H Qualcomm «επιδεικνύει» Samsung tablet με 4K ανάλυση

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ήρθαν στην κυκλοφορία τα τηλέφωνα με QHD ανάλυση, οπότε ήταν απλά θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να βάλει μια ακόμη μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνη σε ένα tablet. Αυτό φυσικά έγινε και κατά την διάρκεια του γαλλικού open Roland Garros, η Qualcomm έδειξε στο κοινό ένα ανώνυμο Samsung tablet με 4K ανάλυση.

Η συσκευή έιναι σε prototype μορφή και ο σκοπός της ήταν να κάνει επίδειξη του δικτύου LTE, αλλά είχε οθόνη 12.2 ιντσών και ανάλυση 4K. Το design ήταν σχεδόν ίδιο με τα τωρινά Samsung Galaxy tablets. Μέσα φέρεται να είχε το Qualcomm 801 SoC.

Εκτός από την μικρή αυτή παρουσίαση, δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία για τη συσκευή. Μπορεί απλά να παραμείνει prototype ή οι δύο εταιρίες να συνεργαστούν ξανά για να δώσουν στην κυκλοφορία ένα νέο tablet με ανάλυση 4K μέσα στο 2014.O VP of Product Management της Qualcomm επεσήμανε ότι θα δούμε ultra high-resolution tablets πριν από το τέλος του έτους.

Αν και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περιεχόμενο που να αξιοποιεί πλήρως την δυνατότητα ενός τέτοιου tablet, η προοπτική μιας 4K συσκευής φαντάζει πολύ εντυπωσιακή.

Μιλώντας για Samsung Galaxy tablets, η εταιρεία θα παρουσιάσει τη νέα γραμμή Samsung Galaxy Tab S στις 12 Ιουνίου στην Νέα Υόρκη. Αν ισχύουν τα όσα έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής, θα παρουσιάσει δυο tablet 8.4 και 10.5 ιντσών με οθόνη Amoled ανάλυσης 2560×1600, octa-core επεξεργαστές, 3 GB RAM και 8 megapixel κάμερες.
, H Qualcomm «επιδεικνύει» Samsung tablet με 4K ανάλυση, H Qualcomm «επιδεικνύει» Samsung tablet με 4K ανάλυση

Πηγή (1),(2)

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Όριστε,εδώ ο snapdragon 801 συκώνει 4K ανάλυση και κάποιοι φοβούνται ότι θα έχει πρόβλημα να σηκώσει την 2k του lg g3!Τι να πεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.