iPad mini Retina, Ξεκίνησε η κυκλοφορία σε Αμερική και Ευρώπη

To iPad mini Retina αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα κάποια στιγμή μέσα στο μήνα, σε Αμερική, Γερμανία, Αγγλία και κάποιες άλλες ευρωπαϊκές χώρες η διάθεση ξεκίνησε από σήμερα. Το νέο iPad mini έχει οθόνη ανάλυσης 2048×1536 pixels (Retina), επεξεργαστή A7 και κάμερα 5 Megapixel και μπροστινή FaceTime HD.

Στην Ελλάδα οι τιμές του iPad mini Retina έχουν ανακοινωθεί και είναι:

iPad mini with Retina display Wi-Fi 16GB: Τιμή 419 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi 32GB: Τιμή 519 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi 64GB: Τιμή 619 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi 128GB: Τιμή 719 ευρώ

iPad mini with Retina display Wi-Fi + Cellular 16GB: Τιμή 549 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi + Cellular 32GB: Τιμή 639 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi + Cellular 64GB: Τιμή 729 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi + Cellular 128GB: Τιμή 829 ευρώ

iPad mini Retina κυκλοφορία, iPad mini Retina, Ξεκίνησε η κυκλοφορία σε Αμερική και Ευρώπη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Δεν μου αρεσουν αυτες οι τιμες.

oksoapodo

Δηλαδη για μια κεραια και ψιλα χρεωνει ενα 100ρικο για 16 gb χρεωνει αλλο ενα παρα κατι ενω για να πας, απο το 32 στο 64ρι χρεωνει παλι τα ιδια και απο το 64 στο 128 παλι τα ιδια.

Αν καποιος βλεπει κατι περιεργο να μου πει εμενα μου φαινονται ολα ροδινα! Εξαιρετικη η οθονη που κανει δεν κανει κανα 35ρι ως κοστος ως συνηθως…

Αλεξανδρος

Ηταν να αγορασω το nexus 7 2013 αλλα εμαθα οτι θα βγει το καινουργιο μινι και ειπα να περιμενω…απο χαρακτηριστικα οκ ειναι καλουτσικο δεν μπορω να πω αλλα η τιμη ειναι τραγικη…τοσο τραγικη που θα αγορασω το nexus με 240 μιας και μου παρεχει οτι θελω σε απιστευτη τιμη…κριμα παντως ξενερωσα πολυ με την τιμη

panagiotis

Οποιος θέλει Nexus να ΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ όποιος Θέλει samcung ΕΠΙΣΗς ξερει που θα τα βρει έχω βαρεθεί ο κάθε ζηλόφθονος εδώ μέσα να κατηγορεί τις κορυφαίες συσκευές του Πλανήτη κι ότι δε δίνει τα λεφτά του και υστερεί σε αυτό και δεν έχει και εκείνο . ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΡΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΤΕ καλύτερα κι όλας μιας και είναι περιζήτητα και δε τα βρίσκουμε εύκολα εμείς που τα γουστάρουμε και τα περιμένουμε πως και πως

Vasilis

Πες τα ρε panagiotis!! Αλέξανδρε φίλε μου εαν σκέφτεσαι πως να γλιτώσεις 150 ευρω για να παρεις κατι που ΔΕΝ θα εχει την αντοχή στο χρόνο οπως ενα ipad mini τοτε τι να πω;; Πολλες φορες το φθηνότερο το πληρωνεις ακριβότερα!

Νικόλας Διαμαντής

Με τέτοιες τιμές συμφέρει να πάρεις iPhone???

Billeiro

Αν και κατοχος ipad 2 και ipad 4 ποστευω οτι σε αυτη την τιμη δε συμφερει καθολου.μαλιστα η εκδοση 32 gb ειναι ονοδρομος δεδομενης της απουσιας sd, για να λεπεις και καμια ταινια ρε αδερφε.αν και η εμπειρια ipad ειναι στην κορυφη αυτη τη στιγμη πιστευω οτι με ενα lg g pad κανεις πολυ ανετα τη δουλεια σου και αρκετα πιο κατω.συν το οτι ειναι πολυ ομορφο,με μεγαλυτερη οθονη και υψηλοτατη αναλυση ητοι 1900 χ 1200. Και παιρνει και sd…

GiannisMix

Συμφωνώ με τον Billeiro. Σε οδηγεί να αγοράσεις το 32αρι τουλάχιστον με 520€. Και είναι πολλά για το συγκεκριμένο. Υπάρχουν άλλες επιλογές ανώτερες.

ΥΓ Δεν πα να φωνάζετε ορισμένοι εδώ μέσα έχει το δικαιωμα ο καθένας να σχολιάσει το προϊόν του άρθρου και το ίδιο το άρθρο, σαφώς χωρίς να προσβάλλει κανέναν άλλον. Οπότε κουμάντο σε αυτα που γραφετε οι ίδιοι και στις προσωπικές σας γνώμες. Δεν θα αλλάξετε κανενός τη γνωμη ούτε θα εκφοβίσετε κανέναν επειδή είπε ότι είναι ασύμφορο και δνε αξιζει τα λεφτά του.

spyros

@GiannisMix ανωτερες επιλογες δεν υπαρχουν φθηνωτερες συμφωνω.

Alex

Κατοχος ipad 3 και εγω, συμφωνω με billeiro και GiannisMix! Nexus 7 και LG pad μονοδρομος.

παναγιωτης

γιατι να μην παρω ενα transformer,pad (asus) να εχω και εξτρα πληκτρολόγιο και έξτρα μπαταρια με τα ίδια χρηματα ; λόγω ios ; σιγά!!! πολύ ακριβή είσαι βρε apple,οκ μαλλον αυτο το ξεραμε !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.