LG G Pad 8.3, Κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τιμή 299 ευρώ

Προς τα τέλη του μήνα θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το tablet LG G Pad 8.3 με κατασκευή από αλουμίνιο, λεπτό και ελαφρύ και τιμή 299 ευρώ. Το G Pad έχει οθόνη αφής LCD IPS ανάλυσης 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, μπαταρία 4600 mAh και τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean.

LG G Pad 8.3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G Pad 8.3 τιμή 299 ευρώ, LG G Pad 8.3, Κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τιμή 299 ευρώ

LG G Pad 8.3 τιμή 299 ευρώ, LG G Pad 8.3, Κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τιμή 299 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Κατι παρομοιο εβγαλε η HTC με …κεραια και τιμη αστο….

Παρεμπιπτοντως φαινεται πιο ποιοτικο απο το ομολογουμενως μεγαλυτερο nexus 7.

Οχι και ασχημα αλλα για σκετο ταμπλετ θελει μεγεθος. Εχει 3g εκδοχη?

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Av και ειμαι ευχαριστημενος απο το ΤΑΒ3 μου…νομιζω οτι πιαστηκα μεγαλο κοροιδο στην τιμη…με τα ιδια λεφτα θα επαιρνα αυτο που ειναι ανοτερο σε ολα…

Πολύ καλή επιλογή!!!! Το σκέφτομαι ,πολύ γερά !!! Τιμή, άπαιχτη!!!!

vasilis

Η samsung έκανε όνομα και έγινε apple πουλάει όνομα πλέον… να είναι καλά η κίνα και ο ανταγωνισμός.

Christos

Ομορφο πολλυ ομορφο ,καλη τιμη για tablet!!

Gblog

Το καλυτερο στην κατηγορια του και με πολυ καλη τιμη!

almir

Πολύ καλή τιμή για επίσημη! Πρέπει όλες οι άλλες εταιρίες να παραδειγματίζονται από τις τιμές αυτές αλλά κ μεις επίσης που αγοράζουμε κινητό ή ταμπλετ πανό από 300-350 εύρο…!

paris xxx

παλι καλα που δεν βιαστηκα να παρω το tab iii της vodafone. Αστερακι το LG G Pad.

Kostas K.

H τιμη είναι πολυ καλη και η συσκευη φαίνεται πολυ ποιοτική…Μπραβο στην Lg..Τελικα το Nexus 7 κοινεί τα νήματα με τιις τιμές..Ελπίζω το ιδιο να γίνει και με το 5αρι

Nio

αφου δεν εχει 3g, με ειδικο 3g usb stick θα πιανει 3g???

tomtik

Λοιπόν χωρίς 3g και με μια αναβάθμιση λογισμικού, κι αν, μετά από 800 χρόνια.Σε τιμή που παίρνω από Γερμανία το nexus 7 lte.
Ή σε τιμή που παίρνεις αν θες φτηνό ταμπλετ το άσους Τ100 με windows 8 κανονικά.
Σε αντροιντ αφού καηκα τόσες φορές είδα μόνο την σαμσουνγκ να δίνει αναβαθμίσεις πέρα από τις νεξους συσκευές.
Σονυ και ΛΤζι είναι ανέκδοτα.
Γιατί αυτό στα 300 κι όχι το νέο νεξους 10 στα 450?

tech21man

Μιλας για 50% τιμη επανω…

Sony και lg δινουν σαφως αναβαθμισεις και ειναι λογικο να ειναι πιο δυσκινητες στο θεμα αυτο…

Αμα θες ειναι γελοιο να βαλεις το τελευταιο android σχεδον σε οποιαδηποτε συσκευη. Το τελευταιο που εκανα ηταν ενα galaxy mini gt κατι πως το λεγανε, το πιο απλο απο ολα με 320×240 οθονη και 600ρη cpu με 384 ram, του εβαλα κανονικα 4.3. Μαπα ητανε, καλυτερα το gingerbread για τη συσκευη αυτη (παροτι ετρεχε το project butter μολις ξεμενε απο μνημη παπαλα η “ομαλοτητα”).

Γιάννης

Κώστα καλησπέρα,
τι θα πρότινες ?

LG G Pad 8.3 ή Google Nexus 7 (2013) ?

Σε ευχαριστώ

Γιώργος

Παιδιά 399 θα είναι η τιμή.Βλέπε Γερμανία (idealo.de) λογικά οπότε δεν είναι φοβερή τιμή αλλά απλώς οκ!

Nik

Βλέπε Αγγλία και άσε τη Γερμανία
https://www.clove.co.uk/lg-g-pad-83
Οπότε 299 θα είναι η τιμή της έκδοσης WI-FI Only, η 4G έκδοση θα είναι κάπου στα 399, αλλά προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη.
Σε ένα μήνα το βρίσκεις τουλάχιστον στα 250 και είναι μια χαρά για ένα τέτοιο εργαλείο.

@Γιάννης
Δεν ξέρω τι θα σου προτείνει ο Κώστας εγώ πάντως λέω εάν δεν είσαι κολλημένος σε γρήγορα updates να πάρεις το G Pad, είναι καλύτερο από το Nexus 7.

Emilonop

Εγώ γενικά θεωρώ πως δεν αξίζει να αγοράσεις android tablet, και μόνη εξαίρεση είναι τα nexus. Είμαι κάτοχος iPad 4 και ξέρω ότι 2-3 αναβαθμίσεις ακόμα τις παίρνει χαλαρά (όπως το iPad 2)
Με το να δώσω τα ίδια χρήματα για high-end android tablet (όπως xperia , galaxy κλπ ) και σε έναν χρόνο να είναι άχρηστα και να μην παίρνουν αναβαθμίσεις προτιμώ apple, και όχι για τα specs, για την εμπειρία χρήσης. Γιατί αυτό είναι που μένει, τι να τους κάνεις τους πυρήνες και την RAΜ στον Θεό όταν έχεις κάτι για καθημερινή χρήση , με σκοπό να το κρατήσεις 2-3 χρόνια και η εταιρία στον 1ο κιόλας χρόνο σε παρατάει για κάτι ”καλύτερο”..

