iPad Air 3: Έρχεται με 4 ηχεία και LED flash;

Βρισκόμαστε στις αρχές του 2016 και η φημολογία σχετικά με το επόμενο tablet της Apple, το iPad Air 3, αυξάνονται συνεχώς. Σύμφωνα με πρόσφατη διαρροή του σχεδίου που εικάζεται ότι απεικονίζει το επόμενο iPad, φαίνεται πως θα διαθέτει LED flash στην κύρια κάμερα, κάτι που συναντάμε πρώτη φορά σε iPad, καθώς και τέσσερα ηχεία όπως αυτά του iPad Pro.

Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο που διέρρευσε αναφορικά με το iPad Air 3, εαν η πληροφορία αποδειχτεί αληθής, τότε θα έχουμε μια καινοτομία αναφορικά με την κάμερα της συσκευής. Στο σχέδιο έχουμε την παρουσία LED flash κάτω από την κάμερα του tablet, κάνοντάς το το πρώτο iPad που θα διαθέτει LED flash και έτσι θα ικανοποιηθούν όσοι, για τους δικούς τους λόγους, χρησιμοποιούν όχι μόνο το iPad αλλά και κάθε tablet για να αποθανατίζουν στιγμές μέσω φωτογραφιών και video.

Μια επιπλέον προσθήκη η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι η ύπαρξη 4 ηχείων περιμετρικά της συσκευής ακριβώς όπως είναι τοποθετημένα και στο iPad Pro, βελτιώνοντας την εμπειρία της απόδοσης των οπτικοακουστικών αρχείων που διαθέτει ο κάθε χρήστης δίνοντας στο iPad Air 3 ένα ακόμα μεγαλύτερο multimedia προφιλ αφού θα συμβάλει στη βελτίωση της διασκέδασης του τελικού χρήστη.

Κάποιο άλλο στοιχείο αναφορικά με την κάμερα της συσκευής δεν υπάρχει και μένει να δούμε εαν θα διατηρηθούν τα 8MP της κάμερας που συναντούμε στο iPad Air 2 καθώς και αν τελικά θα απουσιάζει το 3D Touch από την οθόνη της συσκευής, τη λειτουργία που εμφανίζει επιπλέον εντολές ανάλογα με το ποσοστό πίεσης που ασκούμε πιέζοντας την οθόνη του iPad.

iPad Air 3: Έρχεται με 4 ηχεία και LED flash;, iPad Air 3: Έρχεται με 4 ηχεία και LED flash;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
shadgr

Το σταγονόμετρο καλά κρατεί..
Στα κινητά με έχασε και αυτή και η samsung (πλέον G4)… Για να δούμε και στα tablet..
Πάντως τους αξίζει μια τιμωρία.. Όχι άλλες περιττές αναβαθμίσεις για τεχνολογικά ψίχουλα
..

John

Για ένα φλας και 4 ηχεία δεν αλλάζεις απο 2 σε 3 ούτε καν απο 1. Οι ταμπλέτες εχουν βαλτώσει στην κυριολεξία.Αυτο που θα ήταν τρομερή αλλαγή θα ήταν να βγάζαν το air 3 με λειτουργικό OS X

steliosg

Εαν σου βρισκει και ελευθερη γυναικα τοτε τι να πω?,,,,Αυτο θα ειναι το ιδανικοτερο tablet που δημιουργηθηκε ποτε !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.