Η Apple δήλωσε τα επιτρεπτά όρια λυγίσματος των iPad Pro (2018)

Apple δήλωσε επιτρεπτά όρια λυγίσματος iPad Pro αριθμούς, Η Apple δήλωσε τα επιτρεπτά όρια λυγίσματος των iPad Pro (2018)
Πριν από λίγες ημέρες είδαμε την Apple να θεωρεί τα λυγισμένα iPad Pro κάτι το φυσιολογικό μιας και αυτό δεν επηρεάζει τη λειτουργία τους, και είχαμε ανακοίνωση σχετικά με τα επιτρεπτά όρια λυγίσματος που δημιουργείται κατά τη διαδικασία της συναρμολόγησης.
Πρέπει να θυμίσουμε πως μετά από αναφορές χρηστών του iPad Pro (2018) ότι τα παρέλαβαν με λυγισμένο το σασί τους από το εργοστάσιο, η Apple ενημέρωσε τη σελίδα The Verge πως ορισμένα iPad Pro (2018) μπορεί να είναι λίγο λυγισμένα στο αλουμινένιο σασί τους, κάτι το οποίο είναι αστοχία στην κατασκευή του και δεν πρόκειται να χειροτερέψει με την πάροδο του χρόνου αλλά ούτε επηρεάζει τη λειτουργία του.
Μια πρώτη απάντηση ήρθε από την Apple και συγκεκριμένα από τον Dan Riccio, Αντιπρόεδρο του Hardware Engineering της εταιρείας, ο οποίος δήλωσε ότι ο σχεδιασμός του iPad Pro “πληροί ή υπερβαίνει” όλα τα πρότυπα ποιότητας και ακρίβειας της Apple. Στη συνέχεια δήλωσε πως τα iPad Pro μπορεί να είναι λυγισμένα μέχρι και κατά 400 microns, αριθμός που αντιστοιχεί σε μισό χιλιοστό, και είναι μικρότερος από προηγούμενα iPad Pro.
Επιπλέον, συμπλήρωσε λέγοντας πως το να είναι λυγισμένο ένα iPad Pro, δεν πρόκειται αυτό να χειροτερέψει με την πάροδο του χρόνου αλλά ούτε επηρεάζει τη λειτουργία του, ενώ έκανε γνωστό πως η Apple θα τοποθετηθεί επίσημα μέσω ανακοίνωσης για αυτό το συμβάν. Το λύγισμα στο σασί του iPad Pro γίνεται κατά την ψύξη των μεταλλικών και πλαστικών εξαρτημάτων της συσκευής κατά τη διαδικασία της συναρμολόγησης.
Apple δήλωσε επιτρεπτά όρια λυγίσματος iPad Pro αριθμούς, Η Apple δήλωσε τα επιτρεπτά όρια λυγίσματος των iPad Pro (2018)
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Δεν πρόκειται να χειροτερέψει με την πάροδο του χρόνου, έχει σκεφτεί τι θα γίνει όταν το πιάσει παιδί στα χέρια!

loless

χαχαχαχαχααχαχαχαχαχα apple εισαι απλα για τα μπαζα..

tarif16

όλα καλά….περάστε από service….update στα μάτια και τον εγκέφαλο κι όλα θα τα βλέπετε ίσια.
….καλές γιορτές σε όλους.

Apot345

Εκνευριστική η αντιμετώπιση του θέματος από τον εταιρεία..
Κορόιδα ψάχνουν όντως!!!

mech.al.

Θα μπορούσε να τα αντικαταστήσει με καινούργια και να διαθέσει τα στραβά στην αγορά ως refurbished, πόσα χρήματα θα έχανε δηλαδή; Η αλαζονεία και η προκλητικότητα της Apple δυστυχώς δεν έχει όρια…

Giannis

Πραγματικα εχει περασει σε αλλο επιπεδο η εταιρια εχει και πιο κατω……..

Apostolos

Χάχα αφού το λέει η απλ είναι νόμος

ilias

οχι, δεν ειναι λυγισμένο… απλος βλέπετε λάθος…..

Flagship killer

Οι τύποι τρολαρουν άγρια…. πολύ άγρια….

stavag

οι ανθρωποι δημιουργησαν νεα κατηγορια, αποδεκτού στραβώματος του σασι.Στην αρχη νομιζα οτι το αρθρο ηταν τρολαρισμα απο καποιον ασχετο ,αλλα τελικα ειναι από την εταιρεία χαχαχαχαχαχα!

vaskor

Γελοιότητα ακραία! Ρεζίλι γίνονται με αυτές τις κοροιδίες.

loless

μια ισιο ειναι ευθια απλα εσεις τον εχετε παρει λιγο χααχαχα στραβα χασχαχαχαχαχ

VasilisN9

Προφανώς αν αποδεχτούν το πρόβλημα ή μετοχή θα πάει σε σημείο που θα την περάσει η Microsoft σε αξία και δεν το θέλει αυτό. Το θέλει; όχι δεν το θέλει. Αντε αρχίζει πάλι από την αρχή το παιχνίδι. Η Microsoft επιστρέφει στην κορυφή.

KnightRider

Μέχρι κι ένας με αλτσχάιμερ θα καταλάβει ότι ψάχνουν κορόιδα !!!!

