Το Apple Pencil θα είναι συμβατό με το οικονομικό iPad;

apple pencil συμβατό οικονομικό ipad event εκπαίδευση 27 Μάρτη, Το Apple Pencil θα είναι συμβατό με το οικονομικό iPad;

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το event της Apple στις 27 Μαρτίου με θέμα την εκπαίδευση μιας και εκτός του φημολογούμενου οικονομικότερου iPad που θα παρουσιαστεί με στόχο την εκπαίδευση και τους μαθητές, θα υποστηρίζει και τη χρήση του Apple Pencil.

Ο γνωστός για την ευστοχία των εκτιμήσεών του, αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, επανέρχεται και σημειώνει πως το οικονομικό iPad που θα ανακοινωθεί για την εκπαίδευση στο σχετικό event της Apple, θα υποστηρίζει τη χρήση του Apple Pencil για να ανταγωνιστεί τα οικονομικά Android tablet.

Συνεχίζοντας, αναφέρει πως εκτιμά μια αύξηση των Apple Pencil που θα φύγουν από τα εργοστάσια στα 9 με 10 εκατομμύρια τεμάχια μιας και το πιθανολογούμενο οικονομικό iPad να υποστηρίζει τη χρήση του, κάτι το οποίο ενδεχομένως να ισχύει μιας και ο σχεδιασμός της πρόσκλησης για το event της Apple, δείχνει το λογότυπο σχεδιασμένο με μολύβι, παραπέμποντας πιθανόν στο Apple Pencil. Επίσης παραμένει άγνωστο εαν θα χρησιμοποιηθεί το τωρινό Apple Pencil ή θα παρουσιαστεί μια ανανεωμένη έκδοσή του για τους μαθητές σε χαμηλότερη τιμή.

Ένας ακόμα λόγος που αναμένεται να παρουσιαστεί ένα οικονομικότερο από τα τωρινά iPad, με έμφαση στην εκπαίδευση, είναι για να ανταγωνιστεί τα Chromebooks τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στα σχολεία των Η.Π.Α, δίνοντας στους μαθητές την ικανότητα να γράφουν και να σχεδιάζουν απευθείας στην οθόνη του iPad.

Πέραν αυτών, είναι επίσης πιθανό να δούμε και κάποιο οικονομικό πληκτρολόγιο το οποίο θα χρησιμοποιείται στα iPad από τους μαθητές, μιας και η γραφή και πληκτρολόγηση με αυτόν τον τρόπο θα ήταν μια πιο ελκυστική λύση για τα σχολεία και τους μαθητές. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και σε τι τιμή θα διατεθεί το συγκεκριμένο iPad, έχοντας κατά νου ότι το φτηνότερο iPad αυτή τη στιγμή στις Η.Π.Α βρίσκεται στα 329 δολάρια.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

329 ευρα κανει Γερμανια με ΦΠΑ το τωρινο”φτηνο” iPad….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.