Google, Ετοιμάζει νέο Nexus tablet με οθόνη 8.9 ιντσών;

Σύμφωνα με πληροφορίες της Digitimes, η Google ίσως ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο tablet με οθόνη μεγέθους 8.9 ιντσών. Παρότι οι φήμες μέχρι στιγμής ανέφεραν την έλευση ενός Nexus 8 με Intel Bay Trail-T chipset, δεν αποκλείεται η εταιρία να έχει στρέψει το βλέμμα της στην δημιουργία του Nexus 9 με 8.9 ίντσες οθόνη.

Περισσότερες πληροφορίες στις 25 Ιουνίου, όπου στα πλαίσια του Google I/O η Google ενδέχεται να παρουσιάσει το νέο της tablet.

, Google, Ετοιμάζει νέο Nexus tablet με οθόνη 8.9 ιντσών;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Αφού οι οθόνες των smartphone πάνε στις 5.2-5.5 φέτος και αφού τα phablet είναι στις 5.9, θα προτιμούσα ένα μικρό “Nexus 8″ με 8-8.2 (αφού οι 7 ίντσες θα θεωρούνται phablet σε λίγο καιρό) και ένα μεγάλο Nexus 10 (2014)” με 10-12 ίντσες με τον εν λόγω επεξεργαστή της Intel.
Ίδωμεν! Η Google θα ξέρει καλύτερα…

Aléssio

Confirm 4 ✓

Χρήστος

Nexus ακούω…. Λίγα Bazels βλέπω…Ωραίο….Βλέπουμε

Marinos

@Χρήστος που τα ειδες τα λίγα bezels?

Makis

Μπορεί να βγει τούμπανο αλλά είναι άσχημο με αυτές τις καμπύλες και με την έλλειψη των bezels που δεν βλέπει ο Marinos είναι ακόμη πιο άσχημο.

Sotiris

Παιδια χαλαρωστε η Foto προφανως απικονιζει καπια concept σησκευη τιποτα δεν ειναι επισημο ακομη!!!!

prokas

Lg να μην είναι και ας έχει οτι θέλει

Kilplix

Οιτ και να βγει ρε παιδια σας χαλαει ελεος πια…στην τελικη ανοιξτε εσεις μια εταιρια και φτιαξτε αυτο που θελετε.. βγαινει κινητο σας χαλανε τα παντα, βγαινει ταμπλετ το ιδιο φτανει πια.Ξερω γω οι μισοι ουτε καν εχετε και προκειτε να το παρετε.. οτι να ναι

Βασίλης

Πες τα ρε φιλε!!! Κράζουν ας πούμε το iphone ? Χάρισε τους ένα 5 s και θα γουρλώνουν τα ματάκια τους!!!

Kostas

Όντως, μακάρι να μου χάριζαν ένα iPhone 5s ρε γμτ… Το σκότωνα και έπαιρνα και κινητό και tablet nexus. Αν ήταν και κανα 64αρι μου περίσευαν και για κανα service στο αυτοκίνητο 😛

απόστολος

Άσε με να μαντεψω…. Δεν θα έχει επέκταση μνήμης….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.