Nickolas

Πραγματικά έχει πάει την αλαζονεία σε άλλο επίπεδο, κανένας σεβασμός προς τον καταναλωτή.
Ο μόνος λόγος που αυτή τη στιγμή δε γίνεται χαμός είναι επειδή μιλάμε για ένα προϊόν που λόγω τιμής αλλά και είδους δεν έχει τις τρελές πωλήσεις, αν μιλούσαμε για το iPhone θα είχε μεγάλο θέμα.
Πιστεύω πως ο τρόπος κατασκευής του τάμπλετ και το μικρό πάχος δημιουργεί αυτό το πρόβλημα και αυτή τη στιγμή δεν είναι και πολλά αυτά που μπορεί να κάνει.
Αν τα απέσυρε όλα πάντως και σχεδιασμός από τη αρχή όπως έκανε η Samsung με το Note θα ήταν τρελή χασουρα, αλλά τουλάχιστον θα κέρδιζε το σεβασμό των καταναλωτών.

John Real

Γι αυτο και εγω εχω θεσπισει “επιτρεπτα ορια κοροιδιας” τα οποια το σαπιο μηλο τα εχει ξεπερασει προ πολλου. Προσφατα τα ξεπερασε και η Samsung και ειπα αντε γεια και σε αυτους.Ας ψαξουν για κοροιδα αλλου.

anergos13

ο Γιουρι Γκελερ επιασε δουλεια στο Κουρπετινο?

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

επι σειρα ετων της μακρας βασιλείας της κατουραει τους φαν της στα μούτρα και καλά κάνει! δεν τη κατηγορώ! και γω το ιδιο θα έκανα

Νικος8

ΧΑΧΖΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Αυτη ειναι λοιπον εταιρεια κυριοι!! Ακομα και λυγισμενο θα πουλαει σαν τρελο!! Τα FUNNY boys θα το αγοραζαν ακομα και με ραγισμενη οθονη! Μπραβο apple! ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ

giorgosgek

αναδιπλουμενα κινητα και κυρτες οθονες δεν θελατε, παρε καινοτομια , τα χρυσοπληρωνεις, στα λυγιζει και στα φερνει και στην λεει απο πανω! 😛

PiXel

@VasilisN9 ναι γιατί τώρα, η μετοχή της είναι πολύ ψηλά. Η Microsoft την έχει περάσει ήδη σε αξία εδώ και βδομάδες.
Λογική του παραλόγου: “το λυγισμένο iPad δεν θα χειροτερέψει με την πάροδο του χρόνου”. Επίσης και η σπασμένη οθόνη δε χειροτερεύει με την πάροδο του χρόνου, πάλι καλά να λέμε ε;

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Pixel τι έγραψες άνθρωπε μου? Μας πέρασαν οι ακατανόμαστοι, οι άθλιοι παραθυράκηδες ? Οι loosers με τις μπλέ οθόνες και τα γελοίες κάσκες holo , xolo (κάπως έτσι ,ποιος νοιάζεται..)
Πού είναι οι πιστοί μας? Πως δέχονται τέτοια πράγματα?
Το premium handling ενός εντός ορίων, μελετημένης κούρβας είναι από μόνο του ικανή συνθήκη να εκτοξεύσει στην κορυφή την μετοχή! Αλλά κ εσείς μην είστε μόνο λόγια!! Μόνος μου υπερασπίζομαι το λατρεμένο μας μηλαράκι. Που είναι ο άγνωστος? BMW εσύ? Γιορτές έχουμε. Μπείτε όλοι σε ένα Apple store , κάντε διπλές αναβαθμίσεις. Οι καλοπληρωμένοι κ άριστα εκπαιδευμένοι υπαλλήλοι μας θα σας χειροκροτήσουν κ θα σας προσφέρουν μια premium εμπειρία εξυπηρέτησης!
True tone ρε παιδιά! Άντε ρε παιδιά, πάμε γερά παιδιά , ΠΑΡΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ!!
🤦‍♂️😒😢😢

Mp

Ολο προβληματα αυτη η ετερια.iphone 4 προβλημα με το σημα wifi κτλ iphone 5 το ποιο ελατοματικο iphone οταν το αγορασα ειχε μια γρατσουνια στη πλατη και χαλασμενο το – της εντασης iphone 6 λιγιζε iphone 6s πολλα ειχαν προβληματα με την μπαταρια iphone 7 ακουγοταν ενας θορυβος απο το επεξεργαστη.για τα νεα μοντελα δεν γνωριζω τωρα με το ipad.πια ειναι συμφωνα με την φιλοσοφια της apple οτι ειναι η ηταν μαλλον τα ποιο πιο ποιοτικα προιοντα στην αγορα.

Παναγιώτης

Όπως λέει και η φράση
Η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε ?

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

ανδρεας τον εχεις “φαει” τον crisbmw!!…λοξυγκα θαχει! 😂😂

NtinosMD

Για να λενε οτι δεν θα λυγισει επιπλεον με τη παροδο του χρονου μαλλον το δοκιμασαν για ενα χρονικο διαστημα, αρα ξερανε εκ των προτερων οτι εχουν faulty ( μη ευθυγραμμισμενες ) συσκευες. Αρα εν γνωση τους τα βγαλανε στην αγορα. Ενταξει ειπαμε ρε αδερφε δεν επιβαρυνουμε το περιβαλλον και τ σχετικα κουραφεξαλα περι environemental conaiderations κλπ αλλα το να πλασαρεις λυγισμενα προϊοντα και να τα βαφτιζεις φυσιολογικα χεσε μας…. που παει το concept της συμμετρικης ομορφιας?! Ανετα την πας δικαστηριο ως και καλα παραπλανηση καταναλωτη μεσω διαφημισης….

Γιώργος

Δεν φταίνε η Αpple. Οι καταναλωτές που αγοράζουν πανάκριβα προϊόντα της εταιρείας μόνο και μόνο για το μηλαράκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.