Nexus 7 32GB White, Ανακοινώθηκε και σε λευκό, WiFi-only

Μία νέα προσθήκη στην σειρά Nexus έκανε την εμφάνιση της στο online store της Google. Πρόκειται για την λευκή έκδοση του γνωστού Nexus 7 (2013) που όπως είναι γνωστό κατασκευάζεται από την ASUS. Η λευκή έκδοση, έχει αρκετά σημεία με την αντίστοιχη λευκή έκδοση του Nexus 5, αφού στην πρόσοψη παραμένει μαύρου χρώματος, ενώ μαύρο είναι και το περίγραμμα του φακού της κάμερας στην πίσω όψη.

Η συγκεκριμένη έκδοση δεν διαφέρει σε κανένα άλλο σημείο από την αυτή του Google Nexus 7 (2013) με την μαύρη απόχρωση, μολονότι είναι διαθέσιμη μόνο με αποθηκευτικό χώρο 32GB και είναι WiFi-only.

Κατά τα άλλα διαθέτει την ίδια οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1080p, Qualcomm Snapdragon S4 Pro SoC, 2GB RAM, 5 Megapixels κύρια κάμερα και 1.2 Megapixels κάμερα στην πρόσοψη για βιντεοκλήσεις.

Nexus 7 32GB White, Nexus 7 32GB White, Ανακοινώθηκε και σε λευκό, WiFi-only

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Το Nexus γίνεται καλύτερο, και φέτος θα αυξήσει το μερίδιο αγοράς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Android Smartphones Nexus 5 Nexus 6

Android 6.0 Marshmallow αναβάθμιση για Nexus 5, 6, 7 και 9

Κάτοχοι των Nexus 5 και Nexus 6 smartphones και Nexus 7 και Nexus 9 tablets μπορείτε από σήμερα να αναβαθμίσετε σε Android 6.0 Marshmallow. Συγκεκριμένα θα πρέπει να είστε σε θέση να flasάρετε τη συσκευή σας αλλά αυτό είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο στους περισσότερους Nexus users.

News ASUS Nexus 7 2013 Google Nexus

Nexus 7 (2013): Φήμες για αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow

Μαζί με τις νέες ναυαρχίδες Nexus 6P και Nexus 5X, θα γίνει η ανακοίνωση για το πότε θα έρθει το Android Marshmallow στις παλαιότερες συσκευές. Τα Nexus των LG και Huawei θα έχουν το νέο OS out of the box, ενώ οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι Nexus 6 και Nexus 5 θα αναβαθμιστούν από 5 […]

News Android Android Smartphones Huawei

Huawei Nexus με οθόνη 5.7 ιντσών Quad-HD και Snapdragon 820;

Έχει ακουστεί ότι το επόμενο Nexus smartphone θα είναι κατασκευής Hauwei και σήμερα ο γνωστός για τις διαρροές του @evleaks μας κάνει γνωστό ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του αυτό έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μεταλλικό σασί και αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος.

News ASUS Nexus 7 ASUS Nexus 7 tablet Google

Nexus 7: Η Google σταματά την επίσημη κυκλοφορία του

Η Google ανακοίνωσε ότι σταματά την επίσημη κυκλοφορία του Nexus 7 tablet το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2013. Το Nexus 7 ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές τόσο επειδή λάμβανε τις τελευταίες ενημερώσεις έγκαιρα από την Google, όσο και από θέμα χαρακτηριστικών σε συνδυασμό με την τιμή.