LG Optimus Pad, Tablet με διπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα 3D

Ανακοινώθηκε επίσημα το tablet LG Optimus Pad με οθόνη αφής 8,9 ιντσών φορμά 15:9 και ανάλυσης 1280×768 pixels, αναπαραγωγή αρχείων Full HD 1920×1080, Android Honeycomb, διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 στο 1GHz και το πρώτο με ενσωματωμένη κάμερα με διπλό φακό ικανή να τραβάει βίντεο 3D.

, LG Optimus Pad, Tablet με διπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα 3D

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πανικός γίνεται…Δεν αργούν και οι Full 3D τηλεοράσεις χωρίε γυαλιά…Όσοι πήρατε πριν και βιαστήκατε,την πατήσατε…

Αλέξανδρος

Χαχαχα άκου εκεί την πατήσαμε……Το 3d δεν υπάρχει έχουν προσπαθήσει τόσες φορές να το φέρουν στην επιφάνεια αλλά πάντα αποτυχία. Τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα τα καταφέρουν τώρα;
Οσο για τα tablet σιγά το πράγμα έχει ανακοινωθεί το xoom που πρέπει να πουλήσεις νεφρό για να το πάρεις. Οσο για το lg και το samsung galaxy tab 10,1 τιμές δεν ξέρουμε αν και κρίνοντας από τα 689 του galaxy tab δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.
Γενικά όσο περιμένεις πάντα βγαίνουν πράγματα καινούρια, αγοράστε όταν μπορείτε και χαρείτε την αγορά σας. Πάντα θα υπάρχουν καλύτερα κινητα, καλύτερα tablet, καλύτερα αμάξια, καλύτερες γυναικες…..

ΣΤΑΥΡΟΣ

Aλέξανδρε μια χαρα τα λες

Someone

Το θεορω χαζο καποιος να τραβαει 3Δ βιντεο με αυτο το πραμα..
Τι κριμα σημερα ακομα και οι τηλεορασεις εχουν δινατοτιτα αναπαραγωγης Hd περιεχομενου απο εξωτερικο μεσο. Γιατι θα προτοφτασουν τα 16gb χορου στο player, αρα χρειαζεται ενα wifi media center για να διαβαζει και να αναπαραγει..

petros xalkida

H LG έχει μπεί για τα καλα στο παιχνίδι με πολυ καλές συσκευές!!

giwrg0sk92

Η κάμερα είναι ικανή να τραβήξει 3d βίντεο.. Η οθόνη είναι ικανή να το αναπαράγει..;

giwrg0sk92

Μεγάλο λάθος της lg.. Αν είχε 3d glasses-free οθόνη θα έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό στην κατηγορία tablets.. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.