Samsung Galaxy Tab A2 XL με 10.5 ιντσών οθόνη και Snapdragon 450 SoC;

Samsung Galaxy Tab A2 XL, Samsung Galaxy Tab A2 XL με 10.5 ιντσών οθόνη και Snapdragon 450 SoC;

Μπορεί η Samsung να ετοιμάζεται να λανσάρει το flagship tablet της, Galaxy Tab S4, αλλά εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι εργάζεται επάνω και σε πιο προσιτές και mid-range προτάσεις. Μία από αυτές είναι και το Samsung Galaxy Tab A2 XL, για το οποίο ξένη πηγή εξασφάλισε αποκλειστικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με το SamMobile το Galaxy Tab A2 XL αποτελεί ένα mid-range tablet με 10.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1920x1200px. Στο εσωτερικό του εδρεύει octa-core Snapdragon 450 SoC ζευγαρωμένο με 3GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32GB.

Στο πίσω μέρος βρίσκεται κάμερα ανάλυσης 8 megapixel, ενώ η πρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 5 megapixel και θα υποστηρίζει τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου. Το νέο κορεάτικο μοντέλο θα κυκλοφορήσει με μπαταρία χωρητικότητας 7300 mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω θύρας microUSB και λειτουργικό Android 8.1 Oreo out of the box. Στην αγορά θα διατεθούν δύο εκδόσεις του Galaxy Tab A2 XL, Wi-Fi- και LTE (τα μοντέλα SM-T590 και SM-T595 αντίστοιχα).

Τέλος, το Samsung Galaxy Tab A2 XL αναμένεται χωρίς φυσικά πλήκτρα πλοήγησης και ίσως ως ένα από τα λίγα mid-range μοντέλα της Samsung με το Bixby button. Το νέο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει την ίδια χρονική περίοδο με το hi-end Galaxy Tab S4.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Πολύ καλά νέα. Ελπίζω να αναθερμανθεί η αγορά των tablet γιατι υπαρχουν πόλοι που τα χρησιμοποιούν ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.