Dell Venue 8 Pro, Με τετραπύρηνο Intel Atom και Windows 8.1

To Dell Venue 8 Pro δείχνει και είναι ενδιαφέρον με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1, νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3740D 1.8GHz, μνήμη RAM 2GB, οθόνη 8 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 1280×800 pixels, θύρα USB 2.0 και υποδοχή micro SD. Το Venue 8 Pro έχει κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή κάμερα 1.2MP, το πάχος του είναι 9 χλστ. και έχει βάρος 395 γρ.

Dell Venue 8 Pro, Dell Venue 8 Pro, Με τετραπύρηνο Intel Atom και Windows 8.1

Dell Venue 8 Pro, Dell Venue 8 Pro, Με τετραπύρηνο Intel Atom και Windows 8.1

Dell Venue 8 Pro, Dell Venue 8 Pro, Με τετραπύρηνο Intel Atom και Windows 8.1

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλειος

Aν παίξει λίγο ποιο πάνω απο το Dell Venue 8 android των 180 $, δηλαδή στο 250…το έχω τσιμπίσει για πλάκα!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Μπαίνει στην λίστα αγορών!!!

alex

Το εχω στα υποψη μου και περιμενω το Lenovo Miix 8 να δουμε τι ψαρια θα πιανει παλι στις 8 ιντσες.
Αν και το επερχομενο Acer W4 θα εχει και micro hdmi,που κακος δεν εβαλε στον εξοπλισμο η Dell.
Ημερα ανακοινωσεων χθες απο Dell σε πληθωρα υβριδικων και tablet απο 8 εως 12.5 ιντσες

Panagiotis G

Τέλεια συσκευή φαίνεται και πλέον με τις τιμές που έχουν δεν βλέπω κάποιο λόγο να πάρει κάποιος android tablet. βέβαια εγώ θα τιμήσω το 11αρι μια και οι 8 ιντσες είναι κάπως μικρές για τα γούστα μου.

makis88

Δεν συγκρινεται με android. Το android ειναι για πεταμα στα tablets, δοκιμασα xperia tablet z και δεν ηταν ασχημο αλλα περιμενα κατι παραπανω, κατι galaxy tab και note tablets για κλαματα… Μονο το ipad δειχνει σοβαροτητα σαν υλοποιηση και επιτελους τα windows8.1 σε φθηνα μοντελα με στυλ περισσοτερο tablet και λιγοτερο hybrid.

Ιωάννης

Η INTEL παρουσίασε και το Dell Venue 11 Pro με 8,1…μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι αυτά που δέχονται εφαρμογές windows?

Ηλίας

Πολύ ενδιαφέρον το μικρό με τα 299$. Έχει και το Office που είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με το Android. Θα βγει και κάποια έκδοση με 3G??

Jimmys

Καλό.!!πιστευω θα υπάρχουν προβλήματα με dell-apple για το συγκεκριμένο μοντέλο.αν βάλουν και 3G το αγοράζω χωρίς 2η σκέψη.!!;-)

Χρηστος

Ξερουμε ποση ενσωματωμενη μνημη εχει δηλαδη ειναι 8,16 η 32 γιγα.

Αλέξανδρος

Βασικά αυτό και άλλα tablet που έχουν windows pro εγκατεστημένα δεν είναι απλά tablet αλλά tablet-υπολογιστές αφού πλέον μπορείς να κάνεις τα πάντα μ’αυτά.
Δεν είναι μόνο για browsing η και για να παρακολουθούμε κάποιο βιντεάκι αλλά για σοβαρή δουλειά.
Το μόνο που με χαλάει στα σχόλια κάποιων είναι η χολή που βγάζουν για το Android σε σχέση με το ios. Αν κάποιο λειτουργικό αξίζει σίγουρα είναι το Android ( μιλάω πάντα για mobile πλατφόρμες ).
Δεν θα έπρεπε να μιλάτε καν για ένα λειτουργικό που δεν μπορεί να κάνει 2 πράγματα ταυτοχρόνως ενώ σε σχέση με εμάς που κάνεις ότι μπορείς να φανταστείς π.χ τώρα γράφω το σχόλιο, παράλληλα αντιγράφω κάτι από το στικάκι, έχω ένα floating browser για να βλέπω την παρουσίαση του z1 και παράλληλα παρακολουθώ και ένα βιντεάκι για κάποιες αλλαγές που πρέπει να κάνω. Όλα αυτά ( τα λίγα) ένας ios χρήστης ούτε στα όνειρα του ( Πρώην χρήστης ios ”3gs”).

billis

με τα χαρακτηριστικα-δυνατοτητες που εχει το συγκεκριμενο ταμπλετ τι πλεονεκτημα θα μπορουσε να του δωσουν τα windows 8.1?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.