Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος;

Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος, Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος;

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Apple αναμένεται να παρουσιάσει νέους iPads – αντικαταστάτες των προηγούμενων εκδόσεων. Φέτος μάλλον θα τα δούμε στο WWDC 2018, εκτός και αν ο κατασκευαστής τα ανακοινώσει νωρίτερα, μέσω ενός ξεχωριστού event.

Τελικά, πόσες νέες ταμπλέτες αναμένεται να επισημοποιήσει το Cupertino; Η απάντηση στο ερώτημα είναι δύο iPads, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πιστοποιήσεις της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης. Εκείνη έδωσε το “οκ” στην Apple να πουλήσει τις συσκευές οι οποίες έχουν κωδικούς “A1893” και “A1954”. Εκείνοι όμως δεν ταιριάζουν με κάποιον προηγούμενο ώστε να καταλήξουμε σε συμπεράσματα για τα μοντέλα. Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για τους φετινούς iPad Pro εκπροσώπους, έναν με οθόνη 10.5 ιντσών και έναν μεγαλύτερο μεγέθους 12.9’.

Βέβαια, το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα συμβεί με τις άλλες iPad εκδόσεις, δηλαδή το κλασικό μοντέλο και φυσικά την επιτυχημένη Mini σειρά. Ίσως η Apple αποφασίσει να τις εγκαταλείψει. Ίσως πάλι να ετοιμάζει διαδόχους τους που θα διαθέσει αργότερα μέσα στο έτος. Όπως και να έχει, το σίγουρο μέχρι στιγμής είναι πως θα ανακοινωθούν δυο νέα iPad tablets που, εκτός απροόπτου, θα ανήκουν στην Pro οικογένεια. Αναμένουμε στο άμεσο μέλλον για περισσότερες λεπτομέρειες.

Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος, Έρχονται μόνο δύο νέα iPads φέτος;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.