MLS: Πρώτη στις προτιμήσεις των Ελλήνων στα Tablets το 2017

MLS tablets Ελλάδα 2017, MLS: Πρώτη στις προτιμήσεις των Ελλήνων στα Tablets το 2017

H MLS Innovation Inc βρέθηκε στην πρώτη θέση στην ελληνική αγορά των Tablets (ξεπερνώντας Apple και Samsung), τόσο σε τεμάχια, όσο και σε τζίρο για το σύνολο του 2017.

Βάσει των επίσημων στοιχείων της GfK για το σύνολο του 2017 – η MLS είναι No.1 Brand στα Tablets σε τεμάχια και τζίρο, με μερίδια 24,9% και 22,3% αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Πτωτική η παγκόσμια αγορά tablets το 2017

Τόσο στα Tablets όσο και στα υπόλοιπα MLS προϊόντα (Smartphones, Magic, Easy, Super Smart TVs, Πλοηγοί) είναι ενσωματωμένη η MAIC (Mls Artificial Intelligence Center), η προσωπική ψηφιακή βοηθός που εξελίσσεται συνεχώς και γίνεται ολοένα εξυπνότερη κάνοντας την ζωή μας πιο εύκολη (Making Life Simple).

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

μπράβο στο πρώτο ελληνικό tablet!!! χαχαχα!!! Προφανώς ειρωνικά το λέω!!!

Απίστευτο μου φαίνεται το τόσο πλύσιμο εγκεφάλου που έχει φάει ο απλός κόσμος να αγοράζει tablet και κινητά επιπέδου “τύρβο-χ” αντί να προτιμήσει τα ανάλογα επώνυμων εταιρειών…

Multiculti

Για σε παρακαλω το λεει και η θεοπουλα …..ειναι ελληνικα tablet και κινητα

Nickolas

@Μανώλης
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή στην αγορά δεν υπαρχουν καλές συσκευές tablet. Στα μεγάλα καταστήματα που ψωνίζει η πλειοψηφία μόνο τα ακριβά samsung αξίζουν και αυτά έρχονται με επεξεργαστές επιπέδου 820.
Ενώ και στα σκρουτζομαγαζα μονο Huawei και Lenovo βρίσκεις αλλά και πάλι τίποτα σπουδαίο.
Κατά τη γνώμη μου μονο ipad αξίζει να πάρει κανείς που ακόμη και τα παλαιότερα μοντέλα θα πάρουν αναβάθμιση ή κανα υβριδικό.

Αλέξανδρος

@Nickolas δεν έχεις δίκιο. Πήρα πρόσφατα ένα κινέζικο Chuwi hi 10 pro για τον αδερφό μου που ήθελε windows 10 μέσα για τις εργασίες του σε office και γενικά κανονικό περιβάλλον υπολογιστή+android για το χαβαλέ και κάνα παιχνίδι. Φυσικά το ήθελε και πολύ οικονομικό.
Σε black Friday από Public το πήρα 200€.
Να μη τα πολυλογώ, έπαθα την πλάκα μου με το Ταμπλετάκι και ειδικά σε αυτή την τιμή που πήρα και ‘γω για μένα (βασικά είναι 2 σε 1 γιατί έρχεται και με πληκτρολόγιο που το μετατρέπεις σε ένα ωραίο netbook).
Εγώ είμαι φαν του android σε tablet γιατί είναι πιο φιλικό σε touch περιβάλλον και με συνδεσιμότητα σχεδόν σαν του Laptop.
Άρα το συγκεκριμένο είναι ότι χρειάζεται κάποιος και για δουλειά (atom z87350 έχει παιδιά μη περιμένετε τρελές επιδόσεις, αλλά αξιοπρεπές σε Browsing, office, pdf αρχεία για επεξεργασία, multitasking και γενικά με προγράμματα σαν αυτά, μη περιμένετε photoshop και editing σε βαριά αρχεία) και διασκέδαση.
Για ipad δεν θα έπαιρνα ποτέ λόγω του os αλλά έχει κάνει καλή δουλειά η Apple εδώ, αλλά πρέπει να δεχτείς και τους περιορισμούς.
Εν ολίγοις, επιλογές υπάρχουν, απλά πρέπει να το ψάξεις.

Γιωργης σιφακακης

Μακραν οι χειροτερη μαρκα σε κινητα και tablet οτι εχω παρει μεχρι στιγμης βγηκε σκαρτο μεχρι και ενα tablet με 3gb ram κολαγε και εκανε συνεχως επανεκκινησεις ευτυχως το πουλησα και πηρα ενα lenovo 10αρι με μπαταριαρα 7000 mah και αυτονομια 10 ωρες και με 2gb ram και παει σφαιρα τιμη 149 α ναι και ηχο dolby atmos με στερεο ηχεια μακρυα απο mls παρτε asus,lenovo,η samsung για tablet ειναι τα καλυτερα

NikosAr

Δεν έχω ακούσει από κανένα μια καλή κουβέντα από αυτή την εταιρεία … κι όχι άδικα ( μόνο δυσφήμιση στη χώρα μας είναι ( οι Έλληνες μπορούν καλύτερα ).,, και να πεις τουλάχιστον ότι τα δείνουν εδώ στην Ελλάδα φθηνά ;;;

Κόφτει την πλάκα!! Το τηλ στις βλάβες MLS δεν σταματά να χτυπά!! Κανονικά πρέπει να λέγεται LMS, Loose Money Simple!

