Apple: Φήμες για iPad Pro 9.7 ιντσών αντί για iPad Air 3 τον Μάρτιο

Η επίσημη ανακοίνωση του iPhone 5se αναμένεται να γίνει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στις 22 Μαρτίου αντί για τις 15. Εκεί είχε ακουστεί ότι θα δούμε και την ανακοίνωση του iPad Air 3 μαζί με μικρές αλλαγές στο Apple Watch.

Ωστόσο, νέες αναφορές τις οποίες μεταδίδει το 9To5Mac, λένε ότι τον επόμενο μήνα η Apple δεν θα ανακοινώσει το iPad Air 3, αλλά ένα νέο iPad Pro με οθόνη 9.7 ιντσών.

Το νέο “μικρό” iPad Pro θα έχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με το 12.9 ιντσών iPad Pro, θα φέρει A9X επεξεργαστή και βελτίωση στη RAM. Επιπλέον θα έχει υποστήριξη για Apple Pencil, όπως και ο μεγάλος αδερφός ενώ λέγεται ότι η Apple ετοιμάζει μικρότερο αποσπώμενο πληκτρολόγιο το οποίο θα συνδέεται στο νέο Smart Connector του 9.7ιντσου iPad Pro.

Το iPad Pro με οθόνη 9.7 ιντσών θα έχει το ίδιο quad-speaker setup, θα διατεθεί στα ίδια χρώματα και η τιμή του θα είναι στην ίδια γραμμή με τα iPad Air 2.

Ο ερχομός του μικρού iPad Pro μπορεί να σημάνει την μείωση παραγωγής ή το τέλος του iPad Mini 2 και του πρώτης γενιάς iPad Air. Αυτό θα βοηθήσει την Apple να κάνει έναν εξορθολογισμό στη σειρά του iPad. Ωστόσο, προς το παρόν παραμένουμε σε επίπεδο φημών και μένει ακόμη να επιβεβαιωθεί πότε θα λάβει χώρα το επίσημο event της Apple.

iPad Pro
iapad pro 9.7 inch, Apple: Φήμες για iPad Pro 9.7 ιντσών αντί για iPad Air 3 τον Μάρτιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

χαχαχαχαα τρολαρουν, ετσι ? Δεν εξηγειται διαφορετικα. Δηλαδη το iPad Pro του 2015 θα πλασαριστει σαν το νεο iPad Air του 2016 σαν δηθεν καινοτομικο ? τρολολολολολολολολολ

ΔημήτρηςHotel

Δηλαδή αν λεγόταν iPad Air 3 θα είχε άλλη τεχνολογία; μήπως κοροϊδευόμαστε;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.