Samsung Galaxy Tab S, με 2560×1600 AMOLED οθόνη, Exynos 5 Octa και Fingerprint sensor

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το SamMobile η επερχόμενη σειρά Samsung Galaxy Tab S θα είναι high-end tablets τα οποία θα έχουν AMOLED οθόνες 8.4 και 10.5 ιντσών 2560×1600. Αφού κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy Tab 7.7 το πρώτο με Super AMOLED Plus οθόνη, η Samsung ετοιμάζεται να συνεχίσει.

Επιπλέον, η σειρά Galaxy Tab S θα έχει σένσορες δαχτυλικού αποτυπώματος στο home-button και όλα τα σχετικά features όπως Fingerprint Unlock, PayPal Payments, Private Folder, και Samsung Apps log-in.

Όσο για το hardware, τα tablets θα έχουν Samsung octa-core Exynos 5420 chipset, το οποίο βασίζεται σε τέσσερις Cortex-A15 και τέσσερις Cortex-A7 πυρήνες και 3GB dual-channel 933MHz LPDDR3e RAM. Επιπλέον, θα έχουν 8MP εξωτερική καμερα με 1080p video recording και 2.1MP μπροστινή κάμερα.

Όσον αφορά το Design θα συνεχίσει στην γνωστή γραμμή της Samsung, περιγράφεται παρόμοιο με το Samung Galaxy Tab 4 ενώ η πίσω πλευρά θα είναι όπως στο Samsung Galaxy S5, διάτρητη.

Σύμφωνα με το SamMobile, η Samsung θα βγάλει Wi-Fi και LTE εκδόσεις του Galaxy Tab S και δημοσίευσε τα αποτελέσματα του AnTuTu και CPU-z benchmark για τα 2 tablets. Επιβεβαιώνονται οι παραπάνω πληροφορίες και οι δυο συσκευές τα πήγαν πολύ καλα. Το σκορ στο AnTuTu είναι 35,268

Ωστόσο, δεν έχουμε κάποια πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσουν τα Galaxy Tab S αλλά οι πληροφορίες λένε ότι είναι σε διαδικασία παραγωγής οπότε θα πρέπει να αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωσή τους στο προσεχές διάστημα.
, Samsung Galaxy Tab S, με 2560×1600 AMOLED οθόνη, Exynos 5 Octa και Fingerprint sensor
, Samsung Galaxy Tab S, με 2560×1600 AMOLED οθόνη, Exynos 5 Octa και Fingerprint sensor

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρέας

Δώσε ταμπλέτες στον λαό. Πάντως δεν είναι και κακό που υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία

konstantine73

θα είναι πανάκριβα…..

anergos13

Τουμπανειρος!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.