Samsung, Προκαλέι τον ανταγωνισμό με τα Galaxy Tab Pro

H σειρά Galaxy Tab Pro αποτελεί την νέα σειρά tablet της Samsung με οθόνες 8,4 έως 12,2 ίντσες. Μέσω μίας νέας διαφήμισης, η Samsung τονίζει όλα όσα μπορεί να προσφέρει έναντι του ανταγωνισμού, συγκρίνοντας δυνατότητες της σειράς Galaxy Pro με τα iPad, Microsoft Surface και Amazon Kindle.

Σύμφωνα με την διαφήμιση, το iPad αδυνατεί να κάνει δύο διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα έχοντας παράλληλα χαμηλή ανάλυση οθόνης, το Surface της Microsoft χαρακτηρίζεται ως laptop λόγω του keyboard dock και το Amazon Kindle επιτρέπει μόνο την ανάγνωση βιβλίων.

Σε γενικές γραμμές αποτελεί μία όμορφα σκηνοθετημένη διαφήμιση, αν και σε κάποια σημεία εμφανίζει ανακρίβειες. Αρχικά, δεν αναφέρει ότι το keyboard dock του Surface συνοδεύει προαιρετικά την συσκευή, ενώ αργότερα κάνει μια ανόμοια σύγκριση με το Kindle, στη θέση του οποίου θα μπορούσε να βάλει το Kindle Fire, το οποίο προσφέρει παραπάνω λειτουργίες από την απλή ανάγνωση βιβλίων.

, Samsung, Προκαλέι τον ανταγωνισμό με τα Galaxy Tab Pro

, Samsung, Προκαλέι τον ανταγωνισμό με τα Galaxy Tab Pro< , Samsung, Προκαλέι τον ανταγωνισμό με τα Galaxy Tab Pro

, Samsung, Προκαλέι τον ανταγωνισμό με τα Galaxy Tab Pro

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

εντάξει μας επεισες samsung… Βέβαια το θεμα μπαταρίας, υλικών δεν τολμάει να το θίξει! Όπως ουτε τολμάει να μιλήσει για το lumia 2520!

j

ναι αλλα το λογισμικο της apple ειναι καλυτερο, καλυτερη κατασκευη, πιο φθηνα (σε σχεση με αυτα) πιο ασφαλες market, τα παραπανω pixels που λεει ειναι ελαχιστε και δεν νομιζω να μπορεις να τα δεις. Το microsoft ισα-ισα που ειναι καλυτερο γιατι αλλαζεις οποτε θες απο tablet σε laptop. Το amazon μπορει να κανει ενα πραγμα, αλλα το κανει κορυφαια. Και μην ακουσω για τα καλυτερα χαρακτηριστικά, γιατι τα αλλα εχουν τετοια που τους επαρκουν. Τελος, τουλαχιστον το ipad, ειναι απο το Σεπτεμβρη, ενω αυτο πιο καινουριο. Οπότε ΑΚΥΡΗ η samsoung

tasos

Sorry κιόλας αλλά ΔΕΝ μπορεί να συγκρίνουμε τα Windows με το android, αν ήταν έτσι όλοι μας θα βάζαμε android στο PC μας. Όσο για την iPad συμφωνώ με τον @j

obi

“It’s where the commercial goes after the Surface that Samsung slips up, badly. The ad seems to suggest
the Surface can only be used with its optional keyboard attachment, a battery dock and a mouse when it fact it can be used quite well as a stand alone tablet.

Worse of all, the Surface “battery dock” shown in the commercial is completely fictional;
there is no such official accessory for the tablet.

Microsoft just released the Surface Power Cover, which combines an extra battery with a keyboard cover, something which Samsung failed to mention in its ad.

In short, the new Galaxy Pro commercial swings and misses when it goes after the Surface. The fact that it has to make up accessories to try to prove its point feels like desperation on Samsung’s part.”

https://www.neowin.net/news/samsung-attacks-microsoft-surface-in-new-ad-by-calling-it-a-laptop

Ανεστης

πρωτον το surface ειναι αυτο που λεμε tablet PC. πληρες υπολογιστικο συστημα σε ενα tablet. επισης δεν νομιζω να χρειαζεται να συγκρινουμε τον intel core i5 του surface με τον 800/801 (δεν θυμαμαι ακριβως) ή τον samsung exynos.
αν και ναι για multitascing καλυτερα η οικογενεια pro της samsung, και απο πλευρας αναλυσης.
Παρολα αυτα ειμαι πιο πολυ του windows στα tablets.

