Εικονίδιο του iPad με ελάχιστα bezel, χωρίς notch και home button εντοπίστηκε στο iOS 12

ios 12 εικονίδιο ipad ελάχιστα bezel χωρίς notch home button, Εικονίδιο του iPad με ελάχιστα bezel, χωρίς notch και home button εντοπίστηκε στο iOS 12

Μέσα στον κώδικα του iOS 12 εντοπίστηκε εικονίδιο που δείχνει το iPad να έχει ελάχιστα bezel, χωρίς notch στην οθόνη αλλά και χωρίς home button, ακολουθώντας τη σχεδιαστική τάση του iPhone X για συσκευές με οθόνη σε όλη την επιφάνειά τους.

Η best 5 έκδοση του iOS 12 φαίνεται να αποκαλύπτει τα σχέδια της Apple για iPad χωρίς bezel για το φθινόπωρο. Το στοιχείο που δείχνει αυτήν την αλλαγή στο σχεδιασμό εμφανίστηκε στο battery usage UI και δείχνει το εικονίδιο του iPad χωρίς home button και με ελάχιστα bezel. Συγκρίνοντας το εικονίδιο αυτό με το τωρινό βλέπουμε πως υπάρχουν διαφορές μιας και απεικονίζεται με τη μορφή που το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το iPhone X είχε εμφανιστεί σε ανάλογο εικονίδιο στο software του HomePod το οποίο είχε διαρρεύσει και έδειχνε το iPhone X με notch και χωρίς home button στην οθόνη, αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό του. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει το notch στο εικονίδιο και συνεπώς όπως φαίνεται δε θα το δούμε στο iPad σε αντίθεση με τα iPhone που θα παρουσιαστούν το Σεπτέμβριο, μιας και όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δε θα υπάρξει συσκευή χωρίς notch για το 2018 από την Apple.

Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με το αν ο σχεδιασμός ενός τέτοιου iPad θα εφαρμοστεί σε αυτά που θα ανακοινωθούν εντός του 2018 αλλά είναι μια ένδειξη ότι κινούμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση. Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε ότι μέσα στον κώδικα του iOS 12 ανακαλύφθηκε η αναφορά ότι το Face ID θα εμφανιστεί στο iPad Pro (2018), κάτι το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε να επιβεβαιωθεί σε όποια επίσημη παρουσίαση πραγματοποιήσει η Apple για τα iPad της χρονιάς αυτής.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Το iPad έχει αρκετό χώρο για να μπουν οι αισθητήρες (και η μπροστινή κάμερα) στο περιμετρικό δαχτυλίδι…κάτι που δεν ισχύει στο iPhone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.