Microsoft, Έρχεται Surface 3 με Tegra K1 64bit Denver και Surface Mini

Σύμφωνα με μία πηγή, που έχει αποδειχτεί αξιόπιστη -@MSFTNerd- η Microsoft εργάζεται πάνω στο Surface 3 το οποίο θα ανακοινώσει προς τα τέλη του 2014. Το Microsoft Surface 3 θα βασίζεται στο νέο SoC της Nvidia, Tegra K1, και δεν πρόκειται για την “απλή” έκδοση, αλλά για το 64-bit Denver SoC. Το tablet θα “τρέχει” Windows 8.1 Update 1 επίσης.

Εκτός από το Surface 3, η Microsoft θα ανακοινώσει και το Surface Mini, το οποίο επίσης θα βασίζεται στα Windows 8.1 Update 1, που θα προσφέρουν υποστήριξη InstantGo σε Intel BayTrail+, Broadwell και AMD Mullins SoCs. To AMD Mullins SoC φαίνεται πως ενδιαφέρει επίσης αρκετά την Microsoft για την επερχόμενη Xbox TV.

Microsoft Surface 3 Surface Mini, Microsoft, Έρχεται Surface 3 με Tegra K1 64bit Denver και Surface MiniMicrosoft Surface 3 Surface Mini, Microsoft, Έρχεται Surface 3 με Tegra K1 64bit Denver και Surface Mini

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Conx

Wow κάτι τέτοιο έπρεπε να γίνει πιο πριν βέβαια αλλα κάλλιο αργά παρά πότε.

Πέτρος

Τέλεια! Αυτά τα μηχανήματα αξίζουν και ελπίζω να συνεχίσουν να βελτιώνονται, θέλω να πάρω ένα surface κάποια στιγμή που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες μου

X

Έτσι ετσι καψτε το και το surface 2 1300 ευρώ συσκευή και μετά λένε κάποιοι ότι η Apple έκαψε το IPad 3 🙂 Προσωπικά έχω τσιμπήσει το Τ100 και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο μια χαρά συσκευή κάνει το 90% από αυτά που κάνει το Surface 2 και κοστίζει λιγότερο από το ενα τρίτο της τιμής του. Ευτυχώς που στο παιχνιδι των Wondows Tablet εχει μπει δυνατα η Intel γιατί αν περιμέναμε από την Μικρομαλακή σωθήκαμε….

Χρήστος

Για τι κάψιμο μιλάς; Σε ένα χρόνο θα βγει το 3

Άγγελος

@Χ Βασικά σύμφωνα με της τιμές της Γαλλίας οι τιμές είναι:

440€ το Surface 2 (32GB)
540€ το Surface 2 (64GB)
(Στην Γερμανία ισχύουν οι ίδιες τιμές με 10€ λιγότερα)

Δηλαδή οι τιμές είναι φυσιολογικές… (φθηνότερα από αρκετά άλλα προϊόντα)
Μάλλον μπερδεύτηκες από την έκδοση pro που θεωρώ ότι είναι άλλη κατηγορία tablet, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει δίκαιη -κατά την άποψή μου- σύγκριση με το ipad και γενικότερα με τα περισσότερα tablet που κυκλοφορούν στην αγορά.
Αντίστοιχα οι τιμές για το Surface Pro 2 στη Γαλλία και στη Γερμανία είναι:

880€ το Surface Pro 2 (64GB /4GB ram)
980€ το Surface Pro 2 (128GB /4GB ram)
1280€ το Surface Pro 2 (256GB /8GB ram)
1780€ το Surface Pro 2 (512GB /8GB ram)

Πάντως πιστεύω ότι και το Surface και το iPad είναι δύο υπέροχες συσκευές, απλώς είναι φτιαγμένες με διαφορετικές προοπτικές και είναι καλύτερες σε διαφορετικούς τομείς.

Alexboom

αν και οι τιμές διαφέρουν απο χώρα σε χώρα…το Surface για μένα δεν αξίζει τα λεφτά του…με 320€ παίρνω Asus Vivotab Smart me 2GB ram, Intel Atom sta 1.8, 64gb kai win8 x86…σίγουρα πάντως είναι πολύ ανώτερα απο το ”πρόχειρο” android…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.