Η Wall Street Journal επιβεβαιώνει τις φήμες για iPad mini 2 Retina

Οι φήμες για την ύπαρξη ή μη της Retina οθόνης στο iPad mini 2 φαίνεται πως επιβεβαιώνονται μιας και η έγκυρη Wall Street Journal έκανε γνωστό πως η Apple θα εφοδιάσει το iPad mini 2 με Retina display, καθώς και το ότι το νέο iPad 5 θα είναι επανασχεδιασμένο και αρκετά πιο λεπτό από το τωρινό μοντέλο.

Αυτό επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, μέσω των πηγών κάποιων από τους προμηθευτές της Apple οι οποίοι αναφέρουν πως στο αυριανό event της Apple θα γίνει όντως η παρουσίαση του iPad mini Retina αλλά και του iPad 5 που θα είναι βασισμένο πάνω στο σχεδιασμό του iPad mini.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αποκάλυψη του iPad mini 2 γιατί εφόσον εφοδιαστεί με Retina οθόνη, τον Α7 επεξεργαστή που υπάρχει στο iPhone 5S και με μια μπαταρία ικανή να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Retina display, τότε πιστεύεται πως οι πωλήσεις του θα είναι αρκετά υψηλότερες απο του iPad 5. Υπομονή μέχρι αύριο, για να δούμε τι επιφυλλάσει η Apple όχι μόνο για τα νέα iPad αλλά και για τα MacBook Pro, Mac Pro και OS X Mavericks, που αναμένεται να γίνει αναφορά στο προγραμματισμένο event αύριο 22 Οκτωβρίου.

iPad mini 2 Retina, Η Wall Street Journal επιβεβαιώνει τις φήμες για iPad mini 2 Retina
Στη φωτογραφία απεικονίζεται mock-up με το πως θα μπορούσε να είναι το νέο iPad mini 2.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
K.N

Καιρός είναι να ελαφρύνει και το Ipad ακολουθώντας στην τεχνολογία όλων των άλλων. Πλέον με το Sony Z στα 490γραμ και Samsumg στα 510 πρέπει η apple να το κάνει πιο φορητό αφού έχει την τεχνολογία να το κάνει. Καλοδεχούμενος ο ανταγωνισμός σε όλα και ιδιαίτερα στην φορητότητα!

Thodoris

Υπάρχει κάτι πιο αναμενόμενο από το ότι το νέο μοντέλο θα έχει καλύτερη οθόνη από το προηγούμενο; Και εκτός από αυτό, ποιος είναι ο ορισμός του “retina” ; Υποπτέυομαι επίσης ότι αύριο θα μας αρχίσουν πάλι στις μαρκετίστικες αηδίες όπως “the best ipad mini yet”, “the most awesome ipad ever”, “x60 faster than the first ipad” κλπ.
Όσον αφορά το προϊόν τώρα, θεωρώ πως το mini είναι ήδη πολύ όμορφο και χρηστικό σαν συσκευή, επομένως όλες οι βελτιώσεις είναι καλοδεχούμενες, γιατί το μηχανάκι έχει προοπτικές.

Iakovos80

@Thodoris

Εγώ που είχα τα iPad από το πρώτο μέχρι το τελευταίο, δεν λέω, πολύ καλά και κατα κοινή ομολογία τα καλύτερα tablets, χωρίς να αδικώ τα άλλα μιας και τα Note tablet είναι πολύ καλά, αλλά πραγματικά αν το πρώτο iPad mini ήταν πιο δυνατό και είχε καλύτερη οθόνη, θα είχα αυτό και μόνο. Και πολύ πιθανόν το επόμενο iPad μου να είναι το mini αν έχει Retina.

ddr2

Αν το νεο μινι εχει οντως ρετινα και Α7 , θα αντικαταστησει σιγουρα (καποια στιγμη) το υπαρχον μινι μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.