Apple: Μέσα στο 2018 η φθηνότερη έκδοση iPad που έχουμε δει;

Apple iPad 2018 φθηνότερη έκδοση, Apple: Μέσα στο 2018 η φθηνότερη έκδοση iPad που έχουμε δει;

Η Apple φημίζεται για την υψηλή τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί και εφαρμόζει στα προϊόντα της εδώ και χρόνια. Για παράδειγμα, το επετειακό smartphone της εταιρείας, iPhone X, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις με την τιμή των 1200 ευρώ (τουλάχιστον) που ζητάει από τους καταναλωτές.

Το Cupertino διαθέτει μια ευρεία γκάμα από tablets, ξεκινώντας με το iPad Mini 4ης γενιάς, προχωρώντας στο iPad 9.7 ιντσών και καταλήγοντας στα iPad Pro 10.5″ / 12.9″. Ο επίσημος ιστότοπος της Apple διαθέτει, ως φθηνότερο μοντέλο, το απλό iPad με χωρητικότητα 32GB στα 329 δολάρια. Ακολουθεί το iPad Mini με 399 δολάρια, ενώ φτάνουμε μέχρι τα 1150 δολάρια του iPad Pro 12.9 ιντσών, την έκδοση με 512GB ελεύθερο χώρο. Η αλήθεια είναι πως τα $329 είναι μια τσιμπημένη, αλλά σχετικά καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά, την ποιοτική κατασκευή και την συνολική απόδοση του iPad 9.7″.

Apple iPad 2018 φθηνότερη έκδοση, Apple: Μέσα στο 2018 η φθηνότερη έκδοση iPad που έχουμε δει;

Φαίνεται όμως πως ίσως γίνουμε μάρτυρες μιας από τις σπάνιες περιπτώσεις στις οποίες η Apple κυκλοφορήσει νέο προϊόν, οικονομικότερο του προκατόχου του. Σύμφωνα με πληροφορίες του digitimes.com, η Αμερικάνικη εταιρεία ενδέχεται να ανακοινώσει μια ανανεωμένη έκδοση iPad με μέγεθος οθόνης 9.7 ίντσες και φθηνότερη τιμή, 259 δολάρια. Η παρουσίαση του θα γίνει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2018 και ουσιαστικά θα πρόκειται για το πιο προσιτό iPad που διατέθηκε ποτέ από τον τεχνολογικό κολοσσό.

Μια πιθανή κυκλοφορία ενός Apple tablet στο προαναφερθέν εύρος τιμών θα μπορούσε να προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές που ερευνούν την αγορά μιας αξιόπιστης συσκευής και δεν θέλουν να καταβάλλουν ένα τεράστιο ποσό για αυτήν. Μπορεί οι πληροφορίες του digitimes.com να αποδειχθούν αναληθείς, αλλά αυτό θα το μάθουμε σε λίγους μήνες. Ελπίζουμε στην παρουσίαση ενός αξιόλογου και οικονομικού iPad.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
agnostos13

Ipad SE?

dimitris L.A

Ρε παιδια αυτο το οτι το iphone x εχει 1200 και ειναι πανακριβο και και και, πρωτον το iphone x εχει 840 ευρω, τωρα αν στο ελλαδισταν θελουν να βγαλουν τοσο κερδος δεν φταιει η apple. Και το ιδιο ισχυει και για το note 8. Επιπλεον δεν φταιει η apple που στην Ελλαδα υπαρχει κριση στην Αμερικη το iphone ειναι μισθος μιας εβδομαδας περιπου

Efkairiakos

Όποιος είχε ipad γνωρίζει ότι η τιμολόγηση μέχρι τα pro ήταν πολύ δίκαιη.
Δεν νομίζω με 500€ να υπάρχει αντίπαλος σε τάμπλετ!
Και δεν μιλάω μόνο για την τέλεια εμπειρία χρήσης αλλά και για το πολύ πλούσιο και καλογραμμένο store που διαθέτει!
Οι υπόλοιπες πλατφόρμες ούτε σε πέντε χρόνια απο σήμερα…και ήδη μετράμε 7-8…!!!

giannos

@dimitris L.A. Καλά δεν είναι όλοι οι μισθοί τόσο υψηλοί κ υπάρχουν αλλά δεδομένα εκεί (ακριβότερα ενοίκια, τρόφιμα κτλπ). Αλλά κ πάλι είναι γεγονός ότι στην Ελλάδα τα τεχνολογικά προϊόντα είναι ακριβότερα από το εξωτερικο

MixalisDoukis

@dimitris Αδερφέ το iPhone X επίσημη τιμή έχει 1199 δολάρια/ευρώ οπότε δεν γνωρίζω που είδες εσύ τα 840 ευρώ ή το ότι η ελλάδα το έχει ακριβό, ίδια τιμή με παντού έχει, αυτό που μάλλον μετέφρασες εσύ σε 840 είναι ότι 1199 δολάρια αντιστοιχούν σε 840 ευρώ, ναι αλλά και στην γερμανία τόσο κάνει, για κάποιο λόγο οι εταιρίες τα μεταφράζουν έτσι, βλέπε και Oneplus 5t (499 και δολαρια και ευρω)

MixalisDoukis

Ζητάω συγγνώμη, έκανα λάθος. Η τιμή στην Αμερική είναι 999 και όχι 1199 έχεις δίκιο.

KostasB

Αφού θέλετε να αφήσουμε την Ελλάδα της κρίσης για να πιάσουμε την Γερμανία που τα πράγματα είναι καλύτερα. iPhone X 1149€.. μάλιστα.. οκ.. μάλλον δεν φταίνε και τόσο οι φόροι και οι αυξημένες τιμές στην Ελλάδα της κρίσης.
Θα μπορούσε η εταιρεία αν ήθελε να “κατάπινε” ένα κομμάτι της τιμής για να έχει ανάλογη τιμή παγκοσμίως. Αλλά γιατί να το κάνει φυσικά, θα βρεθεί ζημιωμένη.
Παρόλη την διαφορά δολαρίου – ευρώ θα μπορούσε τουλάχιστον να κρατήσει σταθερό τον αριθμό, δηλαδή 999€. Εκεί θα ήταν κατανοητό.

Και επειδή σχολιάζω γενικά κατά της τιμολογιακής πολιτικής της Apple, για να μην παρεξηγηθώ, τα παραπάνω ισχύουν για όλες τις εταιρείες. Απλά η Apple συνήθως είναι αυτή που τραβάει τις τιμές όλων προς τα επάνω. Και τελευταία ξεκίνησε και η Samsung. Οι δύο τους κάνουν πάρτυ τιμών.

ΘΑΝΟΣ

οκ… 249 δολλαρια ειναι 215 ευρω τιμη αμερικης σαφως στη ελλαδα θα ερθει 320 ευρω δεν το λες και φθηνο… 🙂 με 24% φπα ευτηχως που υπαρχει αμαζον και ebay για εμας που εχουμε υψηλο φπα. αλλα τι να λεμε τωρα την ξερουμε πολυ καλα την απλ. θα βγαλει οικονομικο ιπαντ με οτι της απεμεινε στης αποθηκες της χαλαρα. οπως θα βγαλει και καινουργιο αιφον 4 ιντσες … οτι απεμεινε θα βαλει αντε στο τσακιρ κεφι λιγο καλυτερη καμερουλα αντε και κατι τις σε μπαταρια για να πουλησει παλι.και ημουν και κατοχος ιπαντ και αιφον και αιποντ λολ………………………………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.