HTC Volantis 8.9″, με 5GB RAM και θα είναι Android Silver tablet;

Η HTC αναμένεται να ξαναμπεί στην αγορά των tablets φέτος με τη συσκευή που προς το παρόν την αποκαλούμε HTC Volantis. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα render μαζί με τις πληροφορίες ότι ίσως μιλάμε για το επόμενο Nexus Tablet. Ο @evleaks όμως υποστηρίζει ότι στο render δεν είναι η πραγματική συσκευή.

Οι νέες πληροφορίες θέλουν το HTC Volantis να έρχεται με 5GB RAM, 8.9 ιντσών οθόνη με 2,560 x 1,600 pixels ανάλυση, BoomSound speakers, 5MP εσωτερική και 8MP εξωτερική κάμερα. Θα έχει unobody αλουμινένια κατασκευή, 64GB ενσωματωμένη μνήμη και 64-bit Nvidia Tegra K1 επεξεργαστή.

Ο @evleaks ανέβασε μια «HTC Volantis macro shot» στην οποία εμφανίζεται η κωδική ονομασία Flounder. Η συσκευή ίσως να ανήκει στην επερχόμενη Android Silver σειρά που ετοιμάζει η Google και θα έχει premium συσκευές. Το νέο HTC tablet ίσως το δούμε να κυκλοφορεί στο τελευταίο τρίμηνο του 2014.

, HTC Volantis 8.9″, με 5GB RAM και θα είναι Android Silver tablet;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Πολύ τούμπανο, απορώ από τιμή. 5g ram ΟΥΑΟΥΥ.

nikos

What The Fuck!!!I want it now!Where the hell can I pre-order one?Συγνώμη παιδιά για το αγγλικό αλλά αν ισχύει μιλάμε για το απόλυτο υπερεργαλείο!
Ας σοβαρευτούμε τώρα…Δεν πιστεύω πως θα δούμε κάτι τέτοιο φέτος αν και ακούγεται υπέροχο!Πολυ απλά στο μόνο που υστερεί το one m8 από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες είναι σε κάμερα και σε αντιεργονομικό σχεδιασμό(bezels ή καλύτερα για τον φίλο μου τον @τομ “πλαίσια”) !Στο ταμπλετ όμως τίποτα από αυτά δεν μετράνε(τουλάχιστον για τους περισσότερους) και πιστεύω πως η HTC έχει τα φόντα να μας προσφέρει κάτι το αξιοθαύμαστο στα tablet!

Tom

Πραγματικα εντυπωσιακο αλλα δεν βρισκω καθολου το νοημα στο ιδιο το προιον. Δηλαδη android tablet. Δεν ξερω για ποιο λογο να θελω να αγορασω κατι τετοιο. Ομως κρατω το android silver. Περιμενω πολλα απο αυτο το concept

nikos

@Tom φαντάζομαι το λες αυτό επειδή υπάρχουν τα windows tablet που είναι ανώτερα φυσικά όταν τα θες για δουλειά.Σωστά?

Someone

Τι είναι αυτό το θηρίο ρε παιδιά Ο.ο

Tom

Νικο ναι αν θελω το απολυτο mobile εργαλειο (ακομα πιο mobile και απο μικρο λαπτοπ) τοτε ενα windows laptop ειναι τουμπανο. Φουλ γκαμα προγραμματων και κανω οτι θελω. Για πιο light χρηση ναι το android tablet. Αλλα δεν θελω να παρω ολοκληρη συσκευη για light χρηση σιγα εχω το κινητο.

Τομ

Ενα windows talbet συγγνωμη

kostas

Ok αυτο ειναι πιο δυνατο απο το pc μου

Kostas K.

Για να έχει 5 gb ram σημαίνει ότι περνάμε στα 64 bit που σημαίνει ότι θα τρέχει Android L που θα το υποστηρίζει, που σημαίνει στην καλύτερη να το περιμένετε μετά τον Νοέμβριο

Johnny

Δεν κοιτάνε να φτιάξουν καμιά μπαταρία που να διαρκεί μια βδομάδα λέω γω…

Thodoris

Volantis (πετάω) θα κάνουν και τα ευρώπουλά μας με αυτή τη συσκευή.

ΜΑΝΟΣ

Μαματο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.