Επιβεβαιώνεται η αλλαγή σχεδιασμού στα φετινά iPad Pro;

επιβεβαιώνεται αλλαγή σχεδιασμού φετινά iPad Pro, Επιβεβαιώνεται η αλλαγή σχεδιασμού στα φετινά iPad Pro;

Η νεότερη σειρά iPad Pro της Apple έχει σημειώσει σημαντική επιτυχία στην αγορά των tablets, τόσο που πλέον το Cupertino προωθεί εκείνη ως κύριες προτάσεις παρά το απλό iPad μοντέλο. Μάλιστα, φαίνεται πως φέτος θα αλλάξει το design τους.

Αναφορικά με την επίσημη παρουσίαση των επερχόμενων iPad Pro μοντέλων, εκείνη θα λάβει χώρα (εκτός απροόπτου) στο φετινό WWDC στις αρχές καλοκαιριού. Μαζί τους ενδέχεται να παρουσιαστεί και ο αντικαταστάτης του iPhone SE. Αναμονή λοιπόν μερικούς μήνες μέχρι να γίνουμε μάρτυρες των νέων top-tier tablets του Cupertino.

επιβεβαιώνεται αλλαγή σχεδιασμού φετινά iPad Pro, Επιβεβαιώνεται η αλλαγή σχεδιασμού στα φετινά iPad Pro;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρησταρας

Το ipad pro το προτείνουν γιατί είναι η πραγματική εξέλιξη του ipad air 2. Το κλασικό ipad υστερεί τουλάχιστον στην ποιότητα της οθόνης από το ipad air του προηγούμενου χρόνου. Τώρα επειδή είδα από κοντά τις προάλλες το ipad pro 12.9 ιντσών, ενθουσιαστηκα με το ποσό λεπτό και ελαφρύ είναι, πόσο πιο άνετα μπορεί κανείς να παρακολουθήσεις ταινίες σε αυτό το μέγεθος οθόνης και πόσο ωραίο ήχο βγάζουν τα 4 ηχεία. Το μόνο που του λείπει για μένα είναι μια amoled οθόνη γιατί πάρα την πιστότητα των χρωμάτων, όταν έβαλα ταινία οι μπάρες πάνω και κάτω μπλεδιζαν εμφανώς κάτι που οι σύγχρονες ναυαρχίδες των lcd τηλεοράσεων έχουν ξεπεράσει. Κατά τα άλλα μπορεί άνετα να αντικαταστήσει ένα λαπτοπ για θέαση ταινιών στο κρεβάτι ή σε ταξίδι και επίσης το μέγεθος της οθόνης μπορεί να χωρέσει ολόκληρες τις σελίδες των κόμικς και των βιβλίων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad έρχονται τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air «περίπου στα τέλη Μαρτίου ή τον Απρίλιο», σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Smartphones Apple iPad iPhone

Apple: Νέα πατέντα για αναδιπλούμενη οθόνη χωρίς πτυχές για iPhone και iPad

H Apple κατέχει πλέον ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που εμποδίζει τις πτυχές στις οθόνες, κάτι που δείχνει ότι εξετάζει αναδιπλούμενα iPhone και iPad για το μέλλον.