To ανθεκτικό tablet Panasonic Toughpad FZ-M1 με θερμική κάμερα στο MWC 2018

H Panasonic πήγε ένα επίπεδο πιο πέρα τα “fully rugged” tablet της παρουσιάζοντας στο Mobile World Congress 2018 το Panasonic Toughpad FZ-M1 με νέα θερμική κάμερα.

Το νέο Panasonic Toughpad FZ-M1 με νέα θερμική κάμερα στα πλαίσια της συνεργασίας της με την FLIR έρχεται να γίνει η απόλυτη λύση στη χρήση tablets στη βαριά βιομηχανία, στους τομείς της αυτοβιομηχανίας και της κατασκευής και συντήρησης κτιρίων.

Panasonic Toughpad FZ-M1, To ανθεκτικό tablet Panasonic Toughpad FZ-M1 με θερμική κάμερα στο MWC 2018

Οι χρήστες θα μπορούν να μετρούν, να αναλύουν και να καταγράφουν τη θερμοκρασία υλικών χρησιμοποιώντας το ανθεκτικό Windows tablet της Panasonic ως βασικό εργαλείο επάνω στη δουλειά τους. Η κάμερα της FLIR έχει 160×120 θερμική ανάλυση και μπορεί να αποτυπώσει θερμοκρασίες από -20 έως 400 βαθμούς κελσίου (με 5 βαθμούς απόκλιση πάνω ή κάτω).

Το Toughpad FZ-M1 διαθέτει πιστοποίηση MIL-810G κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να επιβιώσει από πτώση πάνω σε σκυρόδεμα από ύψος 1,8 μέτρων, καθώς και πιστοποίηση IP65 για αντοχή σε νερό και σκόνη.

Πρόκειται για ένα Windows 10 Pro με 6th-generation Intel Core ή Atom Core επεξεργαστή, 7 ιντσών IPS οθόνη (1280×800) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πενάκι ή καλυμμένα με γάντια χέρια και 3200mAh μπαταρία. Επίσης, διαθέτει σειριακή θύρα και barcode reader και υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω 4G.

Panasonic Toughpad FZ-M1, To ανθεκτικό tablet Panasonic Toughpad FZ-M1 με θερμική κάμερα στο MWC 2018

To Panasonic Toughpad FZ-M1 θα είναι άμεσα διαθέσιμο στην αγορά. Μάλιστα, θα διατεθεί και μία Pro έκδοση που θα έχει τη δυνατότητα να καταγράφει και θερμικό βίντεο.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
merci

θα αρχισουν οι κατασκοπειες με τα θερμικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.