iPad Pro 10.5″ και 12.9″: Η Apple αύξησε αθόρυβα τις τιμές τους

iPad Pro prices increased, iPad Pro 10.5″ και 12.9″: Η Apple αύξησε αθόρυβα τις τιμές τους

Στο event της 12ης Σεπτεμβρίου η Apple παρουσίασε βελτιωμένες εκδόσεις των Apple Watch, Apple TV και φυσικά του iPhone. Συγκεκριμένα, γνωρίσαμε για πρώτη φορά την τρίτη γενιά Apple Watches με Cellular antenna, νέο Apple TV με υποστήριξη 4K, τα iPhones 8 / 8 Plus και φυσικά το iPhone X.

Για το τελευταίο γίνεται μεγάλη συζήτηση στο διαδίκτυο αναφορικά με το υψηλότατο κόστος του. Ενώ λοιπόν όλοι σχεδόν οι φίλοι της τεχνολογίας ασχολούνται με τα νέα προϊόντα της, η Apple αποφάσισε σιωπηλά να προχωρήσει σε άλλη μια ανανέωση, αυτή των τιμών της σειράς iPad Pro.

Με την βασική έκδοση του iPhone X να κοστίζει πάνω από 1100 ευρώ σε όλες τις αγορές τις Ευρώπης και εκείνη των 256 GB να ξεπερνάει τα 1300 ευρώ, θα περίμενε κανείς πως στο άκουσμα αλλαγής τιμών των νέων iPad Pro, το Cupertino θα κάνει ένα άτυπο δώρο στους καταναλωτές του, μειώνοντας ελαφρά τις τιμές. Όμως ισχύει το αντίθετο. Η Apple από εχθές ανέβασε την τιμή των iPad Pro 10.5’ / 12.9’ κατά 50 δολάρια στις εκδόσεις 256 και 512GB. Πλέον το μικρότερο Pro κοστίζει 799 και 999 δολάρια (από 749 / 949 που ήταν πριν), με το μεγαλύτερο μοντέλο να φτάνει τα 949 και 1149 δολάρια. Να σημειωθεί πως οι βασικές εκδόσεις των δύο tablets έχουν παραμείνει στις ίδιες τιμές που ήταν και πριν.

iPad Pro prices increased, iPad Pro 10.5″ και 12.9″: Η Apple αύξησε αθόρυβα τις τιμές τους

Η αύξηση 50 δολαρίων στις εκδόσεις μεγαλύτερης χωρητικότητας των iPad Pro μάλλον θα μεταφράζεται σε περισσότερα από 50 ευρώ τόσο για την Ευρώπη, όσο κατά συνέπεια και για την Ελλάδα. Αυτή η κίνηση της Apple μοιάζει ανεξήγητη, ειδικά αν συλλογιστεί κανείς πως τα iPads είναι οι ταμπλέτες με μακράν την μεγαλύτερη απήχηση παγκοσμίως. Αρκετές αλυσίδες καταστημάτων στις Η.Π.Α. έχουν ήδη ενημερώσει το κόστος που απαιτείται για την αγορά των iPad Pro από σήμερα. Αν εν τέλει η αύξηση αυτή αφορά και την Ευρωπαϊκή αγορά, δεν θα αργήσουμε να δούμε τις νέες τιμές των iPad Pro στα εγχώρια καταστήματα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Billk

Κατά τα άλλα δεν απευθύνονται στους πλούσιους. Επίσης μπορείς να αγοράσεις ένα iPhone πολύ φθηνά. Βέβαια είναι το μοντέλο που βγήκε πριν από 3 χρόνια και πληρώνεις ακριβά μια τεχνολογία που στα Android τα ίδια χαρακτηριστικά κοστίζουν την μισή τιμή. Αλλά και πάλι μπορείς να καυχιεσαι ότι έχεις iPhone επιτέλους. Παμπάλαιο αλλά ακριβό και το έχεις. Δεν είσαι φτωχός πλέον. Ανήκεις σε άλλη κατηγορία. Χαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.