Microsoft, To Surface 2 κοντά στο… ξεπούλημα

Αν και δεν είμαστε ακόμη σίγουροι πόσα τεμάχια από τα νέα tablets Surface 2 και Surface Pro 2 έχει κατασκευάσει τουλάχιστον σε πρώτη φάση και που αφορούν σε προ-παραγγελίες, ωστόσο φαίνεται πως όλα πηγαίνουν καλά για την Microsoft. Μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της, ήταν όταν ανακοίνωσε ότι ξέμεινε με $900 εκατομμύρια σε απούλητα Surface πρώτης γενιάς, και ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους για την παραίτηση του Steve Ballmer.

Αυτή την φορά όμως, τόσο η Microsoft όσο και ο Steve Ballmer έκαναν πιο προσεκτικές κινήσεις και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα τα Surface 2 και Surface Pro 2 tablets, που ήταν διαθέσιμα για προ-παραγγελία βρίσκονται κοντά στο… ξεπούλημα. Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή για τα προϊόντα Surface της Microsoft, Brian Hall, τα διαθέσιμα Surface 2 tablets για προ-παραγγελίες, όπως το 64GB μοντέλο του Surface 2 και τα μοντέλα 256GB και 512GB του Surface Pro 2 έχουν σχεδόν ξεπουληθεί, μόλις μία εβδομάδα μετά την διάθεση τους.

Βεβαίως, επειδή η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη, η Microsoft συνιστά στους χρήστες να προ-παραγγέλνουν, και αυτός μάλλον ήταν ο σωστός τρόπος, για να μην… ξεμείνουν πάλι συσκευές στις “αποθήκες” της εταιρείας. Το πιο πιθανό, είναι η Microsoft να κρατάει την παραγωγή σε χαμηλά επίπεδα για “να μην την πατήσει” όπως με την πρώτη γενιά του Surface. Όπως και να έχει, τα Surface 2 και Surface Pro 2 tablets θα είναι διαθέσιμα από τις 22 Οκτωβρίου, οπότε και θα μάθουμε σχετικά με τους αριθμούς και τις πωλήσεις αργά ή γρήγορα.

Microsoft Surface 2 sold out, Microsoft, To Surface 2 κοντά στο… ξεπούλημα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δnμnτρns

Επιτελους να προωθηθει και το W8RT γιατι ειναι πραγματικα πολυ καλο λογισμικο

tech21man

Οποιος καει απο το μελι…

βασιλης

Αντε να βγει γιατι ειμαι παιδι της Microsoft!υπολογιστης windows 8 , κινητο Lumia 925 και αυτο το ταμπλετ και ειμαι κομπλε!!

Tolic

“Οποιος καει απο το μελι…”

… φυσαει και τα καρυδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Tablets Microsoft Microsoft tablets Windows 10

Η Microsoft ετοιμάζει αναδιπλούμενο tablet;

Αν ανατρέξουμε μερικά χρόνια πίσω, γύρω στο 2009 με 2010, οι φήμες έλεγαν τότε ότι η Microsoft ετοιμάζει αναδιπλούμενο tablet, το οποίο είχε την κωδική ονομασία Courier. Τελικά το tablet αυτό δεν ήρθε ποτέ, αλλά οι φήμες ξεκινούν ξανά.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.

News Microsoft Microsoft tablets

Microsoft Mercury: Renders από το ακυρωμένο tablet

Έχουν ακουστεί έντονα οι πληροφορίες ότι η Microsoft είχε δημιουργήσει ένα Surface Mini tablet, το οποίο όμως τελικά ακύρωσε και δεν το αποκάλυψε ποτέ. Ο λόγος ήταν το γεγονός ότι θεώρησε πως δεν θα έχει εμπορική επιτυχία. Σήμερα, χάρη στον γνωστό @evleaks μαθαίνουμε για ένα ακόμη tablet που έχει ακυρώσει η Microsoft.