Samsung Galaxy Tab S2: Με πάχος 5.4 χλστ. πιο λεπτό από το iPad Air;

Αυτές τις μέρες την προσοχή μας έχει τραβήξει δικαιολογημένα το Samsung Galaxy S6 λόγω της επικείμενης παρουσίασης την Κυριακή 1η Μαρτίου. Όμως οι πληροφορίες του SamMobile αναφέρονται σε μια άλλη συσκευή που είναι το Samsung Galaxy Tab S2 το οποίο λέγεται ότι θα έρθει με πάχος μόλις 5.4 χιλιοστά, δηλαδή 0.7 χιλιοστά πιο λεπτό από το iPad Air 2 της Apple.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι θα έρθει σε δυο εκδόσεις με οθόνη 8 ιντσών και 9.7 ιντσών ενώ θα τρέχει Android 5.0.2 Lollipop out of the box. Τα δυο νέα tablet έχουν κωδικές ονομασίες SM-T710 και SM-T810, λέγεται ότι θα έχουν Exynos 5433 επεξεργαστές, 3GB RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί και 8 Megapixel κάμερα.

Λέγεται ότι η Samsung αποφάσισε να ρίξει την ανάλυση της οθόνης στη σειρά Galaxy Tab S από 2560×1600 στα 2048×1536 pixels, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μοντέλο με οθόνη 10.5 ιντσών, πολύ πιθανό να μην κυκλοφορήσει.

Το πιο μικρό μοντέλο θα έχει μπαταρία 3580mAh και διαστάσεις 198.2×134.5×5.4 χλστ, ενώ το μεγαλύτερο θα έρθει με 5870mAh μπαταρία και διαστάσεις 237.1×168.8×5.4 χλστ. και τα δυο θα έχουν μεταλλικό frame και πλαστικό πίσω καπάκι.

samsung galaxy tab s 2, Samsung Galaxy Tab S2: Με πάχος 5.4 χλστ. πιο λεπτό από το iPad Air;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Οχουυυ παλι εξυπνάδες κανει αυτη η εταιρειουλα; Δηλαδή για να ανταγωνιστεί Ντε και καλά στο πάχος την Apple θα κανει όλες τις συσκευές άχρηστες απο θεμα μπαταρίας; Απλά να θυμίσω ότι το air 2 έχει 7340mah και το air 8600mah!! Αυτό που πάει με αυτη την μπαταρια και με το android(που ειναι πιο ενεργοβόρο απο το ios) ??? τραγικό…

παπαροκας tiamat

Γιατι οτι θα κλεψει το aspect των ipad και την αναλυση τους μειωνοντας τη που το πας!???

Γελανε ολοι πια με τη samsung

Sot11

Tiamat σωστό κι αυτό, νομιζω ακολουθεί τελείως λάθος κατεύθυνση. Φτάνει μια Apple δεν θελουμε και δεύτερη…..!

plaka

Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως οτιδηποτε εχει η apple η σαμσουνγκ τα φτιαχνει απο επεξεργαστές μεχρι και οθονες πλεον. Απο το επομενο οπως μαθαμε αναθεσε εξολοκλήρου τα 14nm επεξεργαστες της η apple στην σαμσουνγκ μιας και η σαμσουνγκ ειναι η πρωτη και ποιο ικανη για κατι τετοιο. Και εγω εχω το ερώτημα πως γινεταο η σαμσουνγκ να αντιγραφει την apple αππ την στιγμή που η ιδια η σαμσουνγκ κατασκευάζει θα έλεγα εξολοκλήρου τα παντα της λιγο ειρωνεία δεν ειναι? Η κανω λαθος

mouta

Galaxy tab S 1 δεν υπαρχει τομεας που να μπορει κανενα τιποτενιο ipad να το πιασει απο την οθονη μεχρι hardware τι να μας πει και η apple σε ολα τα συγκρητικα σε ολα τα site μονο πρωτο σκεφτειτε και το 2 αντε πια ολοι σας σε θεματα που αναφερεται η Samsung να πεταγεσται σαν κοκορια

mouta

Ααααρε καρακατιναρια sot11 και tiamat εχετε τετοιο κομπλεξ κατωτεροτητας με την Samsung που παντου θα πειτε τη π@@@@@ σας

Παύλος

Σαν κάτοχος galaxy tab pro 8.4 θεωρώ προτιμότερη την αναλογία 16:9 που φαίνεται να θυσιάζει η sammy για να αντιγράψει τα ipad mini και ipad air (γιατί παραδεχτείτε το, αυτό κάνει). Για μένα κάκιστη επιλογή, καθώς είχε μια πολύ καλή πρόταση με τα tab pro και tab s. Τελικά η μόνη κατηγορία που η Samsung “οδηγεί” και είναι ουσιαστικά δημιούργημα της είναι τα phablets με την σειρά note…

Sot11

Mouta μαζέψου, άντε γιατι πολυ σε ανεχτήκαμε! Δεν θα σου πάρουμε την άδεια για να μιλήσουμε! Στρατιωτάκι της Samsung…

daihatsu.terios

Λίγα λόγια μάγκες για τη Samsung αυτή την στιγμή βγάζει τα καλύτερα προϊόντα , άμα θέλετε να βγάλετε χολή μπείτε στις ειδήσεις της Apple και βρίστε όσο θέλετε.Θα δείτε το s6 και δεν θα μπορείτε να μιλήσετε 😈😤😆

Tasos

Τελειο ειναι παιδια το θελω και δεν με νοιαζει που ανταγωνιζονται την Apple
(εχω και το Ipad Air 2)

T.N.

H Samsung κατάφερε να πουλάει την τεχνολογία της στην Apple και τα δικά της προϊόντα να μην μπορεί να τα πουλήσει. Και αυτό χαχα επιτυχία είναι.
Τεχνολογικά τα προϊόντα της Samsung είναι καλύτερα από της Apple και το λέω σαν κάτοχος Ipad Air. Δυστυχώς, στη Samsung δεν έχουν συγκεκριμένη λογική και προσπαθούν συνεχώς να ακολουθήσουν το ρεύμα, με αποτέλεσμα να χάνουν το χρόνο τους και να βγάζουν πολλά και αντιφατικά προϊόντα. Καιρός να καταλάβουν ότι αν βγάζουν λιγότερα προϊόντα με περισσότερο υποστήριξη και πιο προσεγμένα όλοι θα είναι κερδισμένοι.

mouta

@Sot11 αφου σε καθε θεμα της Samsung ρε κομπλεξαρα βγαινεις και λες κακιες …θα καθομαστε να ανεχομαστε τις π@@@@@ σου …ενα τιποτα εισαι για την Samsung ..και γω απλα θα στη λεω επειδει εισαι παντα κακοπροερετος…εχω μπει σε ποσα θεματα παλια εδω στο techblog που αφορουν τη Samsung και ολο κακια βγαζεις …τι .??? θα ανεχομαστε οτι λες..???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.