ASUS Transformer Book V, Windows υβριδικό laptop με αποσπώμενο Android phone

Η Αsus ανακοίνωσε επίσημα το ASUS Transformer Book V (δηλαδή 5) το οποίο έχει 12.5 ιντσών οθόνη που χρησιμοποιείται ως laptop/tablet και τρέχει με Windows 8.1. Έχει Intel Core CPU με 4GB RAM και 1TB ενσωματωμένη μνήμη. Όταν τοποθετηθεί πάνω το τηλέφωνο μπορεί να τρέχει και με Android.

To Android smartphone του Book V έχει 2GB RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη, η μπροστινή και πίσω κάμερα είναι στα 2MP και 8MP αντίστοιχα και έχει πάχος 11mm. Η μπαταρία του είναι στα 2500mAh, έχει προ-εγκατεστημένο Android 4.4, 64-bit quad-core Moorefield Atom chip με LTE.

Το Asus Transformer Book V έχει 5 ιδιότητες, Windows tablet, Windows laptop, Android phone, Android tablet και Android laptop. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για τιμή και διαθεσιμότητα. Πως σας φαίνεται η ιδέα μιας συσκευής 5 σε 1;
, ASUS Transformer Book V, Windows υβριδικό laptop με αποσπώμενο Android phone

, ASUS Transformer Book V, Windows υβριδικό laptop με αποσπώμενο Android phone

, ASUS Transformer Book V, Windows υβριδικό laptop με αποσπώμενο Android phone

, ASUS Transformer Book V, Windows υβριδικό laptop με αποσπώμενο Android phone

, ASUS Transformer Book V, Windows υβριδικό laptop με αποσπώμενο Android phone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgr

Το έκανε η Motorola στο παρελθόν δεν πέτυχε για σας!

Αλέξανδρος

Φοβερό, αλλά αν έχει 1500€+ τι να το κάνεις; Ειδικά όσοι δουλεύουν android σαν βασική συσκευή ( έχω ξεχάσει πότε άνοιξα τελευταία φορά υπολογιστή για να κάνω κάτι) θα το λατρέψουν. Πάντως αξίζει, μπράβο στην Asus και αν είναι στο χιλιάρικο θα κάνει τρελές πωλήσεις.

Tom

Για κανενα λογο χιλιαρικο. 1500 στην καλυτερη.

Μιχάλης

64bit επεξεργαστή το κινητό ; αφού δεν τα υποστηρίζουν τα αντροιντ ακόμα

Panagiotis GP

Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί Android.
Δεν μπορούσε να βάλει ένα Windowsphone αποσπώμενο;
Αν είχα τα χρήματα σίγουρα θα το προτιμούσα._

Αλέξανδρος

@ Panagiotis GP επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω θα σου απαντήσω γιατί android παρακάτω σχόλιο 56 : https://techblog.gr/mobile/windows-phones-statistics-9876/

Εξάλλου γι’ αυτό λέω παραπάνω ότι όποιος το χρησιμοποιεί σαν βασική συσκευή ( όλο το γραφείο το έχω στο κινητό μου) θα την γουστάρει πολύ αυτή τη συσκευή γιατί είναι 5 σε ένα.

Βαγγέλης

@Αλέξανδρος. Θα μπορούσες να μου πεις ποιό hub χρησιμοποιείς με το κινητό σου?

Αλέξανδρος

Επειδή το έχω μπροστά μου μάρκας Trust με 7 θύρες usb και εξ. τροφοδοσία 5v 2A. Ευκαιρία από media markt κανα 20ικο. Αν ενδιαφέρεσαι Βαγγέλης…..

Βαγγέλης

TRUST Pyramid 7 Port USB 2.0 Hub αυτό εννοείς? Υπάρχει στα 22 στο media markt.. Και ναι ενδιαφέρομαι γιατί είχα για δύο θύρες αλλά πλέον δεν είναι αρκετές χαχαχαχ!

Αλέξανδρος

@Βαγγέλης σωστός …. Πέρα από την πλάκα το έχω και για το κινητό γιατί σκληρό δίσκο το κινητό δύσκολα σηκώνει από μόνο του. Όπως είπα παραπάνω επειδή το κινητό το έχω πρώτα για εργαλείο και μετά για κινητό το hub μου λυνει τα χέρια ( 2 σκληρούς, ένα φλασάκι, καταγραφέα φωνής, ποντίκι και πληκτολόγιο και ηχεία με usb όλα ταυτοχρόνως). Χωρίς hub δεν παλεύεται για να πεις να μοιράσεις τα αρχεία ένα ένα καληνύχτα άσε που για να περάσεις αρχεία από τον ένα σκληρό στον άλλο χωρίς hub δεν γίνεται εκτός και άν ανοίξεις το pc γιατί μια usb είναι η άτιμη..

Panos7GR

@killbillgr: Καμμία σχέση με το lapdock της Motorola! ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ, ΟΜΩΣ!!

Μακάρι να το δούμε και στην πράξη! Φοβερό! Το θέλω ήδη, αν και η τιμή του θα είναι απαγορευτική. Θα χτυπάει χιλιάρικο για πλάκα. Να μου πεις αν πάρεις smartphone, tablet και laptop τα ίδια λεφτἀ δεν είναι; Χμμμ… Οπως το βλέπει κανείς!
Εγω πάντως πιστεύω πως δεν θα προχωρήσει… Μην ξεχνάμε πως υπάρχει κι αυτό το πρόβλημα: https://phandroid.com/2014/03/14/transformer-book-duet-cancelled/

X

Και ένας Ι3 ή Ι5 μέσα και πάει το Surface 3 μας άφησε χρόνους 😉

Giorgos

καλοοο.. αντε να δουμε και τιμη…???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.