kwstascifi

Η διαφήμιση είναι διαφήμιση, και στην Samsung (από εποχές S2) άρεσε να την λέει στην ανταγωνισμό.
Προφανώς σε ένα διαφημιστικό σποτ θα πεις κάποια δυνατά σημεία της συσκευής σου, έναντι του ανταγωνισμού, το οποίο και έκανε η Samsung.
Τέλος, (για κάποιο λόγο στα σχόλια κάποιοι ανέφεραν το αντίθετο) το Android ειδικά στα tablets είναι σαφώς ανώτερο από το iOS, επιτρέποντας να ανοιξεις περισσότερες εφαρμογές ταυτόχρονα στην οθόνη σου, επιτρέποντας να συνδέσεις usb sticks, να κατεβάζεις torrents, να δεις όλα τα sites που κάνουν streaming (τα μισά ταινιάδικα δεν τα παίζει το iPad) κτλ.
Όλα τα παραπάνω για τον απλό χρήστη, οι προχωρημένοι στις λειτουργίες του Android θα βρουν ακόμα παραπάνω δυνατότητες να εκμεταλλευτούν, από διαφορετικά πληκτρολόγια βάσει των αναγκών τους (το swype τα σπάει), μέχρι bitcoin wallets κτλ (αυτά που bannare η apple γιατί έτσι γούσταρε).
Σε συνδιασμό με τους περιορισμούς των iPad (αυτή η ανοησία που κλείνεις την οθόνη και σταματάει το κατέβασμα μίας εφαρμογής τι είναι?) καταλαβαίνει κάποιος ότι το Android είναι αρκετά καταλληλότερο (και καλύτερο) για τους περισσότερους.

j

@kwstascifi ναι αλλά το iOS σαν λογισμικό ειναι κλάσεις πιο ωραιο

ddr2

@ kwstascifi
Ειδικα το τελευταιο που λες, για το κατεβασμα εφαρμογων, δεν ισχυει για κανενα λογο.

obi

Εδώ δε μιλάμε για διαφήμιση αλλά για παραπλάνηση όμως!

Και μόνο που εμφανίζει (ονομαστικά) το Surface να κουβαλάει από πίσω μια γκουμούτσα για μπαταρία,
τη στιγμή που τέτοια μπαταρία δεν υπάρχει καν ούτε ως αξεσουάρ,
πρόκειται για γελοία διαφήμιση.

Δεν προβάλλει τα θετικά του Samsung, δυσφημίζει τον ανταγωνισμό εσκεμμένα.

azriel84

Χαμηλή ανάλυση οθόνης το iPad, ΟΚ το ακούσαμε και αυτό.

dimitris

Πόσοι απο εσάς που λέτε ‘Ποιο το surface είναι εκπληκτικό κανει το ενα κανει το άλλο, ανοιγει 225 παράθυρα σε μια οθόνη έχει ιντελ ι345 με 800 μχζ ταχύτητα κλπ εχετε δουλέψει windows tablet χωρίς ποντίκι.ΚΑΝΕΙΣ.
Πόσοι απο εσάς έχετε πιασει στα χέρια σας tablet windows 8 inch και δεν ειπατε ωραίο το μικρο αλλά δεν είναι για εμένα,γιατί ακόμα και το χ για να κλεισεις ενα παραθυρο να θέλεις να πατησεις με την πρωτη δεν προκειτε ποτε να τα καταφέρεις .
Το σαμσούνγκ έχει ανώτερη οθόνη απο το ιπαντ και στα χαρτιά και στην πραγματικότητα.
Μάλλον δεν πιασατε ποτε σαμσούνγκ στα χέρια σας.
Τώρα επειδή θα βιαστειτε να πείτε φαν μπου όχι δεν είμαι.
Απλα το αντροιντ είναι ανώτερο λειτουργικό απο το ιος στα ταμπλετ.
Έχω και σαμσουνγκ και νεξους και ιπαντ μίνι και windows tablet, σαν το samsung κανένα οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά.

Darth

ο τίτλος έπρεπε να λέει
Samsung, Προκαλεί την νοημοσύνη μας με τα Galaxy Tab Pro

αυτο δεν είναι διαφήμιση ένα αίσχος και μισό είναι …..

anergos

Σαν πρωην χρηστης note 10.1 2012…και νυν ipad air(αλλαξα μονο και μονο για επαγγελματικο λογο χρηση μιας εφαρμογης)..μπορω να πω οτι οταν εχεις συνηθισει την παραμετροποιηση του note…δεν την παλευεεις με το ipad…
το ipad εχει κατασκευη,σταθεροτητα και ανετο περπατημα…
το νοτε εχει…το οτι βαλω στο μυαλο μου γινετε …και αν δεν γινετε θα το κανω…και οτι ωρα θελω το αλλαζω ..τα καλα του android…με τα καλουδια των note (οσοι το εχουν δουλεψει καταλαβαινουν τι λεω)…
και το περπατημα που παραπονιουνται καποιοι βαζουν την καταλληλη rom και τελος…
πραγματα που στο μηλο…ειναι φανταστικα…
για windows δεν γνωριζω δεν απαντω,,,,

