iPad Pro χωρίς home button και notch αλλά με στρογγυλεμένες γωνίες;

ipad pro χωρίς home button notch στρογγυλεμένες γωνίες, iPad Pro χωρίς home button και notch αλλά με στρογγυλεμένες γωνίες;

Η Apple ετοιμάζει το event για τα νέα iPad που θα αποκαλυφθούν αύριο στις 16:00 ώρα Ελλάδος και εντείνεται η περιέργεια για το design του νέου iPad Pro, το οποίο εμφανίστηκε σαν εικονίδιο μέσα στο iOS 12 με αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα iPad.

Το εικονίδιο που βρέθηκε μέσα στο iOS δείχνει μια πιο αναλυτική ματιά στο iPad Pro (2018) το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στο αυριανό event της Apple. Πιο συγκεκριμένα, απεικονίζεται ένα iPad με στρογγυλεμένες γωνίες, χωρίς home button, χωρίς notch, ενώ εντύπωση προκαλούν τα bezel τα οποία μοιάζουν αρκετά μεγάλα σε σύγκριση με ό,τι έχουμε συνηθίσει με τα iPhone X, Xs, Xs Max και Xr.

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια έχει να κάνει με το κουμπί Power On/Off το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο στην πάνω πλευρά του σώματος της συσκευής, τη στιγμή που τα νέα iPhone το έχουν τοποθετημένο στο πλάι. Θα πρέπει πάντως να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση των νέων iPad μιας και το συγκεκριμένο σχέδιο μπορεί να είναι μην απεικονίζει το τελικό προϊόν που θα παρουσιαστεί από την Apple, κάτι το οποίο θα το διαπιστώσουμε στην αυριανή παρουσίαση.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tolis

Το event αύριο 31/10/18
Θα πραγματοποιηθεί 16:00 ώρα Ελλάδας
Και όχι 20:00 ώρα Ελλάδας όπως αναγράφεται.

Φιλικά

Giorgis

Φίλε μου το 19:00 σημαίνει 10:00 το πρωί στο Κουπερτινο που γίνονται τα WWDC. Εάν γίνει 16:00 αυτό σήμαινε πως θα γίνει το event 7:00 το πρωί στο Κουπερτινο. Πράγμα που δεν έχει γίνει ποτέ γιατί εκείνη την ώρα ακόμα και τα καταστήματα τους είναι κλειστά και «όλοι κοιμούνται». Επισης αύριο θα γίνει που είναι 30/10 γιατί σήμερα είναι 29 και όχι αύριο δεν είναι 31 του μηνός.

Κάτοχος iPhone και παρακολουθώντας όλα τα event από το 3GS μέχρι σήμερα.

Jim C.

@Giorgis Το event θα γίνει στο Brooklyn.

Makis

Σωστός ο Τόλης. 1600 ώρα Ελλάδος.

Tolis

Το 31/10 γράφτηκε εκ παραδρομής
Λάθος μου
30/10 ήθελα να γράψω αλλά η ουσία είναι ότι το event γίνεται 16:00 ώρα Ελλάδος

Giorgis

Σοβαρά? Σου ζητάω συγγνώμη αν σε προσέβαλα. Λαλακια μου.

Tolis

@ giorgis
Φιλικά πάντα επειδή βλέπεις όλα τα event από ότι φαίνεται δεν σημαίνει κάτι διότι δεν γνωρίζεις ώρα και μέρος του συγκεκριμένου.
Το σχόλιο μου έγινε απλά για να μην παραπληροφορηθεί κάποιος που θα διαβάσει το άρθρο με λανθασμένη ώρα με αποτέλεσμα να θέλει να το παρακολουθήσει αλλά να μην μπορέσει.

Σωτήρης

Θεωρώ ότι στα κινητά η μείωση των bezel παρέχει ένα θετικό αποτέλεσμα στην εμπειρία χρήσης, και είναι και ένα συν στο αισθητικό κομμάτι. Στο κομμάτι των tablet θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει ένα bezel γιατί βοηθάει στο να το κρατάς από εκεί. Κάτοχος ipad.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά διορθώθηκε. Όπως πολύ σωστά λέτε το event ξεκινάει στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.