Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος;

Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος, Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος;

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Apple αναμένεται να παρουσιάσει νέους iPads – αντικαταστάτες των προηγούμενων εκδόσεων. Φέτος μάλλον θα τα δούμε στο WWDC 2018, εκτός και αν ο κατασκευαστής τα ανακοινώσει νωρίτερα, μέσω ενός ξεχωριστού event.

Τελικά, πόσες νέες ταμπλέτες αναμένεται να επισημοποιήσει το Cupertino; Η απάντηση στο ερώτημα είναι δύο iPads, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πιστοποιήσεις της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης. Εκείνη έδωσε το “οκ” στην Apple να πουλήσει τις συσκευές οι οποίες έχουν κωδικούς “A1893” και “A1954”. Εκείνοι όμως δεν ταιριάζουν με κάποιον προηγούμενο ώστε να καταλήξουμε σε συμπεράσματα για τα μοντέλα. Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για τους φετινούς iPad Pro εκπροσώπους, έναν με οθόνη 10.5 ιντσών και έναν μεγαλύτερο μεγέθους 12.9’.

Βέβαια, το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα συμβεί με τις άλλες iPad εκδόσεις, δηλαδή το κλασικό μοντέλο και φυσικά την επιτυχημένη Mini σειρά. Ίσως η Apple αποφασίσει να τις εγκαταλείψει. Ίσως πάλι να ετοιμάζει διαδόχους τους που θα διαθέσει αργότερα μέσα στο έτος. Όπως και να έχει, το σίγουρο μέχρι στιγμής είναι πως θα ανακοινωθούν δυο νέα iPad tablets που, εκτός απροόπτου, θα ανήκουν στην Pro οικογένεια. Αναμένουμε στο άμεσο μέλλον για περισσότερες λεπτομέρειες.

Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος, Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.