iPad Pro: Ο Ive δημιούργησε ειδική έκδοση για καλό σκοπό

Ο Jony Ive, ο αρχισχεδιαστής της Apple και η ομάδα του, δημιούργησαν μια ειδική έκδοση του iPad Pro με οθόνη 12.9 ιντσών το οποίο προορίζεται να συμμετάσχει στη δημοπρασία που θα πραγματοποιήσει το Design Museum στο Λονδίνο 28 Απριλίου.

Η ειδική έκδοση περιλαμβάνει ένα iPad Pro σε κίτρινο χρώμα, ένα Smart Cover από γαλλικό δέρμα σε μπλε χρώμα και ένα Apple Pencil case σε πορτοκαλί χρώμα κατασκευασμένο από ιταλικό δέρμα. Κατά τα άλλα, παραμένει ίδιο με το κανονικό iPad Pro.

Βεβαίως αυτή είναι μια ειδική έκδοση την οποία μπορούν πολύ λίγοι να προσπαθήσουν να την αποκτήσουν. Ο οίκος Phillips, που έχει αναλάβει τη δημοπρασία, εκτιμά ότι το ποσό θα είναι από 14.200 έως 21.300 δολάρια για το σετ του iPad Pro. Το ποσό που θα μαζευτεί από τη δημοπρασία θα διατεθεί για το Μουσείο το οποίο θα μετεγκατασταθεί σε άλλο χώρο.

Θα θέλατε τα χρώματα και για την κανονική έκδοση του iPad Pro;

ipad pro auction, iPad Pro: Ο Ive δημιούργησε ειδική έκδοση για καλό σκοπό

ipad pro auction, iPad Pro: Ο Ive δημιούργησε ειδική έκδοση για καλό σκοπό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Ειλικρινά τώρα για ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ. Περίμενα να διαβάσω ότι θα το έκανε για να στηρίξει κάποια καμπάνια για παιδιά που είναι άρρωστα, για τη UNICEF, για τους γιατρούς χωρίς σύνορα, γενικά για κάποια μη κερδοσκοπική οργάνωση. Όχι για την ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ. Έλεος…

NZ

Και νόμιζα ότι τα έσοδα θα διατεθούν στις περιοχές που δέχονται τους μετανάστες κατά χιλιάδες!
Τέσπα, άλλοι είναι άνθρωποι, άλλοι γάϊδαροι!

Don mitso mou

@NZ

Επειδή σε κόβω για τεράστιο φιλάνθρωπο θα σου κάνω μια πρόταση. Για κάθε 100€ που θα χαρίσεις σε μια ΜΚΟ και θα ποστάρεις την απόδειξη, εγώ θα βαλω 200€. Έτσι για να δω αν έχεις τα κάκαλα ή απλά εισαι κλασικός ελληναρας του καναπε. Σε πείραξε ο Ive εσένα τώρα.

Nicktech

@Don mitso mou φίλε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλα υπάρχουν και ατομα που δεν έχουν την οικονομική δηνατοτητα να προσφέρουν 100, 50 ακόμα και 1 € ….ατομα τα οποία δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε με τον κάθε Ive που κυκλοφορεί εκεί έξω. Το σίγουρο είναι ότι ο καθένας κοιτάει την πάρτι του (και φυσικά βάζω και τον εαυτό μου μεσα) !!!!

Don mitso mou

Φιλε μου δεν χρειάζεται να προσφέρεις λεφτά για να βοηθήσεις. Αυτο είναι η εύκολη λύση και η τεμπέλικη. Εγώ ακόμα και τώρα που ζω πλέον στο εξωτερικό και βγάζω 10 φορές αυτά που έβγαζα Ελλάδα, πηγαίνω μια φορά το μήνα και βοηθάω εθελοντικά σε διάφορες ομάδες. Το να θέλεις να βοηθήσεις δεν θέλει λεφτά, μεράκι θέλει. Τώρα για το θέμα του Ive, για όνομα του θεού δηλαδή, κάνει κάτι που κάνουν συνέχεια οι εταιρίες. Δημιουργεί ενα πρωτότυπο μοντέλο να γίνει ένας πλειστηριασμός και ενα γκαλά, να σωθούν κάποια λεφτά σε ενα άκοπο αντί να δώσει τα λεφτά άμεσα. Τι πιο απλό. Πως φτάσαμε πια, για το κάθε τι να κάνει κάποιος κι ενα τέτοιο σχόλιο δεν μπορώ να καταλάβω.

