Tablets

iPad Pro: Η νέα διαφήμιση της Apple δείχνει τα iPad αντικαθιστούν τα PC

Η Apple κυκλοφόρησε μια νέα διαφήμιση για το iPad Pro με το οποίο θέλει να κάνει ξεκάθαρο πως το iPad είναι ο υπολογιστής του μέλλοντος. Στην διαφήμιση εμφανίζεται ένα μικρό κορίτσι με ένα iPad Pro gold, που τρέχει iOS 11.

Η εταιρεία του Tim Cook θεωρεί ακόμη πως θα έρθει μια εποχή που τα παιδιά δεν θα γνωρίζουν τι σημαίνει υπολογιστής.

To διάρκειας 1 λεπτού διαφημιστικό ακολουθεί την νεαρή Scout στην καθημερινότητά της, όπου χρησιμοποιεί το iPad Pro για διάφορες δραστηριότητες, ενώ δεν κάθεται ποτέ σε κάποιο γραφείο ή τραπέζι. Έχει το iPad στο λεωφορείο, στην καφετέρια, στον κήπο, ακόμη και σκαρφαλωμένη σε ένα δέντρο.

Χρησιμοποιεί το FaceTime και το drawing σε screenshot μέσω του Apple Pencil, παίρνει την φωτογραφία και την στέλνει στο iMessage ενώ μιλά στο FaceTime, ένα παράδειγμα με το οποίο η Apple θέλει να τονίσει τις multitasking ικανότητες του iOS 11.

Στο τέλος του διαφημιστικού η γειτόνισσα την ρωτά τι κάνει στον υπολογιστή της και η ίδια απορεί τι είναι ο υπολογιστής: “What’s a computer?”. Η Apple είναι σαφές ότι θέλει να μιλήσει για μια νέα εποχή όπου συσκευές όπως το iPad αντικαθιστούν τους υπολογιστές, ενώ και το 2016 στη διαφημιστική της καμπάνια επικεντρώθηκε στο πως το iPad μπορεί να αντικαταστήσει έναν υπολογιστή.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Νοεμβρίου 2017 11:11

Σχόλια

  • Μπορεί σίγουρα καλύτερα η Apple... Αν θέλει να κάνει κάτι πιυ να μοιάζει με 2 σε 1 τύπου λαπτοπ. Το βασικό πρόβλημα είναι το πληκτρολόγιο.. Υπάρχουν ήδη έτοιμες λύσεις εταιριών που ενσωματώνουν τι iPad και δίνουν ωραίο πληκτρολόγιο για να γράφεις με ωραία αίσθηση.
    Η ίδια Apple θα μπορούσε να κάνει ένα δικό της με touchpad που να μεταμορφωνει το iPad σε υβριδικό iPad λαπτοπ.
    Για το λογισμικό δέν υπάρχει πρόβλημα αφού από σουίτα Office Microsoft μέχρι Google Chrome browser υπάρχουν δωρεάν για όλες τις πλατφόρμες. Και όποιος θέλει χρησιμοποιεί και προγράμματα της Apple.

  • Συμφωνώ με το διαφημιστικό ... εργαλειο πρέπει να είναι και να κάνει την ζωή σου εύκολη και παραγωγική .... τώρα πόσους πυρήνες, μνήμη, σκληρό κτλ δεν αφορούν την πλειοψηφία

  • 'Εχει ξεφτιλιστεί η έννοια της παραγωγικότητας με τα mobile λειτουργικά σε μεγάλες οθόνες και το συνεχές marketing.Απλά ότι έχει ο καθένας ,το προωθεί ως καλό εργαλείο, μιας και αυτό έχει.
    So simple. Ισχύει και για τους big three

  • Ευστοχη η διαφημιση . Για ενα παιδακι που θελει να κανει ζωγραφιες και να παιζει παιχνιδακια και ιστοριες μια χαρα ειναι τα ipad...Μεχρι εκει ομως..! Για κατι παραπανω απλα υπαρχει το Surface.

  • όταν βγάλει Ταμπλετ με OSX για να μπορεί να συγκρίνει desktop με desktop λειτουργικό σε επίπεδο εφαρμογών ναι. Αυτό είναι απλά γελοιότητα σαν διαφήμιση.

  • Η διαφήμιση αυτή φαίνεται ξεκάθαρα marketing - μην ξεχνάμε ότι iOS = περιορισμός στον χρήστη. Δεν γίνεται να μου συγκρίνουν Desktop Tablet που κάνεις εντελώς ότι θέλεις σε σχέση με της Apple που είσαι αναγκασμένος να περιορίζεσαι και να έχεις μειονεκτήματα !!!

  • Οτι να'ναι με αυτη τη καραμελα , ειχαμε που ακουγαμε για τα κινητα , τωρα εχουμε τα ipad , ενω η ιδια εκραζε αυτη την ιδεα ,καθως και το surface . Tα εχουμε δει πολλες φορες, με το μεγεθος της οθονης , τον τυπο , το πενακι. Πολλοι εδω στα σχολια ακολουθουν τυφλα και λυπαμαι, με αυτη την υποταγη τα ipad δεν θα γινουν ποτε αυτα που πιστευετε, γιατι πολυ απλα θα σας πασαρουν οτι θελουν αφου τα παιρνετε. Αν απαιτησετε ομως και δουν οτι δεν πουλανε , τοτε θα βαλουν μυαλο και θα βγαλουν κατι αξιολογο ,οπως ειδαμε και με το X . Μη ξεχναμε οτι ετσι πηγε μπροστα η apple μεχρι το 11 , εβγαζε αξιολογες συσκευες ( σε συγκριση με τον ανταγωνισμο), δεν ηταν μονο marketing. Λοιπον καλα ταμπλετακια , παιζει και τα καλυτερα στο ειδος τους αν και υπερεκτιμημενα . Κανεις καποιες δουλειες ανετα , που τις κανεις σε οποιοδηποτε κινητο και ταμπλετ και ακομα πιο ανετα σε υπολογιστη , μεχρι εκει, δεν θα τους φτασουν ποτε. Ουτε η τιμολογιακη πολιτικη της εταιρειας δεν στεκει, οσο κανει το iphone x κανει ενα macbook και ενα ipad pro 256 gb πανω κατω, ειναι σαν να σαμποταρει η ιδια τα προιοντα της και αυτο γιατι ξερει οτι θα εχει μεγαλυτερο κερδος , μικροτερο κοστος κατασκευης και μεγαλυτερη τιμη πωλησης. Ομως το προβατο δεν θα σκεφτει οτι παιρνει υπολογιστη με τοσα , γιατι θεωρει οτι απλα ειναι ενα τηλεφωνακι και ξεχνιεται , το iphone , το X κιολας , πολυ πιασαρικο πςςςςςςς

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.