iPad 4 Retina 128GB, Επίσημα με τιμή 799$ Wi-Fi και 929$ Wi-Fi + 4G

Στις 2 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί στην Αμερική (και άλλες χώρες;) το μοντέλο iPad 4 με οθόνη Retina και χωρητικότητα 128GB σε δύο εκδόσεις Wi-Fi only με τιμή 799$ και Wi-Fi + Cellular (4G) με τιμή 929$. Τα υπόλοιπα τεχικά χαρακτηριστικά δεν αλλάζουν σε σχέση με το τωρινό μοντέλο και αναφερόμαστε σε οθόνη 9.7 ιντσών ανάλυσης 2048×1536 pixels, ταχύτατο επεξεργαστή A6X και κάμερα HD FaceTime.

Για να κάνετε τις συγκρίσεις και τις εκτιμήσεις σας, στην Αμερική το iPad 4 Retina με 64GB κοστίζει 699$ το μοντέλο Wi-Fin only και 829$ το μοντέλο Wi-Fi + Cellular (4G). Στην Ελλάδα τα ίδια μοντέλα κοστίζουν 739 ευρώ και 869 ευρώ αντίστοιχα.

iPad 4 Retina 128GB, iPad 4 Retina 128GB, Επίσημα με τιμή 799$ Wi-Fi και 929$ Wi-Fi + 4G

Πηγή

Kudos to Evagoras

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης Ρόδος

Καλά έκαναν … την επικροτώ την κίνηση μπας και ξυπνήσουν οι εταιρείες και δώσουν χωρητικότητες σοβαρές στα tablet γενικότερα… αλλά φυσικά να πέσουν και οι τιμές, είναι απαράδεκτα υψηλές.

Κωνσταντίνος

Οσο κάνει δηλαδή το iPhone 5 θα κάνει η φτηνότερη έκδοση του iPad 4; Με καλά τρελάθηκαν;

dimitris

Διαφωνώ με την τιμή!!Σιγά σιγά πρέπει να ξεπεράσουμε το χιλιάρικο και σε iphone και σε ipad!!!Πολύ το αργούνε κι αρχίζω κι ανησυχώ..!!! :Ρ

kotsios1998

Έτσι όπως ανεβάζει τις τιμές η apple , έτσι θα πάνε και τα fanboys σαν τα κορόιδα που δεν χρειάζονταιτκαν τα 8 GB και θα πάρουν τα 128 και θα πουλανε μούρη(ασφαλώς δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους που χρειάζονται πραγματικά αυτά τα 128 GB)

nikosBaZinga

η apple δεν ηθελε να βγαλει να βγαλει φτηνο i phone και προτιμαει να κυκλοφορησει αυτο;και σας ρωταω ,τι προτιμαει ο κοσμος φθηνη αλλα καλη τεχονολογια ή tablet με τεραστια χωρητικοτητα που λιγοι θα χρειαστουν;

Panagiotis

Η κουβεντούλα μεταξύ apple και λοιπών έχει αρχίζει και κουράζει…δεν ξέρω αν τα πιτσιρίκια την βρίσκουν έτσι αλλά ειλικρινά πλέον αρχίζουν και παίζουν τα νεύρα μας.
Αγαπητέ kotsios1998 πιστεύεις ειλικρινά ότι αν κάποιος θέλει απλά να πουλήσει μούρη θα πάει να πάρει το 128gb? Και επιτέλους πού ζείτε; Στην Μοζαμβίκη; Γιατί εκεί μπορεί να πουλήσεις μούρη με ένα iphone, ipad ή ένα SGS3…Στην Ελλάδα αυτά πλέον έχουν ξεπεραστεί…
Εκτός κι αν ακόμα πιστεύεις ότι μούρη είναι iphone, BMW μοντέλο 1998 3άρα να σέρνεται με 20άρες ζάντες και χρυσή καδένα στον λαιμό…ΕΛΕΟΣ πλέον!