Emilonop

Btw σχετικά ωραίο το tablet. Και από διαστάσεις και από specs, και το κυριότερο, από τιμή. Αλλά όπως αναφέρω και πιο πάνω τι να το κάνω όταν σε έναν χρόνο θα ‘ναι άχρηστο…
Σόρρυ για το διπλό post

Darth

@Emilonop γιατι άχρηστο να σου πω το ics πότε βγήκε? 2011? σοστα? τρεχει αυτή την στιγμή 99,5% 99,8% εφαρμογών που κυκλοφορούν χωρίς κάποιο θέμα κλπ δεν βλεπω καθόλου άχρηστο να είναι το tablet ακομι και ΑΝ δεν αναβαθμιστεί καν για τα επόμενα 2+ χρόνια δεν είναι ios μην μπερδεύεστε καθόλου

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Πως φτασαμε στο σημειο να βλεπουμε συσκευες σαν και αυτη, με καταπληκτικα spec και υλικο και να βαζουμε πανω απο ολη αυτη την τεχνολογια μια-δυο αναβαθμισεις, που στο κατω κατω δεν αλλαζουν σημαντικα την λειτουργια της συσκευης. Σιγα την διαφορα απο την 4.1 στην 4.2…γραμματοσειρες και παραθυρακια.

Ηλιας

Παιδιά τα 299€ ειναι σιγουρα η τιμή πώλησης της συσκευής?Ρωτάω γιατι βλεπω κατι 360€ στην Ιταλία και 399€ Γερμανία..Το ταμπλετ ειναι πολυ καλό για να εχει τέτοια τιμή πώλησης στην Ελλάδα..Κατι δε μου κολλάει..

Emilonop

@Darth σκέψου όμως να δώσεις 500 ευρώ πάνω κάτω εν έτει 2011, να αγοράσεις ένα tablet σε ics με σχετικά καλά specs και να μείνει εκεί. Δεν είναι θέμα να έχω την τελευταία ενημέρωση , είναι να με σέβεται η εταιρία. Όταν δίνεις αρκετά χρήματα για μια τέτοια συσκευή απαιτείς την υποστήριξη της εταιρίας. Η οποία σημαίνει αναβαθμίσεις. Και στην τελική εταιρίες σαν την sony πχ που δεν βγαζουν και πολλά tablets (2012? xperia tablet s, 2013 tablet z) οφείλουν να δώσουν και στον καταναλωτή κάτι παραπάνω. Το tablet s πήρε 4.1.2 όταν βγήκε η 4.2.2 στην αγορά (πάνω κάτω, δεν τα παρακολουθώ και τόσο πολύ και δεν τα ξέρω και απ’ έξω όλα αυτά) , το z άντε να πάρει με το ζόρι και καμιά 4.4. Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση κάποια εταιρία ούτε μειώνω κάποια άλλη, αλλά για tablets πιστεύω πως τα iPad είναι μονόδρομος. Εντελώς διαφορετική εμπειρία χρήσης και φυσικά ευκολότερο στη χρήση και ταυτόχρονα ποιοτικότερο, με σίγουρες αναβαθμίσεις (άσχετο που το iOS 7 δεν με ξετρέλανε, απλά τρώγεται). Προσωπική μου άποψη παντα, ναι βγαίνω off topic, ναι έγραψα μεγάλο post 😛

Aggelos

Κώσταααααααααα HANDS ON οπωσδήποτε!!!!!!!!

Batman

@Emilonop
Δεν υπάρχουν μονόδρομοι αυτά που λες αφορούν τα δικά σου κριτήρια.Προσωπικά έχω iphone 5 και το βρίσκω απίστευτα βαρετό να αγοράσω Ipad που είναι το τηλέφωνό μου σε μεγάλο.Εγω πχ ψάχνω κατι τελειως διαφορετικό όπως αυτό που είναι όπως το ipad αλλά για αντροιντ.Πολύ ποιοτικό εξωτερικά και διαφορετικο από το ios.Επίσης οι αναβαθμίσεις τι ρόλο παίζουν αν δεν είσαι τρελαμένος να έχεις την πιο τελευταια χωρις ουσιαστική διαφορά κιόλας?Όπως λενε και οι φίλοι tech21man και Darth είναι πολύ εύκολο να βάλεις την τελευταία έκδοση ακόμα και χωρίς να στην δώσει η εταιρεία.Έχει τόσες Custom Roms και launchers.Ο καθένας ας παίρνει ότι τον ευχαριστεί.

Kostas

Ναι και εγώ που πήρα iPad 3 πριν ένα χρόνο και τωρα σέρνεται με iOS 7 δεν είμαι κορόιδο μόνο η lg έχει κάνει λάθη στο παρελθόν, το χτυπάω άνετα το lg μόλις δώσω το iPad.

nikoss

αυτές οι αναβαθμίσεις μας καταστρέψαν τις συσκευές στην APLLE έχω το iphone 4 και έκανα την αναβάθμιση στο ios 7 και την πάτησα άσχημα, η λέξη σερνετε είναι μικρή για τα περιγράψει την κατάσταση.
Πλέον έχω την εντύπωση ότι επίτηδες έδωσε αναβάθμιση στο iphone 4 η aplle για μας εξαναγκάσει να πάρουμε το καινούργιο iphone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.