Samsung Galaxy Tab 3 Lite, Έρχεται και άλλο “Lite”, αυτή τη φορά tablet

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Ιανουαρίου, το φθηνότερο tablet που έχει κατασκευάσει με τιμή κοντά στα 100 ευρώ. Η ονομασία του tablet, μετά τις αποκαλύψεις και για τα Samsung Galaxy Note 3 Lite και Samsung Galaxy Grand Lite θα είναι μάλλον… Samsung Galaxy Tab 3 Lite (Samsung SM-T11).

Δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία ακόμη για τα χαρακτηριστικά του οικονομικού tablet της Κορεάτικης εταιρείας ωστόσο μαθαίνουμε ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, Cream White και Ebony Black και σε WiFi και WiFi+3G εκδόσεις. Η έκδοση WiFi στην απόχρωση Cream White θα κυκλοφορήσει την στις αρχές Ιανουαρίου, ενώ προς το τέλος του μήνα θα κυκλοφορήσει η έκδοση WiFi+3G. Οι εκδόσεις WiFi και WiFi+3G Ebony Black θα κυκλοφορήσουν τις πρώτες εβδομάδες του Φλεβάρη.

Η Samsung θέλει να επικεντρωθεί στην low-end/ mid-range αγορά, σε όλα τα επίπεδα, και για αυτό αναμένεται να ανακοινώσει και άλλες “Lite” εκδόσεις συσκευών, πιθανόν για να αντιμετωπίσει την τρομερή πίεση που ασκούν οι Κινέζοι κατασκευαστές.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite, Samsung Galaxy Tab 3 Lite, Έρχεται και άλλο “Lite”, αυτή τη φορά tablet

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πανος.λαστ

Της ασκουν πιεση οι κινεζοι γιατι το hardware του κινεζου στα 150 ευρω αυτη το χρεωνει 300 και το hardware αντιστοιχα των 50 ευρω το χρεωνει 300 ευρω ε λοιπον αν θελω να παρω κουβα για ψαρια παω και αλλου αγαπητη sammy

jimo

το μονο Lite στην περιπτωση μασ ειανι το γαλα στον καφε μου πινω το πρωι !! χαχαχα Ασε μας ρε σαμσουνγκ ολο παντοφλες και απτατεσ πουλας !!

dimitrios

εμενα μου το πουλανε 145 ευρω αυτο το μοντελο δεν ξερω αν ειναι καλα??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.