Alexboom

Παναγιώτη διάβασε λίγο καλύτερα…. κοίτα τί άλλο έγραψε ο Κώτσιος1998…..
”(ασφαλώς δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους που χρειάζονται πραγματικά αυτά τα 128 GB)”!!
Και ναι φίλε μου, τα ίδια άτομα που θέλουν να λέγονται trendy πάνε κι αγοράζουν iPhonies kai iPadates…Γνωρίζω προσωπικά 3-4 άτομα με αυτή τη λογική…προσπαθώ να τους μεταπείσω πως με τα ίδια ή και με λιγότερα λεφτά μπορούν να πάρουν κάτι εξαιρετικά τέλειο, πολύ καλύτερο και πιο όμορφο…Δεν τα καταφέρνω…

Alexboom

Επίσης καλό θα ήταν να ξεφύγει απο τα πρότυπα σχεδόν 4/3 το ιΠαντ, είναι τραγικό!!

Panagiotis

Απλά φίλε Alexboom δεν χρειάζεται να μεταπείσεις κανέναν να πάρει κάτι…αν την βρίσκει κάποιος που δεν χρειάζεται πραγματικά μια τέτοια συσκευή να πετάξει 7-8 κατοστάρικα τότε πρόβλημα του…αν πάλι υπάρχουν ακόμα άτομα που το παίζουν “trendy” με τα κινητά τους τότε απλά άσε τους να ωριμάσουν μόνοι τους…διότι ή είναι πιτσιρίκια ή νιώθουν πιτσιρίκια.
Στην τελική ο καθένας αγοράζει ότι γουστάρει…δηλαδή εσύ χαλάς την ζαχαρένια σου επειδή κάποιος παίρνει iphone ή sgs3 για μόστρα? Μα αυτό ισχύει σε όλα πράγματα…δεν έχεις δει παππού ποτέ να οδηγάει porsche ή ferrari?
Όσο για την οθόνη του iPad εγώ προσωπικά που το χρησιμοποιώ καθημερινά (κυρίως το mini πλέον) μπορώ να σου πω ότι με βολεύει αυτή η “τετράγωνη” σχεδίαση διότι στο browsing κερδίζεις πολύ οφέλιμο χώρο…σίγουρα σε άλλα πράγματα (πχ ταινίες) ταιριάζει καλύτερα μια “πιο” 16/9 προσέγγιση…

bobo1704

729 χρόνια δεν το παίρνω!! Άκου εκεί…Είναι τρελοί οι άνθρωποι… Με τα ίδια λεφτά παίρνω μηχάνημα “κάτσε καλά”…Σιγά μην τα δώσω στην Apple…

Vasilis_G

Με τόσα λεφτά σου στήνω Ι7 μηχάνημα τούμπανο……ΟΥΣΤ απο εδώ…αν θές να δώσεις χωρητικότηττα βάλε υποδοχή για καρτούλα sd και τέλος….

giannis

Στα 2 περνώ και ένα δώρο :p

Panagiotis

Σωστά! Επίσης με αυτά τα λεφτά παίρνω 42′ TV LCD και android stick και έχω 42αρι tablet! Επίσης παίρνω μεταχειρισμένο παπάκι ή ρολόι Tag Heuyer ή 400 σουβλάκια ή 10 VODAFONE smart 2 κλπ κλπ κλπ…… Sorry για το ύφος αλλά….

MichalakisS

ναι πληρωνω κ ενοικιο κ 2 λογαριασμους, πολυ σχετικά με το όλο θέμα.

Μελλοντική κίνηση για την εκμεταλλευση των 12-13 MP του επόμενου αιφον σε συνδυασμό με το photo stream. Για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται.

Επίσης counter attack για το Surface με RT στα 128 GB και μιλατε εσεις για όλα τα άλλα άσχετα

eject

Εγώ από την άλλη νομίζω πως τα πράγματα είναι απλά:

Ναι είναι ακριβά μοντέλα όπως πάντα σε ό,τι έχει να κάνει με την Apple. (αλλά μήπως και όλα τα high end android iphone etc κινητά αντίστοιχα ακριβά δεν είναι όταν ξεκινούν από 550-600 ευρω???)

Ομως από την άλλη η Apple ξαφνικά έκανε κάτι που έχει να κάνει εδώ και καιρό…
Εβγαλε κάτι που -ακόμα- δεν υπάρχει στον ανταγωνισμό. To surface κάτι ίσως κάνει αλλά μετά από… μήνες και βλέπουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.