Motorola Xoom Tablet, Προσπάθειες να έρθει Ελλάδα την άνοιξη

Ούτε δείγμα του Xoom δεν αφήνει δεξιά και αριστερά η Motorola Europe, αυτό θα γίνει μετά την έκθεση MWC 2011 στη Βαρκελώνη. Το Motorola Xoom θα είναι το πρώτο tablet που θα μας μυήσει στο λειτουργικό σύστημα Android 3.0 και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Techblog η Motorola κάνει το παν για να το κυκλοφορήσει Ελλάδα την άνοιξη.

, Motorola Xoom Tablet, Προσπάθειες να έρθει Ελλάδα την άνοιξη

Με αφορμή σημερινά σχόλια σχετικά με το confirmed update του ZTE Blade.
Σας παρακαλώ σταματήστε να ορισμένοι να πιέζετε να σας αποκαλύψω τις πηγές μου (πολλές φορές το κάνετε και αδέξια). Εδώ στο Techblog γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν αναλαμβάνουμε απλά ρόλο μεταφραστή ξένων site τεχνολογίας. Εδώ στο Techblog μεταξύ άλλων δημοσιοποιούμε πρωτογενή πληροφορία που αρκετές φορές την βλέπετε στα Engadget, Gizmodo, PhoneArena και GSMArena. Στο Techblog διαβάζετε για το τι συμβαίνει πρωτίστος στην Ελληνική αγορά τεχνολογίας. Αποκαλύπτουμε πληροφορίες και ερχόμαστε σε δύσκολη θέση απέναντι στις εταιρείες και τις ελληνικές αντιπροσωπείες. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε αληθινοί.

Ότι γράφουμε το γράφουμε με την υπογραφή μας επίσημα και επώνυμα. Και θα μας βρείτε και αύριο εδώ για να παραδεχθούμε τυχόν λάθος μας ή λανθασμένη μετάδοση πληροφορίας. Βέβαια αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί… ; ) _Κώστας Βλαχάκης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
enzo

ωραια η motorola!

giannis

calm down Κώστα ξέρουμε ποιός είσαι.Τώρα ότι θα υπάρχουν και αυτοί οι λίγοι που δεν είναι ποτέ ευχαριστημένοι τί να κάνουμε?πάντα θα υπάρχουν.Πάντως το xoom έχει φοβερά χαρακτηριστικά και αν το δούμε και με καλή τιμή θα κάνει αίσθηση στην αγορά

dimitris7

για τιμη ξερουμε τιποτα?

Alan

Η φωτογραφία δείχνει το σήμα της Verizon, ενώ υποτίθεται θα έρθει Ελλάδα…

vega

εγώ λέω να μην την αλλάξεις τη φωτογραφία….δεν την καταλαβαίνω την λογική…δλδ μας πειράζουν τα πάντα πια???και ναι, γιατί?

Paris

υπάρχει περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα μέσω παρόχων πιο γρήγορα?

Σταμάτης

πάντως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε για 800dollars, με προσφορά στα 700dollars
Πολλά είναι και ας ελπίσουμε να μην ισχύσει…

Αλέξανδρος

800 δολάρια δηλαδή εδώ θα μας έρθει με ισοτιμία 1 προς 1 οπότε 800 ευρώ ;
Ευχαριστώ δε θα πάρω. Δεν πρόκειται να δώσω πάνω από 400 ευρώ για tablet.
Κύριε Βλαχάκη κάνεις εξαιρετική δουλειά, δεν υπάρχει λόγος να απολογείσε, μου αρέσει που υπάρχει ένα ελληνικό site με κάβλα για gadgets.

πανος

Δεν λεω ολα καλα ολα ωραια αλλα το οτι ειναι μοτορολα με κραταει επιφυλακτικο και το οτι ειναι το πρωτο με την 3.0(honeycoumb) ισως φτασουν την τιμη σε υψηλα επιπεδα τυπου ipad και δεν θα αρεσει σε πολους αυτο…αα και κωστα μην ακους τιποτα αν ηταν να απολογησε στον καθε ενα για τις πηγες σου ασε θα χαμε γεμισει απο blog’s και οχι τοσο γαματα οσο το techblog

Alan

Συγνώμη Κώστα, το είπα για πλάκα… Εξάλλου ΘΑ ερθει Ελλάδα, λογικό είναι να μην υπάρχει φωτογραφία χώρις το σήμα της Verizon… Και όντως δεν έπρεπε να την αλλάξεις…

Marios Basileiou

Ελπιζω να ερθει με μια καλη τιμη γιατι θελω να το παρω!!

Δημήτρης

Αν σκεφτούμε οτι ουσιαστικά θα χτυπήσει το Ipad 2 που κι αυτό θα κυμανθεί στα 750-950 δολλάρια τότε νομίζω ότι η τιμή της MoTo θα είναι καλά στα 700-800

stavros

Η τιμη μια χαρα θα ειναι για το συγκεκριμενο μοντελο (evdo,lte upgradable, kai 32gb) απλως θα πρεπει να βγαλει η μοτορολα και ενα μοντελο με wifi στα 8 ή 16GB και τιμη 500$ νομιζω….

ΓΙΩΡΓΗΣ

Τα σπαει!!! το θελω! Θα εχω ενα με Android, περιμενω και το IPAD 2. Μια χαραααααα

kostas_falcon

ευτυχως που η Motorola δεν ειναι apple αλλιως θα το ειχαμε του χρονου στην χωρα μας…..

Αλέξανδρος

fail.
800$ που σημαίνει πως εδώ θα το δούμε κάπου στα 900 ευρώ……….α και με κλειδωμένο wifi. Αν έτσι αντιλαμβάνονται τις αξίες του ελεύθερου λογισμικού να το βράσω. Τελικά η apple είναι πολύ μπροστά…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.