινιτο με 10 ευρώ εως 100000 έχει διαφορετικό μάρκετινγκ που σε πολλούς δεν μας αρέσει αλλά σε αυτούς τους βγενει και σκοπός τους είναι να βγάλουν χρημα τουλάχιστον εδω και χρονια που τα κονομάνε και γεμίζουν το appstore και αναβαθμίσεις δίνουν ακόμα και στα ποιο παλιά smartphones και ταμπλετ αρα το αποτέλεσμα είναι τίμιο γιατί λόγο τις τακτικής μπορεί να πάρεις κάτι ακριβά αλλά έχει μεταπωλήσει λόγο κύριος υποστηρίξεις και αν μπωρεις βρες μου ένα Android κάποιος που να έχει τα χρόνια του iphone4 και να έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού ….μαλλων ούτε την προηγούμενη δεν θα… Συνέχεια »

fotis

Τι η apple δεν ειναι κολοσσος .λοιπον η apple ειναι μεσα στις 20 πιο πλουσιες εταιριες στον κοσμο και συγκεκριμενα στην θεση 13. Ενω η google και η microsoft οχι.Πιο συγκεκριμενα το 2013 τα εσοδα της apple ηταν 190 δις ενο της google και της microsoft στα 70 δις.οχι οτι με ενδιεφερει τι κανει η apple αλλα μην λεμε οτι θελουμε

fotis

2013 εσοδα
Αapple 190 δις θεδη 13 στις ποι πλουσιες εταιριες στον κοσμο
Google 70 δις
Microsoft 79.δις
Παρολα αυτα η apple δεν η κολοσσος

mike

@tsou re: δεν αντεξα να διαβασω οτι εγραψες. Εχεις 14 σειρες χωρις τελεια! Πρεπει να εχεις μεγαλη αναπνοη! Εκτος αν το sar του iphone σου εχει κανει καποια μεταλλαξη στο dna σου.

Φιλικα παντα.
#βασετε_τελειες_ειναι_δωρεαν

X

Λογικό είναι ρε Τιμ να έχουν οι περισσότεροι android users 4.1 και να μην πάνε παραπάνω. Και εγώ στο Samsung Tab 2 galaxy(ναι έχω και ένα τέτοιο) στην 4.1.1. έχω μείνει. Πρώτον γιατί επίσημα δεν δε βγάζουν εύκολα μεγαλύτερες αναβαθμίσεις, αλλά κυρίως γιατί η 4.1 ήταν η πρώτη αξιόλογη έκδοση android. Οι προηγούμενες ήταν πραγματικά για κλάματα με lag όσο δεν πάει οπότε εμείς που βάλαμε 4.1 και είδαμε πραγματικά διαφορά πρακτικά δεν έχουμε κανένα λόγο να πάμε παραπάνω, άλλωστε και οι Developers δεν ασχολούνται καθόλου με τα Update και το 99% των εφαρμογών τρέχει στο 4.1. Ουσιαστικά δεν έχεις λόγο να μπεις στη διαδικασία του Update και οι διαφορές είναι μικρές. Κατά τα άλλα δε μας είπε κάτι καινούριο ο Tim το ξέραμε ότι τα Idevice ξεσκίζουν στις πωλήσεις οποιεσδήποτε άλλες συσκευές άλλων εταιριών αλλά μάλλον ο Τιμ τα λέει για αυτούς που δεν τα ξέρουνε και διαπιστώνω με λύπη ότι ακόμη είναι πολλοί που απλά δε γουστάρουν την αλήθεια.

X

@i-FANBOY Ποια διαφορά έκανε η Apple, από μόνη της κάνει τα κινητά της να λαγκάρουν (4S), όταν το λειτουργικό βαρύνει και θές άλλο, νεώτερο μοντέλο, δές το Moto E/G που δουλεύουν μια χαρά….Μη μας λές να κάνουμε οικονομίες κτλ και δώσεις, και όχι δε θα σε θυμηθούμε (όχι εγώ τουλάχιστον) όταν το κινητό moy (Nokia Lumia 920 των 250€) έχει πάρει ήδη 4 updates και πάει και για το 5ο τώρα (Windows 10) και ΌΧΙ η Apple, όσο υπάρχει Microsoft και Google δε χαρακτηρίζεται ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΌΣ ΚΟΛΟΣΣΌΣ….

