Notion Ink Adam II, Tablet με οθόνη 10,1 ιντσών και δεύτερη οθόνη STN

Ένα νέο tablet ανακοίνωσε η εταιρεία Notion Ink, με την ονομασία Adam II. Η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας με το Adam, δεν στέφθηκε από επιτυχία, ωστόσο η δεύτερη προσπάθεια της είναι μάλλον πιο αξιόλογη και εντυπωσιακή. Αυτό που καθιστά το Notion Ink Adam II ξεχωριστό, είναι η μακρόστενη, σαν λωρίδα οθόνη 100 x 5 που διαθέτει στην ράχη του, η οποία προβάλει ειδοποιήσεις για εισερχόμενα emails, social media κ.α.

Όσο αφορά στις προδιαγραφές του, διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών τύπου IPS LCD με ανάλυση 1280 x 800 pixels και βασίζεται σε επεξεργαστή dual-core με συχνότητα λειτουργίας 1.5GHz, 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ “τρέχει” Android 4.2.2 Jelly Bean. Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα ικανή για λήψη video 720p ενώ στο πίσω μέρος η κάμερα έχει αισθητήρα 3.15MP.

Η μπαταρία του επιδεικνύει χωρητικότητα 6000mAh. Το συγκεκριμένο tablet πωλείται αποκλειστικά στην Ινδία με τιμή 194 ευρώ περίπου ενώ η έκδοση με 3G έχει τιμή 224 περίπου ευρώ.

Notion Ink Adam II, Notion Ink Adam II, Tablet με οθόνη 10,1 ιντσών και δεύτερη οθόνη STNNotion Ink Adam II, Notion Ink Adam II, Tablet με οθόνη 10,1 ιντσών και δεύτερη οθόνη STN

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Android Notion Ink

Notion Ink Adam, Θα πάρει αναβάθμιση σε Android Honeycomb

Από την Ινδία με αγάπη έρχεται το Notion Ink Adam, το εναλλακτικό tablet με διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 και 10άρα οθόνη τεχνολογίας LCD ή LCD Pixel Qi για καλύτερη απεικόνιση κάτω από τον ήλιο. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, το Adam θα αναβαθμιστεί στην έκδοση Android 3.0 Honeycomb.

Tablets Notion Ink

Notion Ink Adam, Tablet από έναν εναλλακτικό κατασκευαστή

To tablet Adam της εταιρείας Notion Inκ είναι ένα εναλλακτικό tablet από έναν εναλλακτικό κατασκευαστή. Δεν είναι γνωστός δεν είναι μεγάλος φαίνεται όμως να έχει ανθρώπους με όραμα και φαντασία. Με αλουμινένιο σασί σε μαύρο χρώμα το Adam φοράει τον διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 250 χρονισμένο στο 1GHz.