Darth

@leric γράφω σε πολλά topic όχι μόνο της Samsung και έχω κράξει και άλλες εταιρίες όταν έκαναν κοτσάνες (άσχετο αν εσύ μόνο Samsung πρόσεξες), και ναι όλο αυτό το θέμα με την προώθηση μέχρι αιδιας έχει καταντήσει από την Samsung, όπως παλιότερα από την Apple.
Τώρα αν έχεις μετοχές εκεί και σου έθιξα την εταιρεία λυπάμαι πραγματικά (δεν το λέω ειρωνεία αυτό). Τώρα αν θυχτικες χωρίς λόγο… Λυπάμαι… Εσένα

Dimitris

Καλά όσο για την σταθερότητα ιός θα διαφώνησω.
Βλέπε ιός 7 και κλάψε.
Όλοι προσπαθούν να βάλουν το ιός 6 που ήταν σταθερό.

Πάντως επειδή έπιασα στα χέρια μου και το pro 8.4 Kai to. 12.2 πραγματικά έχω πάθει πλάκα.
Τα μηχανάκια πετάνε.

Τομ

Μου αρεσει που κραζεται το ios 7 ενω ακομα και στην καλυτερη του εκδοση το android lagarei οσο το ios 7 και περισσοτερο. Απλα στο ios δεν το χουμε συνηθισει και χτυπαει. Δεν εχω προβλημα με τα ψιλο λαγκσ του android αλλα μην κραζουμε το ios 7 για λαγκαρισμα την ωρα που χρησιμοποιουμε android γιατι απλα δεν στεκει παιδια.

Περα απο τα αλλα για tablet μονο ipad. Εφαρμογες βελτιστοποιημενες για tablet και σωστη αποκριση οθονης. Τα android tablet για καποιο λογο ειναι πολυ αργα στο touch. Μπορει να εχουν και τα κινητα το ιδιο θεμα απλα στην πιο μικρη οθονη δεν φαινεται. Στo ιντερνετ στα android tablet προσωπικα μου φαινεται πολυ. Και γενικα ο συνδυασμος ios/safari ειναι καλυτερος για Internet και touch.

Η samsung επισης εχει πολυ ακριβα την σειρα tab pro ασχετα αν εχει πολυ μεγαλη λειτουργικοτητα με το πενακι και τις καλυτερες οθονες σε tablet και ισως σε συσκευη γενικοτερα.

Τελος κατι πρεπει να γινει με τα μεγεθη στο android. Οπου να ειναι τα mini tablet θα ειναι κανονικα tablet και τα μεγαλα tablet θα ειναι laptop χωρις πληκτρολογια. Ιντα θα γινει;

Τομ

Μια γενικη παρατηρηση ειναι οτι η samsung ειναι πολυ ταλατουχα εταιρια. Ειδικα για tablet οι λειτουργιες που παρεχει το touchwiz ειναι φοβερες και εχουν πολυ νοημα. Ωστοσο ισως θα πρεπε η samsung να σκεφτει να ξεφυγει τελειως απο το android και να αναπτυξει σοβαρα δικο της λειτουργικο (tizen). Αυτο θα εχει πολλα οφελη και θα ξεπεραστουν πολλα προβληματα που το android φαινεται να εχει απο την αρχη μεχρι το τελος. Δηλαδη την υψηλη απαιτηση σε δυναμη και το χειροτερο touch απο windows και ios. Νομιζω η samsung με ενα λανσαρισμα σοβαρο ενος λειτουργικο θα ανεβαινε ακομα περισσοτερο μιας και γενικα ειναι εταιρια που παιζει μπαλα με τις υπηρεσιες της και τα αποκλειστικα features που προσφερει ενω ενσωματωνει και ενα μεγαλο οικοσυστημα συσκευων. Το λογικο επακολουθο ειναι να απεμπλακει τελειως απο το android και το android απο την samsung. Πιστευω κανενα απο τα δυο δεν λειτουργει οσο σωστα οσο θα πρεπε οσο αυτα τα δυο πανε μαζι. Το android θα πρεπε να ειναι παντου καθαρο οπως ειναι τα windows στους υπολογιστες. Και η samsung οντας πια κολοσσος θα πρεπε να προσφερει δικο της υλικο στο software καλυτερο και πιο προσαρμοσμενος στις αναγκες και τα θελω τις εταιριας.

Alexis

Ωραιος Τομ! Μια χαρα φιλε συμφωνω!

Makis

Μη ξεχνάτε ότι το surface έχει RT με ότι αυτό συνεπάγεται…τα android κάνουνε multitasking και στο τέλος μπερδεύονται όλα και σε επαναφέρει στο home page [και στην σκληρή πραγματικότητα 🙂 ]…Για το 2520 που αναφέρει ο φίλος, συμφωνώ αν και βαρύ για tablet. Εν αναμονή του επόμενου windows tablet αν και το asus t100 προς το παρόν είναι μια χαρά. Android έχω αλλά όχι για πολύ ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.