– Ε ναι αυτό είναι αλήθεια κάποια στιγμή μετά από περίπου 5 χρόνια η Apple σκοτώνει τα κινητά της γιατί οι χρήστες είναι τόσο ευχαριστημένοι με αυτά που αν δεν τα σκότωνε δεν θα τα άλλαζαν ούτε σε 10 χρόνια – φυσικά στο ίδιο διάστημα (5 χρόνια) οι χρήστες android έχουν αλλάξει 3-5 συσκευές αλλά κατά τα άλλα τα Android είναι πιο οικονομικά – ΥΓ. Μ αρέσει που το έγραψες και με κεφαλαία μάλλον το έκανες για να μας βγάλεις τα μάτια άκου εκεί η Apple δεν είναι κολοσσός!!!! Αυτό μπορεί να πάει και για ανέκδοτο ξέρεις…

Alex

Android : παρτυ σε καθε αναβαθμιση
iOS : φοβος και τρομος σε καθε αναβαθμιση
Windows Phone : σταματηστε επιτελους τις ασκοπες μικρο-αναβαθμισεις!

Κακα τα ψεμματα η microsoft ειναι η μητερα των αναβαθμισεων,τοσο στα WP8.1 οσο και στα Windows 8.1 στον υπολογιστη. Ενδεικτικα η εφαρμογη της μουσικης στο κινητο μου εχει παρει τουλαχιστον 12 αναβαθμισεις! Βλεπεις αναβαθμιση και λες ”τι αλλαξε παλι?”

@mike : τον τελευταιο μηνα ειχα ενοχλησεις στον αριστερο αγγονα, χθες βγηκαν 5 μικρα δαχτυλακια απο εκει και σημερα μπορω να τα κουνησω ..! (κατοχος lumia 630)
Σοβαρα τωρα το κινητο μου πρεπει να ειναι ο αρχοντας του sar, το iphone δεν πιανει μια!

Johnnys

Για εμενα η παραπάνω σύγκριση ειναι άκυρη,διότι ΑΝDROID βγαζει ο ΚΑΘΕ κατασκευαστής ένω IPHONE MONO H APPLE.Μια δίκαιη σύγκριση για εμενα θα ήταν IPHONE με ΝΕΧUS συσκευές.

Αντώνης Μαρίνος

Όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω (εξαιρούνται οι i-fans προφανώς 🙂 ), αν το ζουμί της παρουσίασης της Apple και η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ του Federighi για την αργή υιοθέτηση του iOS8 βασίζεται στο chart που φαίνεται στην αρχή του παρόντος άρθρου (ότι δηλαδή και το android είναι χαμηλά στην υιοθέτηση του ΚΚ), τότε πέραν του γέλιου (που ήδη έριξα), μιλάμε για ένα από τα πιο epic fails που έχω δει τα τελευταία 10-15 χρόνια 😀 😀 😀

Δηλαδή είπε μέσες-άκρες ότι “κοιτάχτε, δεν είναι άσχημο το ποσοστό του 8, γιατί και το ΚΚ δεν το έχουν πάρει πολλές συσκευές” ?!?!?! Σταματάω γιατί όσο πιο πολλά γράφω τόσο με πιάνουν τα γέλια, και με κοιτάνε περίεργα στο γραφείο….

X

@Αντώνης
Δίκιο έχεις φίλε και εμένα αυτή η σύγκριση δε μου αρέσει καθόλου IOS και Android είναι η μέρα με τη νύχτα αλλά προσπαθούν οι άνθρωποι να εξηγήσουν και στους φανατικούς Androidakides τα αυτονόητα για αυτό το κάνουν. Προσωπικά κατά την άποψη μου κακώς οι Apple haters είναι τόσο φανατικοί που ακόμη και αν δεν υπήρχε ούτε Android ούτε Windows mobile θα προσπαθούσαν να πίσουν τους εαυτούς τους ότι το Sybian είναι καλύτερο από το IOS :))))))))))

Panos7GR

Αναβαθμίσεις iPhone σε παλιά μοντέλα:
Κάνε app updates τις stock εφαρμογές, δώσε 1-2 από τα καινούρια Apple apps του νέου iPhone/iPad, δώσε όλα τα καινούρια wallpapers των νέων συσκευών, δώσε όλα τα καινούρια ringtones των νέων συσκευών, δώσε και έναν παρόμοιο launcher των καινούριων συσκευών και ΕΤΟΙΜΟ! Καινούρια χαρακτηρηστικά; Τα ίδια χαρακτηρηστικά με το iOS 8 που φοράει το 6/6+; ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ;;; ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ iPhone ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ!!!!!

Κάπως έτσι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οι παλιοί χρήστες πως έχουν την καινούρια έκδοση iOS στην παλιά τους συσκευή… Την ατοφια καινούρια έκδοση iOS την φοράνε μόνο τα τελευταία μοντέλα, ούτε καν το περσινό!
Από την άλλη το Nexus 4 σε λιγότερο από μήνα θα φορά ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ λειτουργικό με το ολόφρεσκο Nexus 6, με ΟΛΑ του τα χαρακτηρηστικά!! Α… και οι αναβαθμίσεις των stock apps της Google θα γίνονται κάθε βδομάδα μέσω Play Store, με καινούργια χακτηρηστικά, διορθώσεις bug, design, ασφάλεια κτλ και όχι αραιά και πού σε κάθε software update!

Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!

Χ

@Panos7GR
Πριν αρχίσεις να λες τα πράγματα με το όνομα τους φίλε καλό θα είναι να είσαι ενημερωμένος το IOS 8 μπαίνει σε όλα τα μοντέλα από το Iphone 4S μέχρι σήμερα – ενώ πιάνει Full απόδοση σε οτιδήποτε από Iphone 5,5C και πάνω πάμε τώρα στις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις – το Iphone 5 βγήκε 21 Σεπτεμβρίου του 2012 – ενώ το Nexus 4 που λες 29 Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς σχεδόν ένα μήνα μετά! – Και πρόσεξε μιλάμε για το 5 που τρέχει Full Ios 8 γιατί το Ios 8 τρέχει και στο 4S που είναι πολύ παλιότερο – Οπότε καλό είναι να λες την αλήθεια αρκεί πρώτα να φροντίζεις να τη μαθαίνεις

Leonidas

Friendly reminders:
1) Κινητά με Android κατασκευάζουν δεκάδες ή εκατοντάδες εταιρείες, (δεν γνωρίζω ακριβώς) οπότε το αν θα πάρουν αναβάθμιση οι συσκευές τους δεν εξαρτάται από έναν. Τώρα το αν θα τιμήσουν τελικά το update οι χρήστες είναι άλλο θέμα, αν και συνδέεται έμμεσα.
2) Δεν πρόσεξα εάν το άρθρο αναφέρεται σε κάποια συγκεκριμένη αγορά, (κυρίως ΗΠΑ, άντε και Ηνωμένο Βασίλειο) αλλά το Android, σε παγκόσμιο επίπεδο, κατέχει περίπου το 85% της αγοράς, έναντι 11% περίπου στην περίπτωση του iOS.
Επομένως, θεωρώ την σύγκριση απλώς ύπουλο -αν και ικανό- μάρκετινγκ και λάθος.

Φιλικά,
κάποιος που εκτιμά και τα δύο λογισμικά, αλλά επιλέγει Android

Λεωνίδας

225 εκατομμύρια…??? Ελα ρε…αυξηθηκε τόσο η πανίδα της Γης? (πλάκα κάνω, μην μου την πέσετε!)

vasilis

Χάχα πλάκα έχει αυτή η διαμάχη με τους Android users να βλέπουν τα iphone να πουλάνε γιατί απλά είναι iphone και τους Apple fans να προσπαθούν με κάθε τι να δικαιολογήσουν τα λεφτά που χάλασαν για τη νέα τους ferari με μηχανή datsun κάτω από το καπό. Η πλάκα είναι όταν η Apple αντιγράφει το Android σε widgets ,big screens,keyboards,notification panel κτλ ότι οι Apple fans νομίζω πως τώρα βγήκαν αυτά τα futures. Η αλήθεια είναι μια η Apple είναι ένα υπερτιμημένο προϊόν που βασίζεται στο marketing και στην κοροϊδία της δήθεν καινοτομίας, είναι πολύ καλό προϊόν και γρήγορο αλλά πολύ outdated και προσπαθεί να φτάσει το Android με copy paste, και παρόλα αυτά είναι πάλι καλό για 400-500 ευρώ όμως το πολύ. Εγώ είχα το 3gs και το 5s πολύ καλά και τα 2 και κάνουν αυτό που είναι φτιαγμένα για να κάνουν καλά, αλλά μέχρι εκεί. Αν θες κάτι περισσότερο από άποψη ελευθερίας και παράμετρο ποίησης τότε πας σε Android . Στα χρόνια χρήσεων smartphones έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι τα iphone είναι για γιατρούς δικηγόρους κλπ που απλά θέλουν να παίρνουν τηλέφωνο και να βλέπουν ένα Email αλλά μα φαίνεται ότι έχουν σκάσει λεφτά ,και Android είναι… Συνέχεια »