GUADANAMO

Πατατες νευροκοπιου…κ πατατες ναξου…διαλεξτε!!!

NtinosMD

Ναιναι… MLS … να το βριζεις οταν θα κολλαει στα ελληνικα και να σου απανταει…

Nickolas

@Αλέξανδρος
Μα στο τέλος αναφέρω και τα υβριδικά, εννοούσα συσκευές σαν αυτή που πήρες, συσκευές δηλαδή 2 σε 1, με windows 10 που μετατρέπονται και σε notebook, το θετικό είναι οτι η συγκεκριμένη είναι και dual boot με android.
Πάντως και η Mls έχει τέτοιες συσκευές αν και οπως αναφερουν και πιο πάνω δεν εχω διαβασει και τα καλύτερα.
Συνεχίζω πάντως να πιστεύω οτι δεν βγαίνουν αυτή την περίοδο ταμπετ android που να αξίζουν πραγματικά και σε καλές τιμές.

Αλέξανδρος

@Νικόλα μα σου λέω και γω, π.χ. την συγκεκριμένη που ανέφερα μπορείς να την πάρεις μόνο για το android αν θέλεις και να το δουλέψεις αποκλειστικά σαν tablet. Άσε που παίρνει και remix os και νομίζω και Phoenix os. Και φυσικά αναφέρομαι και στην τιμή των 200€ (στο skroutz έχει 239€ τώρα). Οι “μεγάλοι” το πήγαν 269€.

Nickolas

@Αλέξανδρος
Για Android μόνο, τέτοια συσκευή προσωπικά δε θα έπαιρνα, κυρίως λόγω των αναβαθμίσεων, αν δεν κανω λάθος αυτή που πηρες πρεπει να εχει ή την 5.1 ή την 6.1 και δεν ειμαι σίγουρος αν θα παρει αλλη αναβάθμιση, αυτο βέβαια θα μας το πεις εσύ που το εχεις κιολας.
Τώρα για το remix που αναφέρεις ο απλός χρήστης δε νομίζω να κάτσει να ασχοληθεί σε αυτό το επίπεδο.
Η τιμή πάντως γι’ αυτα που προσφέρει είναι καλή, αλλά ο κόσμος δεν εμπιστεύεται εύκολα μια άγνωστη μάρκα.

Αλέξανδρος

@Νικόλα στο θέμα αναβαθμίσεων δεν έχεις άδικο αλλά και η Apple τελικά πέρα από τα πατσάκια για ασφάλεια, υποβάθμιση έκανε, και ποιος ξέρει τι τη περιμένει από εδώ και πέρα.
Φυσικά η ασφάλεια πρώτα, αλλά η αλήθεια για τις αναβαθμίσεις στο android είναι θέμα από τους κατασκευαστές και συμφωνώ απόλυτα αν κάποιος έχει θέμα σ’ αυτό.
5,1 φοράει και αν θες πας σε 6,1 και με phoenix αν θέλει κάποιος πάει σε 7,1 και αναβαθμίζεται αυτόματα (δε το δοκίμασα).
Ότι είναι άγνωστος ακόμη ο κατασκευαστής δε διαφωνώ, αλλά πριν το αγοράσω για το μικρό το έψαξα, απλά βγήκε πέρα των προσδοκιών μου, που προσωπικά δεν το χρειάζομαι γιατί είμαι desktop τύπος, και επειδή ήταν σ’ αυτή τη τιμή το αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη και για μένα, γιατί είναι ένα πολυεργαλείο (στα εκτός όπως Τρίκαλα που πήγα για δουλειά ήταν ότι πρέπει).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured MLS

MLS Πληροφορική: Πρόστιμα 815.000 ευρώ από την Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε 12 πρόσωπα

Την επιβολή προστίμων, συνολικού ύψους 815.000 ευρώ, σε 12 φυσικά πρόσωπα για την υπόθεση της MLS αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

News Android Android Smartphones COSMOTE

MLS iQTalk Onyx: Στην COSMOTE με τιμή 249 ευρώ

Μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της COSMOTE κυκλοφόρησε το MLS iQTalk Onyx με οθόνη 5.5 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 960×540 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.3GHz (λογικά MediaTek ΜΤ6582M), μνήμη RAM 1GB, κάμερα 13 Megapixel και δεύτερη μπροστινή κάμερα 3.2 Megapixel και ενσωματωμένη μνήμη 16GB.

Reviews Android Android Smartphones Hands-on

MLS iQTalk Fingerprint ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε MLS iQTalk Fingerprint με ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος, οθόνη Super AMOLED HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 2200 mAh, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, υποδοχή για micro SD και λειτουργικό σύστημα Android 4.2.1 Jelly Bean.

Smartphones Android Android Smartphones MLS

MLS iQTalk Fingerprint, Με αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος

Το MLS iQTalk Fingerprint διαθέτει οθόνη αφής 4.8 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση 1280×720 pixels, One Glass Solution (OGS) και Dragontrail Glass για υψηλή αντοχή σε γρατσουνιές και πτώσεις, κάμερα 13 Megapixel με φλας και μπροστινή κάμερα 2 Megapixel. Ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6589 1.2GHz και μνήμη RAM 1GB.