Japan Display, Κατασκεύασε οθόνη 10.1 ιντσών 3840×2160 pixels

Η Japan Display ξεκίνησε να διαθέτει στους κατασκευαστές tablets, δείγματα από τη νέα οθόνη 10.1 ιντσών ανάλυσης 3840×2160 pixels τεχνολογίας LTPS (Low-temperature poly-silicon) ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Η οθόνη έχει 438 ppi και υψηλή φωτεινότητα που αγγίζει τα 400 nits.

Μέσα στο έτος θα πρέπει να περιμένουμε τα πρώτα μοντέλα tablets με αυτή την οθόνη.

, Japan Display, Κατασκεύασε οθόνη 10.1 ιντσών 3840×2160 pixels

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Ελπίζω οι κατασκευαστές να κρατήσουν τα περιθώρια που έχει η οθόνη της φωτογραφίας και να μην της προσθέσουν άλλους 2 πόντους (1+1 εκατέρωθεν) όπως κάνουν συνήθως.

χιουμουριστας

αυτα ειναι…θα επισκεπτεσαι τις σελιδες για ενηλικες και θα βλεπεις το πραγμα να σπαρταραει σαν ζωντανο μπροστα σου…..χαχαχαχαχα μπραβο στους γιαπωνεζους…..

Makis

Xperia Tab Z3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch Japan Display

Η Japan Display θα προμηθεύσει τις οθόνες OLED του Apple Watch

Όπως όλα δείχνουν η Japan Display (JDI), θα είναι ο νέος προμηθευτής της Apple. Η εταιρεία, θα παρέχει οθόνες OLED για τα νέα Apple Watch.

Business Apple iPhone Japan Display

Japan Display: Αναζητεί 517 εκ. δολάρια για τις LCD οθόνες της Apple

Σύμφωνα με αναφορά του Nikkei, η Japan Display σχεδιάζει κατανομές μεριδίων και πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων για να αποκομίσει 517 εκ. δολάρια για να μπορέσει να υποστηρίξει την κατασκευή των IPS LCD οθονών για τα νέα iPhone του 2018.

Business Japan Display

Japan Display: Ετοιμάζει διαφανές fingerprint scanner;

Οι ψηφιακοί αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλάζουν και εξελίσσονται ενώ πρόσφατα είδαμε να τοποθετείται ακόμα και πίσω από την οθόνη και να δουλεύει ικανοποιητικά. Η Japan Display υποστηρίζει ότι έχει μια καλύτερη λύση με το να μην τοποθετεί τον αισθητήρα πίσω από την οθόνη αλλά να τον ενσωματώνει μέσα στο γυαλί της οθόνης κάνοντάς τον “αόρατο”.

Gear Japan Display

Η Japan Display ανακοίνωσε οθόνη 6 ιντσών με 18:9 aspect ratio

H Japan Display (JDI), η οποία εν μέρει αν ανήκει και στη Sony, ανακοίνωσε την έναρξη της μαζικής παραγωγής οθόνης 6 ιντσών με 18:9 aspect ratio και ανάλυσης 1440×2560 pixels. Tην ονόμασε “Full Active” και χρησιμοποιεί μια νέα καλωδίωση υψηλής πυκνότητας που επιτρέπει στο κάτω πλαίσιο να είναι τόσο λεπτό όσο και οι άλλες πλευρές.