CAD render δείχνει την πλάτη του iPad Pro με νέα εμφάνιση;

@OnLeaks ipad pro cad render, CAD render δείχνει την πλάτη του iPad Pro με νέα εμφάνιση;

Ο γνωστός leakster @OnLeaks αποκάλυψε CAD render που δείχνει την πλάτη του iPad Pro με ένα χαρακτηριστικό το οποίο δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα ενώ εντύπωση προκαλεί και ο σχεδιασμός του tablet της Apple.

Είναι αλήθεια πως δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPad Pro εκτός από το ότι δε θα διαθέτουν θύρα 3.5mm για τη χρήση ακουστικών αλλά και πως θα δούμε το Face ID για πρώτη φορά σε iPad. Όλες αυτές είναι πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν κατά την παρουσίαση των iPad λογικά εντός του 2018.

Το CAD render που “ανέβασε” ο @OnLeaks στο λογαριασμό του στο Twitter δείχνει την πλάτη του iPad Pro με ένα περίεργο σημείο πάνω από τη θύρα φόρτισης το οποίο θα μπορούσε να είναι ένας νέος dock connector για τη χρήση των αξεσουάρ που θα μπορούσαν να προσαρτηθούν στο iPad Pro όπως το Smart Keyboard. Επιπλέον, η οπή αυτή μοιάζει αρκετά με ένα Touch ID μικρού μεγέθους, κάτι το οποίο δε θα είχε καμία λογική να τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο σημείο, ειδικότερα από τη στιγμή που η Apple δείχνει να προτιμά το Face ID αντί αυτού.

Μια ακόμα αλλαγή φαίνεται να έχει να κάνει με το σχεδιασμό του iPad το οποίο δείχνει πιο τετραγωνισμένο και μοιάζει αρκετά με τα iPhone 5/5S/SE, γεμίζοντας αμφιβολίες σχετικά με την αυθεντικότητα του render, κάτι το οποίο τονίζει και ο @OnLeaks, μιας και αναφέρει ότι δε μπορεί να εγγυηθεί για την αυθεντικότητα του συγκεκριμένου CAD render.

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της Apple για να δούμε τι αλλαγές θα ενσωματώνουν τα νέα iPad καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή τους.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.