Το Samsung Galaxy Tab S4 ανακοινώνεται επίσημα την 1 Αυγούστου;

Samsung Galaxy Tab S4, Το Samsung Galaxy Tab S4 ανακοινώνεται επίσημα την 1 Αυγούστου;

Η Samsung δε θα περιμένει την IFA που είναι σε τέσσερις περίπου εβδομάδες ή το μεγάλο Unpacked event που διοργανώνει στις 9 Αυγούστου για να αποκαλύψει στο κοινό το νέο flagship tablet της, Galaxy Tab S4. Θα το κάνει νωρίτερα και μάλιστα πολύ πιο σύντομα από όσο περιμέναμε.

Η κορεάτικη εταιρεία ετοιμάζει νέο event για την 1 Αυγούστου και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AndroidHeadlines εκεί θα παρουσιάσει επίσημα το πανέτοιμο απ’ ό,τι φαίνεται Samsung Galaxy Tab S4. Η πληροφορία λένε ότι προέρχεται από άτομο που γνωρίζει τα σχέδια της εταιρείας.

Βάση των συνεχόμενων διαρροών των τελευταίων ημερών είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αρκετές λεπτομέρειες για τις τεχνικές προδιαγραφές του. Σύμφωνα με αυτές σε δύο 24ωρα περίπου (αν η πληροφορία είναι έγκυρη), η Samsung θα αποκαλύψει ένα μοντέλο με 10.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560×1600 και 16:10 aspect ratio με αρκετά λεπτά bezels.

Το Samsung Galaxy Tab S4 θα τροφοδοτεί το Snapdragon 835 SoC της Qualcommσ ε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Το νέο tablet θα ενσωματώνει επίσης 13 megapixel κύρια κάμερα στην πίσω όψη και 8 megapixel selfie κάμερα μπροστά. Επίσης, αναμένεται να κυκλοφορήσει με μπαταρία χωρητικότητας 7300 mAh, τεχνολογία Bluetooth 5.0, iris scanner, υποστήριξη του Samsung DeX και Android 8.1 Oreo out of the box.

Είναι ακόμη άγνωστο γιατί οι Κορεάτες αποφάσισαν να παρακάμψουν τα δύο μεγάλα τεχνολογικά ραντεβού του μήνα διοργανώνοντας ένα τρίτο event νωρίτερα. Ίσως να μη θέλει να επισκιαστεί το κορυφαίο tablet της από την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου Galaxy Note 9, καθώς και του Galaxy Watch που λογικά θα ακολουθήσει την ίδια ημέρα. Να θέλει να λάβει το Galaxy Tab S4 από τον κόσμο την προσοχή που του πρέπει. Και ίσως να έχει και δίκιο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Καλά επιεικώς ανεπίτρεπτο να μην γράφεται άρθρο για την ανακοίνωση του τάμπλετ σήμερα 1 Αυγούστου. Περίμενα όλη τη μέρα. Ευτυχώς γνωρίζω αγγλικά και διάβασα τα νέα σε ξενόγλωσσες ιστοσελίδες. Μετά φάουλ από εσάς. Όλοι σας δηλαδή κάνετε διακοπές? Ελλαδαρα!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.