Huawei MediaPad M5 lite: "Ελαφρύτερα" specs αλλά περισσότερη διασκέδαση [CES 2019]

huawei mediapad m5 lite ελαφρύτερα specs περισσότερη διασκέδαση CES 2019, Huawei MediaPad M5 lite: "Ελαφρύτερα" specs αλλά περισσότερη διασκέδαση [CES 2019]

Μην σας ξεγελάει η λέξη “lite”. Το συγκεκριμένο tablet της Huawei φαίνεται να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για διασκέδαση. Τέσσερα ηχεία Harman Kardon και AI τεχνολογία σε full HD οθόνη είναι ορισμένα μόνο από τα προηγμένα χαρακτηριστικά του.

Το μοντέλο Lite απευθύνεται επίσης σε νέες οικογένειες με μια εξειδικευμένη εφαρμογή “Kids Corner” με όρια περιεχόμενου και προστασία για τα μάτια των παιδιών. Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για να βεβαιωθούν ότι κάθε φορά που το παιδί τους πραγματοποιεί είσοδο στο tablet, εισέρχονται αυτόματα και εκείνοι στην εφαρμογή. Οι αισθητήρες της συσκευής χρησιμοποιούνται επίσης για να ενημερώσουν τα παιδιά να κάνουν πίσω εάν τα πρόσωπά τους φτάσουν πολύ κοντά στην οθόνη ή να καθίσουν ίσια εάν βρίσκονται ξαπλωμένα καθώς χρησιμοποιούν το tablet.

Οι αισθητήρες μπορούν επίσης να προγραμματίσουν τη μείωση του μπλε φωτός για ευκολότερη προβολή τη νύχτα καθώς και λειτουργία χρονικού ορίου για να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά πηγαίνουν στο κρεβάτι στην ώρα τους. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υποδοχή για κάρτα microSD χωρητικότητας έως 256 GB, έκδοση Android Oreo με EMUI 8.0, θύρα USB-C, υποδοχή ακουστικών και γραφίδα M-Pen lite για αίσθηση φυσικής γραφής.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Honor Honor Android smartphones Huawei

EMUI 11: Αυτά είναι τα πρώτα Huawei και Honor που θα αναβαθμιστούν

Σύμφωνα αναφορές, η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει την αναβάθμιση αυτών των μοντέλων άμεσα, μετά την παρουσίαση του EMUI 11 στις αρχές του φθινοπώρου.

Smartphones EMUI 10 Honor Honor Android smartphones

EMUI 10.1: Διαθέσιμο σε 36 smartphones και tablets στην αγορά της Κίνας

Η Huawei επιβεβαίωσε ότι ξεκινά την αναβάθμιση 36 smartphones και tablets στα EMUI 10.1 και Magic UI 3.1. Προς το παρόν, μόνο στην κινέζικη αγορά.

Gear Android Android Tablets Huawei

Huawei MatePad 10.4: Παρουσιάζεται 23 Απριλίου με Kirin 810 και πενάκι M-pen

Το επίσημο poster παρουσιάζει την μπροστινή επιφάνεια του επερχόμενου Android tablet με ελάχιστα bezel περιμετρικά. Αναμένεται να ανακοινωθεί στις 23 Απριλίου.

Gear Huawei Huawei Android Tablets

Huawei MediaPad M7: Με αέρα iPad Pro, επαναφορτιζόμενο stylus και Kirin 990

Φαίνεται ότι η κινέζικη κατασκευάστρια θα κυκλοφορήσει ένα tablet που θα ονομάζεται Huawei MediaPad M7 και είναι εμπνευσμένο από το iPad Pro.