iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα έρθουν με αναγνώριση προσώπου Face ID

ipad pro face id, iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα έρθουν με αναγνώριση προσώπου Face ID

To iPhone X, το οποίο ανακοινώθηκε Σεπτέμβριο και αναμένεται να έρθει στα χέρια των πρώτων χρηστών μέσα στις επόμενες εβδομάδες, είναι το πρώτο κινητό της Apple με TrueDepth εμπρόσθια κάμερα που ενεργοποιεί το Face ID και τον μηχανισμό αναγνώρισης προσώπου.

Όπως φαίνεται, το επετειακό κινητό δεν θα είναι για πολύ καιρό η μόνη συσκευή της Apple με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

Σε σημείωμά του προς τους επενδυτές, ο αναλυτής της KGI Securities και ειδικός σε θέματα που αφορούν στην Apple, Ming-Chi Kuo, αναφέρει ότι η TrueDepth κάμερα και το Face ID θα κάνουν την εμφάνισή τους στα ανανεωμένα iPad Pro, που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία του χρόνου.

ipad pro face id, iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα έρθουν με αναγνώριση προσώπου Face ID

Με αυτόν τον τρόπο η Apple θέλει να κάνει τα iPad Pro πιο ανταγωνιστικά στην αγορά, ενώ αναφέρεται ότι το Face ID δεν αναμένεται να έρθει σύντομα στα μη Pro μοντέλα. Από την άλλη, βέβαια περιμένουμε όλα τα iPhone του 2018 με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, αντί για Touch ID.

Τα νέα iPad Pro είναι πιθανό να ανακοινωθούν στο πρώτο μισό του 2018, μιας και η τελευταία αναβάθμιση στο iPad Pro ανακοινώθηκε τον Ιούνιο. Ο Kuo θεωρεί πως οι περισσότεροι κατασκευαστές Android θα στραφούν στην τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και για τις δικές τους συσκευές, εγκαταλείποντας την ιδέα για in-screen αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Ωστόσο, ο ίδιος έχει πει πως το Galaxy Note 9 θα έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2017

Κι όταν δουν ότι τελικά δεν τσουλάει στο iphone (μία το φως, μία τα ρούχα, το καπέλο, το κασκόλ, τα γυαλιά κλπ.) θα ανακρούσουν πρύμναν… ΟΛΟΙ.

Agnostos13

Για να λεμε και του στραβου το δικιο σε αλλες χωρες εχουν προβλημα με τα γυαλια και το καπελο το καλοκαιρι και σε αλλες με τα γαντια το χειμωνα…
Γι αυτο θα επρεπε να υπαρχουν και οι 2 επιλογες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.