Κώστας Ζ.

@don mitso και γω συμφωνώ πολυ με αυτο φιλε,πανω απ’ολα η θεληση…το χρημα ωστοσο πολλες φορες ειναι ο μεσολαβητης…μα χωρις τη θέληση δε γίνεται τίποτα

John N

Μ αρεσει που ολοι πεσαν να φανε τον δικαια διαμαρτυρομενο ΝΖ. Πρώτα απο ολα εσυ don mitse που μας αυτοπροβαλλεσαι, μη περνιεσαι για ηθικος η και γω δε ξερω τι ειδους ανωτερη φυση μας το παιζεις. Σαφως και το γεγονος οτι συμμετεχεις σε εθελοντικες δρασεις ειναι αξιεπαινο και υποτιθεται ανιδιοτελες, αλλα απο τη στιγμη που αυτοδιαφημιζεσαι χάνεις την ολη ηθικοτητα. Προφανως και ΝΖ δε μας πεφτει λογος για το τι κανει ο Ive. Αμα τωρα εσυ don mitse θεωρεις πως ο ΝΖ ειναι ενας ελληναρας αδρανης που μιλαει παντα απο το απροσπελαστο του καναπε του δικαιωμα σου. Αλλα απο τι στιγμη που εκφραζει ενα προβλημα που μαστιζει ολη την υφηλιο, δε μπορεις να του αποδιδεις αυτους τους χαρακτηρισμους. Επισης θελεις να θεωρεισαι Ελληνας (και καλα κανεις φυσικα) αλλα μερος της Ελλάδας ειναι και ο Ελληνας. Δε γίνεται απο τη μια να υπερηφανευεσαι (γτ ολοι ετσι κανουν οι Ελληνες του εξωτερικου) για τον ελληνικο πολιτισμο που σε διαπνεει και απο την αλλη να τον καταδικαζεις. Αυτο το φαινομενο συνανταται πολυ στους νεοΕλληνες να χαρακτηριζει τη μαζα ως ελληναρες. Ναι ουτε εμενα μ αρεσει το σκεπτικο πολλών αλλα ουτε επισης εχει κανενας απο δω την αναγκη την επίδειξη “ανιδιοτελειας” σου. Τωρα οσον… Συνέχεια »

Mary

John n. Καλα είναι ξεκάθαρο ότι δεν κατάλαβες λέξη ούτε από το άρθρο ούτε από τα σχόλια. Και by the way Εφόσον εκεί μπορούσε να προσφέρει η συγκεκριμένη εκεί το έκανε, δεν είναι εδώ για να λύσει όλων τα προβλήματα. Τα λεφτά θα πάνε για την δημιουργία του μουσείου, και αν εσένα σου φαίνεται ότι δεν υπάρχει λόγος τότε τι να πω …

Και αν θες να φανείς διαφορετικός απ τους άλλους απλά πήγαινε κάπου και πρόσφερε βοήθεια χωρίς να κρίνεις τους άλλους. Αλλά βέβαια έχουμε γεμίσει αγωνιστές του καναπέ που μονίμως κρύβονται πίσω απ την ανωνυμία τους στα blogs ίσα ίσα για να κράξουν.

Impressive-Instant

Επειδή για άλλη μια φορά το κάνατε versus στο όνομα της Apple (να γιατί θαυμάζω αυτή την εταιρεία), ας απαντήσω στο αρχικό ερώτημα… Ναι, θα θέλαμε χρωματική επιλογή…

Nicktech

@Impressive-Instant Αμμμ μπράβο ρε φίλε !!! Και εμένα μου άρεσε. Ωραίο χρωμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.