Samsung Galaxy Note Pro 12.2 4G με τιμή 999,90 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το tablet Samsung Galaxy Note Pro 12.2 4G με πενάκι, μεγάλη οθόνη 12.2 ιντσών 2560×1600 pixels, 4G, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.3GHz, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 8 Megapixel με LED flash, μπαταρία 9500 mAh, Android 4.4 KitKat και τιμή 999 ευρώ.

, Samsung Galaxy Note Pro 12.2 4G με τιμή 999,90 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

1000€ χαχαχαχαχα…

Thodoris

Με χιλιάρικο παίρνεις 2 κορυφαία tablets και κάνεις και τρελό multitasking.

Nickolas

Δε λέω η οθόνη άψογη, να είχε όμως κανα i5 μέσα και κανονικό SSD να τα δικαιολογήσω τα χρήματα, αλλά η τιμή αυτή δεν υπάρχει, το έβαλαν 400 ευρώ παραπάνω από το 10 ιντσο Note ενώ έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, έχω περιέργεια στο εξωτερικό να δω πόσο θα το δίνουν, αν και δε νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά.
Εννοείται σε αυτά τα χρήματα θα έπαιρνα το Surface Pro 2 που είναι και κανονικός υπολογιστής.

Sot

Και δεν παίρνω το Macbook air. Να πουλάω και μουρη!!
😀

Πέτρος

Με λιγότερα χρήματα αγοράζεις το surface pro 2, που είναι πολύ ανώτερο όσον αφορά την επαγγελματική χρήση…

Sot

@Nickolas

Παίρνεις το Surface Pro. Είναι ένα πραγματικό PC σε μορφή tablet.Είναι και πιο φθηνό.
Ας είμαστε σοβαροί τώρα. Είναι δυνατόν ένα tablet να κάνει τόσα χρήματα? Για κανίβαλους μας πέρασαν?

Sot

+1 Πέτρος

γράφαμε την ίδια στιγμή 😀

Darth

Καλά λένε τα παιδιά και δεν αγοράζουμε το surface pro που είναι κατά πολύ μα πολύ ανοτερο σε όλα με 850 ευρώ και με 150 ευρώ αγοράζω και ένα Huawei honor 3c (έτσι για να γουστάρουμε)
Ένα ξέρω, η applesung ξέρει από αστεία

NtinosMD

Guys μην το ψαχνετε. Εκτός Ελλάδας θα το βρείτε τουλαχιστον 200 λιγοτερο (βλ. Mediamakrt Γερμανίας ) αυτή τη στιγμη. Δεδομένω πως μόλις βγήκε αναμένουμε ακόμα πτώση στη τιμή οπως άλλωστε συνηθίζεται. Το αντίστοιχο ipad air 32gb 4g στα 729 ευρώ διχως πενάκι Κ διχως οθονη σε διαστάσεις pro δηλαδη δελεάζει περισσότερο?

sosimple

Παρε κοσμε, παρε παρε.. Δε πουλαω, χαριζω. Νοτε 12 ιντσες μονο 1000€ το κιλο..
Ιντσα και κατοσταρικο..

Sot11

Οτι και καλά ντραπηκανε να γράψουν 1000€, τι ειναι 999,90;;; Έλεος
Και κάτι αλλο δεν έδινα ουτε 500 Ευρώ για αυτο(προσωπική μου άποψη)…

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Ποσοοοοοοο????????? Θα περιμενω το επομενο workshop μηπως το τυχω σε καμια κληρωση… Μας δουλευουν ψιλο γαζι…Λαπτοπαρα-ultrabook παιρνεις με αυτα τα χρηματα…

j

@ΝtinosMD δεν θα πληρωσω 270 ευρω παραπανω για εν πενακι και για μεγαλυτερη οθονη, που το κανει καιποιο αβολο (12 ιντσες ειναι πολλες)

john

@NtinosMD Φίλε τι κομπλεξ ??? Φαίνεται δεν σου αρέσει το iPad … Μην εκφράζεσαι έτσι γιατί φαίνεται πολύ το κομπλεξ σου 😉

Nio

1.000 ευρω το ταμπλετ??
Αγοραζω τον Optimus Prime και παιρνω δωρο τον Bumblebee…..
Αντεεεε γεια….

ΞΜ

Η τιμή ειναι λογική οταν έναν iPad Air 4g κανει περίπου 640 ευρώ με χειρότερα χαρακτηριστικά και 9,7 ίντσες. Επίσης ειναι ενα tablet 12,2 ίντσες που σαν ίντσες ελάχιστες εταιρίες εχουν πάνω απο 10 ακομα. Σε λιγο καιρο θα πέσει και φυσικα ειναι καλο για τον ανταγωνισμό και την εξέλιξη. Όποιον δεν του αρεσει απλα δε το παιρνει, εξάλλου ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα ατομα και κατηγορίες επαγγελματιών προς το παρόν. Και αυτα τα λέει ενας ευχαριστημένος κάτοχος iPad Air.

Panagiotis G.

μας βάζει πολύ δύσκολα η Samsung! μα καλά πως την είδε; Apple; με τα ίδια λεφτά αγοράζω xps 12 και touch και convertible και win8.1 και πιο ισχυρό και και και ….

NtinosMD

@j η λογικη του σχολιου σου μου βιαζει τα μυαλα, σορρυ κιολας αλλα δε νομιζω να γραφω πουθενα ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ 1000αρικο.
@john ριχνεσαι με τα μουτρα στο κραξιμο επειδη το συγκρινα με το ipad. Κατα τ αλλα εγω εχω το κομπλεξ. Οκ.

To sum up. Το 1000αρικο απλα αποτελει rip off offer εδω στο ελλαδισταν. Προφανως και δεν θα κοστιζει τοσο σε ενα 3μηνο ποσο μαλλον οταν στο εξωτερικο ηδη κοστιζει 790 ευρω ( το Lte ) αυτη τη στιγμη που μιλαμε- και δεν αναφερομαι σε σκρουτζομαγαζα του εξωτερικου. Και επειδη το ταμπλετακι της μηλιας δεν θα το κουνισει τιμολογικα απο το 700αρι, στην ιδια τιμη ( που σιγουρα θα το εχει φτασει μεσα σ ενα 3-4μηνο ο γαλαξιας ) θα προτιμησω προφανως το κορεατικο PRO σαν πολυεργαλειο για τους προφανεις λογους ( και οχι , η μοστρα στα starbucks δεν ειναι ενας απ αυτους ). Αντικειμενικα ομως η 1η επιλογη στη κατηγορια των 700-800 ευρω ειναι το ταμπλτακι με το πιο πληρες λογισμικο κ τα τοπ χαρακτηριστικα σε υλικο κ αυτα τα εχει το surface pro της microsoft.

Mimis

Επειδή η Σαμουσουνγκ, έχει βγάλει 10000000 διαφορετικα μοντέλα, και συνεχίζει ακάθεκτη το παραλήρημα της κατασκευαστικης αηδίας,ας πάρει τα π@π@κι@ μου τώρα..
Surface pro ή

Mimis

Surface pro 2 ή Apple iPad.
Να μαι και μουρης!
Ούτε καν τον 801 δεν έβαλαν..
Έγινε ρε…!!!
Τα λέμε…

manolis

@ sosimple respect

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.