Δημητρης

Καλά, ασχολείστε ακόμα με τους i-πρόπερσι; Αφήστε τους να πιστεύουν ο,τι θέλουν

X

Είχες το 5S είπες και τώρα δηλαδή τι έχεις και είναι καλύτερο; Μήπως έχεις IPhone 6 – Ρε θα μας τρελάνουν, σας παρακαλώ ρε παιδιά μη λέτε ότι να ναι. Πείτε απλά δεν έχω πιάσει IPhone ποτέ στα χερια μου ή έστω έχω να πιάσω τα τελευταία 4 χρονιά που ειχα το 3GS και το συγκρίνω με το Galaxy το s3. Δε θα υποτιμηθεί η άποψη σας αν παραδεχτείτε ότι το IPhone το βλέπετε με τα κιάλια αλλά μη λέτε ότι να ναι σε άλλο ποστ βγήκε κάποιος και είπε ότι τελευταία android παίζουν καλύτερα και τα παιχνίδια από το iPhone και όταν έβαλα βίντεο που έδειχνε το αντιθετο αρχισε να λέει ότι είναι πιο γρήγορη η κάρτα γραφικών κτλ – είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτείτε ότι όσους πυρήνες να βάλουν τα android και όση μνήμη και να έχουν ο δυπηρινος του IPhone και το 1 GB τρέχουν τις εφαρμογές πολύ πιο γρήγορα. Αφού το βλέπετε με τα μάτια σας γιατί δεν το παραδέχεστε τόσο κακό είναι;;;;;

th st

Τύπος μέσα σε φιατακι που δεν κόστιζε πανω απο 250€ οδηγούσε το σαραβαλακι του που στα λάστιχα του είχαν εμφανιστεί τα λινά και ήταν έτοιμα να σκάσουν. Στο αριστερό του χέρι κρατούσε με καμάρι και μιλούσε το iphone 5s αξίας 800 € και δεν πήγαινε ο Καραγκιόζης να αλλάξει λάστιχα. Και καλά να φάει τα μούτρα του μόνος του, μην πάρει κι αλλους στο λαιμό του. Αυτοί είναι, μόνο για τη Μόστρα…Τελειωμενοι…

Panos7GR

@X: Ααα μπράβο. Ηρθες στα λόγια μου! Το iPhone 4S παίρνει iOS 8; Τι χαρακτηρηστικά του iPhone 6; Γιατί στα χαρτιά ίδιο λειτουργικό φοράνε… Full έκδοση του iOS 8 πήραν 5, 5C και 5S;; Έγινε τέτοιο θαύμα;;; Ρωτάω γιατί τόσα χρόνια πετσοκομένα updates ἐπαιρναν τα παλιά μοντέλα, ακόμα και τα περσινά. Τα πλήρη χαρακτηρηστικά τα είχε μόνο το φρέσκο iPhone. Και παραδέξου το αυτό! Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι! “Δε θα υποτιμηθεί η άποψη σας αν παραδεχτείτε ότι το IPhone το βλέπετε με τα κιάλια”….. είπε ο φίλος Χ και παρακολουθεί το iPhone του μήπως και γράψει ότι το μήνυμα που έστειλε, παραδόθηκε…. Μερικά από τα νέα χαρακτηρηστικά του iOS 8: – Hide images from Photos app: Images and videos in the Photos app can now be hidden from the Moments, Collections, and Years view in the Photos app. – Find which app is using the most battery life – Siri voice activation: Saying “Hey Siri” while an iOS device is plugged in will activate Siri, allowing users to give hands-free commands. (Γκούχου… γκούχου… Moto X 2013!) – New smart Photo Albums: The Photos app has received new organizational options, including two albums for “Recently Added”… Συνέχεια »

vasilis

@X ναι είχα και το πούλησα σε φίλο 300€ το 32gb το αγόρασα γιατί θυμάμαι ότι το 3gs τα έσπαγε και ήταν και έυκολο να βάλω cydia αλλα τελικά το μετάνιωσα, μια απο τα ίδια ήταν κλασικό iphone που δεν ήταν για μένα πλέον έχω γίνει advanced user και δεν με ικανοποιεί το ios.
Τώρα έχω τo samsung s5 μετά απο μια μικρή δοκιμή του huawei honor 6 και xperia z2 κατέληξα στο πιο καλό all around Που κατα την γνώμη μου ήταν το s5.
Σε καμιά περίπτωση δεν υποτιμώ τα iphone είναι πολύ καλά για απλή χρήση αλλα πολύ υπερτιμημένα για παλιά τεχνολογία, και μπράβο στο μάρκετινγκ της apple που καταφέρνει και το πουλάει ακόμα για νέο και καινοτόμο.
Αλλα πιστεύω πως τα ψέματα για την apple τελειώνουν και θα δούμε σύντομα να πέφτουν με τους κινέζους να ανεβαίνουν ραγδαία.

tsou re

@mike Φιλε εγω ειπα καποια πραγματα σωστα αν εσυ δεν μπωρεις να διαβασεις 14 σειρες προβλημα σου και αν δεν τις διαβασες βαζω και τον εαυτο μου σε αυτους που δεν τους αρεσει το marketing κυριως της τιμολογησης της apple και εχω lg g2 τωρα αν αναρωτιεσε ναι ειχα απο το 3g μεχρι το 4s και μπορω να εχω αποψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.